Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALEXANDRA
RAYAN
SA VA FIE VIATA FRUMOASA, IMPLINITA, SA RAMANETI LA FEL DE INOCENTI CA ACUM SI SA AVETI PARTE NUMAI DE OAMENI BUNI IN JURUL VOSTRU!!!

Multumesc de raspunsuri, ce sa zic, nici nu pot sa le zic sa le fie rusine celor la care le dorm copiii toata noaptea, ca eu am vrut sa ma oftic. Eu mai mult cu Ileanna si Gabriela ma aseaman, adica 2-3, ba de multe ori 4-5 ori pe noapte treziri Cand sunt numai 2 e minunat! Si eu nici nu mai alaptez, ca sa ma consoleze cineva ca va dormi toata noaptea cand voi termina alaptatul.

MADA, sigur o sa fie super in concediu in trupa completa!

ANKA, ia sa ma uit eu mai bine la patutul de la maica-mea, sa studiez salteaua. Dar ce nu-mi place e ca e asa jos nivelul. Legat de plase, de ce zici ca n-ai aer? Ca eu sunt superincantata, eu sunt genul care se oripileaza de orice insecta, cred ca as ajunge la balamuc daca n-am avea plase, mai ales ca stam la casa.

MAITREYI, cand ai timp da-mi si mie un PM sa-mi zici unde ai gasit scaunelul ala. Mersi si distractie placuta azi!

KATALYNA, eu mi-am operat o alunita si crede-ma ca in 10 minute esti gata. Mai nasol e ca trebuie sa stai o sapt. cu firele (eu atata am stat) si n-ai voie sa atingi locul cu apa, deci poate fi greu la dus, in functie de locul unde e alunita. Succes mult!

SUN nu pui poze cu Thea la un an? Sau faceti in weekend petrecerea?

As scrie eu mai multe, dar face istericale baietzoiul si mi-e sa nu-si traga un ghiveci de flori pe el, ca tare atenteaza...

O zi buna tuturor! Inca o data multam de raspunsuri si daca mai aveti si altele (mai ales legate de mancare), mai dati incoa'!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ille felicitari lui Vladut ptr dintanul 5 si tinutul de o manuta

moni 1.noi patutul inca nu l-am folosit...il vom folosi in august cand plecam in concediu...dar aceeasi problema o am si eu cu salteaua.
2.Dari are momente cand nu se mai trezeste noaptea

am amanat interventia Dariei ptr saptamana viitoare din cauza ca Daria stranuta si ii curge nasul,i-am dat oscillo si o aspir vad ca ieri nu i-a mai curs nasul,sper ca pana marti sa nu mai stranute si sa treaca si nasul.

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, care va pricepeti la vaccinuri? Ca se apropie anu' si tre sa facem vaccinul de 1 an si ar mai fi Prevenarul si ar mai fi parca unul, nu? La 13 luni? Care-i ala? Si mai e vreunul optional in perioada asta?

Daca stiti, ziceti-mi si mie ca sa citesc si io ceva si sa iau o decizie in cunostinta de cauza, pleeeease...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!

LA MULTI ANI, RAYAN!

SA FITI SANATOSI , FERICITI SI SA VA BUCURATI PARINTII !!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Fetele, care va pricepeti la vaccinuri? Ca se apropie anu' si tre sa facem vaccinul de 1 an si ar mai fi Prevenarul si ar mai fi parca unul, nu? La 13 luni? Care-i ala? Si mai e vreunul optional in perioada asta?

Daca stiti, ziceti-mi si mie ca sa citesc si io ceva si sa iau o decizie in cunostinta de cauza, pleeeease...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

un an - ROR
un an , un an si-o luna - infanrix penta
un an si 2 luni prevenar

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - eu sunt de parere ca salteaua asa joasa nu e o problema.
Prin vest si alte tari civilizate, copiii dorm pe saltelute puse direct pe jos, in gradinite si crese (nu vorbesc de sugari, ci de copii care merg in picioruse). Numai la noi e fixatia asta cu patul si cu curentul... La fel ca si cu caciulile pe cap, dar ma rog
Singura problema pe care am vazut-o eu la momentul aprilie e ca ma cam aplecam sa aranjez copila noaptea, iar ea era inca scurtuta si se ridica greu in picioare, pana la marginea aia. Era mica. Acuma nu mai are problema aia, si nu o mai am nici eu, pentru ca nu o mai ridic de jos de tot.

Ma rog, intre timp noi am renuntat la patutul tarc, desi il luasem exactamente pentru vara asta. Pentru noi e o complicatie cumva, ocupa totusi prea mult loc si in masina si cand il intindem, iar intre timp ma izbeam de el in debara, trebuia sa fac miscari de trupe ca sa scot aspiratorul, asa ca am decis sa il donam unui bebelus care avea mare nevoie de el, iar noi, pentru cele cateva zile cand vom fi plecati (daca vom fi plecati), vom inventa ceva la fata locului.

Cu plasele - pai de ce n-am aer... E simplu... Pentru ca aerul din Bucuresti s-a dat la export, noi am ramas fara. Eu sunt de-aia care detest caldura, vreau frig si aer proaspat (de-aia ma duc unde ma duc, altfel emigram in South Africa )
In orasul asta jegos nu circula nici un curent, iar de la periferie pana la centru, diferenta e de cateva grade. Cele mai de cosmar momente din viata mea in Bucuresti au fost:
- cand aveam vara examene, definitivat chestii, nu in facultate, si stateam la Unirii vis a vis de tribunal, nu numai ca erau 40 de grade noaptea, dar era si un zgomot infernal de masini si clacsoane de ziceai ca e ziua in amiaza mare, si daca tineai geamul deschis ca sa mai respiri, oricum nu puteai sa dormi, nici de caldura, nici de zgomot.
- cand am nascut-o pe Eliza, peste 40 de grade in vara lui 2003, stat in salon aproape o saptamana pana sa nasc, cu muste bazaitoare si o plasa infecta la geam... Si cu niste benzi de-alea fluturatoare si penibila la usa, ca cica ieseai pe terasa, asta la spitalul de gratie Polizu, cu veceu pe culoar si dus comun, unde nu se aerisea niciodata si putea buda de iti venea sa vomiti instantaneu.

Deci eu am niste sechele serioase privind caldura excesiva si aerul imputit. Eu vreau aer fresh de munte, de Alaska daca s-ar putea,in lipsa, ma voi multumi cu cateva grade (latitudinale) mai jos, dar tot la frig.

La mama, daca nu deschizi plasa, nu misca nimic, te sufoci efectiv. Aceeasi problema noaptea, galagie frate, prea multi turisti si prea multe camioane

Soferi prea nervosi si clacsonatori.

Noi nu auzim galagie de aici, ca suntem in padure....

Cred ca insectele astea au aparut acuma, dupa furtunile recente. Ca niciodata nu am avut pana acum, nici macar tantari. Pai la constanta, tantarii sunt o groaza! Aici nu sunt. Adica sunt unii mai mari si mai prosti. Bazaie mai tare dar nu ciupesc. Aia de la Constanta sunt mici si ai naibii, nu ii auzi de la distanta dar musca tare nene....

Eu ma gandeam ca exista niste dracii de plastic, cum sunt capcanele alea pentru gandacime, de pus pe jos, ma gandeam... nu or fi si pentru zburatoare? Trebuie sa studiez chestiunea. Tocmai vad o gargarita rosie urcand pe zid, pe dinafara. Ce cauta asta la asa altitudine fratilor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

boti mie dr mi-a zis ca la 1 an facem Priorix ...la 1 an si o luna facem Infanrix IPV HIb iar Prevenaru-ul il facem in 2 doze la 1 an si 5 luni si 1 an si 7 luni sau o singura doza la 2 ani

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI, la 1 an se face ROR-ul obligatoriu si la 13 luni se facea Priorixul parca. La schema noastra, Prevenarul apare la 2 ani. Noi facem mai tarziu deci Prevenarul. Diferenta consta in nr de doze daca imi amintesc bine. Inainte de 2 ani trebuie rapel.

Tot in vara asta vreau sa ii fac Elizei Havrixul, pe care l-am tot amanat.... Doctorul zice ca as putea sa nu i-l fac, si zice el ca mai bine sa nu i-l fac. Dar nu imi place gradinita asta, de exemplu au toalete inalte si cand merg la baie se tin de vas Se spala ei, dar na... Sunt copii... Iar la varsta asta toti sunt cu mainile in nas si in gura si pun mainile peste tot si apoi mananca... Poti sa iti racesti gura 24 din 24, ca ei tot asa fac.. Deci ma gandeam sa i-l fac totusi.
Frate-miu a avut hepatita asta in clasa I si tare s-a mai chinuit cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Rayan si Alexandra La Multi Ani sa cresteti mari frumosi si sanatosi, petrecere frumoasa alaturi de familie!
Moni ms asa sper si eu, da ma gandesc si la ce-i mai rau,deja am cosmaruri de bagaje pierdute.
Boti multumim. da pai de asta zic mai este si aici cald cald cu soare fierbinte da nu se compara cu Italia si daca ele aici se mai ard pe labutze dapai acolo. Nu mai zic ca la mine tot familionu, si fetele si tati au ochi albastri si sa-i vezi ce urat fac cand dau de lumina bright. La soare se ard, uff complicat, sensibilos familion mi-am luat si eu.
Acu, cu Italia sa vad daca mai plec eu, ca la Ami i-a ajuns pasaportul da a meu nu da semne si daca nu apare pana joi ii strang de gat pe astia de la consulat ca au zis, aaa stati linistita ca e gata. Ca au niste reguli is niste tembeli, pasaportul nu se mai face cu procura se face numai la ei aici si dureaza 5-6 sapt cand in ro il aveam in 24 de ore dar cartea de identitate se face numai in ro si acolo si aia dureaza o multimea mai is belea serios mai incalcit de atata nu se poate, bine macar ca certf de nastere si de casatorie ti le fac pe loc acuma in fiecare zi pt 10 GBP in plus, si nu zic cat au costat toate hartiile ca iar fac criza.
Ileanna felicitari pt dintisori si pt progresele la mers.
Azi vine o parte din comanda, copertina vine maine cica. Abia astept sa testez caruciorul ca dupa amiaza merg la posta si la dentist. Zici ca e craciunul la mine asa is de excited.
Am mai pus si noi niste poze de ieri.

Fugim ca tre sa ajungem la gradi si dupa ce vin vreau si eu sa ma vopsesc sa vede ce iese. Revin mai incolo.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

la multi ani Rayan si Alexandra!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput