Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 13
dana81 spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALEXANDRA, SA CRESTI MARE PUIULE SI SA-TI BUCURI PARINTII MINUNATI!!!
LA MULTI ANI BLONDINUL NOSTRU RAYAN,SA AI O VIATZA PLINA DE IUBIRE, TE PUPAM!!!
MADA concediu placut si fara peripetii...frumos ce ve-ti vizita, sa aveti vreme minunata
Moni-or Clara se trezeste e 2-3 ori pe noapte sa manance, doarme in patuz din ala de cand era mica si abia acum i-am luat saltea pe care evident o vom cara cu noi, iar de mancare nici eu nu mai stiu, i-am mai dat borcanase de la humana pe care le adora dar am observat ca o doare burtica rau de la ele noaptea si nu imi explic de ce.Pupam carliontatul.
Si noi facem bagaje dar mi-e teama de vremea asta, BOTI cum e la Constanta?Aici e innourat, ufff
ILE ce baiet mare si mergaret ai, si nu mai zic de dintzi![]()
Petrecere frumoasa sarbatoritilor!!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dara_d spune:
ALEXANDRA SA CRESTI MARE , FRUMOASA SI SANATOASA ALATURI DE FAMILIE.
RAYAN SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI SA ITI BUCURI PARINTII.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
boticelina spune:
Va multumesc pentru raspunsuri vis-a-vis de vaccinuri, gata, am citit, m-am edificat, vazut preturi, am oftat, acum tre sa vorbesc cu doc sa vedem ce si cum. Inteleg ca pt ROR exista varianta gratuita si Priorixul de cumparat, nu?
Vaccinul ala de continuare - noi suntem pe Pentaxim, dar a innebunit lupu frate, la doc il facuram pana acu cu 140 de lei si vad ca in farmacii este deja 290, gizaz...
Prevenarul se face in doza unica si dupa un an, asta stiu sigur ca am citit prospectul din scoarta-n scoarta...
Saracu pui, il intep lunar toata vara asta... dar poate ma mai gandesc si le mai "spatiez" oleaca. Valabil si pt buzunar... ![]()
Anka tu te-ai interesat pentru fete daca sunt vaccinuri suplimentare pe care tre sa le aveti in vederea emigrarii? Ca imi aduc aminte ce spunea Vicky cum ca in Fr Prevenarul e obligatoriu, gratuit si in schema generala de imunizare pt toti copiii...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Dana, la mare e cald si bine
Doar ca bate vantul, azi mai putin, dar ieri te lua pe sus, imi juca volanul in mana de tare ce sufla, deh, vant de stepa...
Insa, daca bate sudul (vantul dinspre sud adica
- si ala batea ieri), apa marii e rece si va mai fi rece cateva zile, deci sper sa fie piscina la hotel sau sa aveti piscinuta mica pentru balacit Clara.
Plus asta inseamna alergat de bezmetic pe plaja dupa umbrela, mingii, prosoape, nisip in toate orificiile...
Asta daca nu te trezesti cu o umbrela infipta-n burta de la vecini, deci atentie mare!
Monica si gargaritza
Nancy
Gini75 spune:
La multi ani, Alexandra si Ryan, sa cresteti mari si sanatosi!
Boti, mie mi-a zis ca la 1 an facem Infanrix IPV Hib. Mai incolo nu stiu.
Moni, hai oftica-te si pe mine daca poti! Irina se trezeste, in medie, de vreo 4 ori pe noapte. Mananca cel putin o data pe noapte, in rest apa, suzeta, alint, etc. In general adoarme repede, dar a avut si momente cand dura vreo juma' de ora pana sa adoarma. Ca sa nu mai zic ca uneori (mai rar) se trezeste si incepe sa se joace.![]()
Cu patutul, Irinuc si acasa doarme in patut pliabil, la nivelul de jos. Peste salteluta patutului, aia subtire, avem o saltea groasa. Cand plecam luam doar salteaua subtire si punem sub ea o patura. Exista, cum zicea si Boti, saltele care se pliaza in 3 si nu ocupa mult spatiu.
ankalaura spune:
BOTI - in Canada mergi cu fisa de vaccinuri facute deja, si ei le continua daca e cazul. Nu trebuie nimic special.
Din experienta anterioara, as sfatui lumea sa nu o lalaie cu vaccinurile (daca se poate) ca dupa doi ani e jale cu copilul la vaccin... Pana pe la 6 ani.
ROR-ul e in schema de gratuite, noi pe alea le-am facut, si nu Infanrixe-le astea. Tu vezi ce iti zice dr, ce si cand sa faceti, si apoi mergi la cumparat. Dr vostru nu are colaborari cu vaccinuri>
La noi de exemplu, un Havrix e 750 de mii la doctor, in farmacie e 860 de mii cel mai ieftin la Help net din cate am studiat. La Sensiblu e 1 milion. Imi trebuie doua doze.
Oricum, noi plecam in aprilie dupa cate am decis, desi vizele le vom avea mai devreme, deci am tot timpul sa ii fac si Prevenarul. Nu stiu daca ar trebui sa i-l fac si Elizei, asta trebuie sa studiez...
boticelina spune:
Si din seria "revelatii", pt mine subiectul cu exorcistul a fost "eye opening", mi-am dat seama ca uneori ingnor fata crezand ca se alinta si m-am mai imblanzit nitel pentru ca pe masura ce a crescut, din dorinta mea ca ea sa fie independenta, vad ca risc s-o dezamagesc, s-o parasesc asumand nejustificat uneori ca-i rasfatu de vina... of, greu sa fii mama...
Ma caina o vecina mai deunazi ca umblu aplecata dupa fi-mea si i-am zis ca totusi asta-i floare la ureche si ca mai tare mi-e teama de ziua aia cand o avea freo 13 ani si-o sa-mi zica ca-s cea mai rea si mai nasoala mama de pe fata pamantului si-o sa-mi tranteasca usa-n nas si-o sa inchida usa cu cheia bocind in camera ei...
asaaa, si-am prins-o pe Ana_a ca umbla pe forumul de attachement parenting si merge pe burta, nu da si ea un link, sa mai citim si noi. Io am ajuns acolo din intamplare, acum ma delectez ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
AnnaBaby spune:
La multi ani Rayan si Alexandra! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si linistita! 

Noi am avut o noapte tare nasoala. Nu stiu ce a avut Ioana, insomnie cred, parca ar fi fost luna plina, dar nu a fost, abia pe 22 e luna asta, deci nu am scapat inca
S-a trezit pe la 12, da' trezit trezit, m-am asezat langa ea in pat, s-a tot foit ea cand pe o parte cand pe alta, pana la urma la 1 a adormit si am mutat-o in patul ei. Asta doar pana la 2 cand s-a trezit iar, de data asta fara nici un cehf de somn, domnisoara vorbea de mama focului in picioare in patut, iar eu imi blestemam zilele si imi venea sa sar pe geam

. Si abia la 5 a adormit din nou si am dus-o din nou in patul ei! Va dati seama ce minunat!!!!
Moni,ca sa nu fii invidioasa pe fetele care ziceau ca le dorm copii toata noaptea, fa comparatie si cred ca la tine e mai bine...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Cu mancarea copiilor - si Ioana papa aproape orice, ii fac diverse combinatii, de ex azi ii fac o tocanita de cartofi, rosii si dovleac, combinata cu ficatel. Papa bine in general, cel putin pana sa vina caldura nu am avut probleme cu ea, papa orice si oricat, insa de vreo cateva saptamani cam face mofturi, ia cateva lingurite, da din cap si din mana ca nu mai vrea, mai stau putin si o iau de la cap, si tot asa... Ati observat o scadere a apetitului de la venirea caldurii la ai vostri?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Marina_1609 spune:
anna, sa stii ca asa e, de la caldura. si Sofia a inceput sa manance mai putin. dupa cateva lingurite nu mai serveste. abia daca mananca jumate din portie.
si bea apaaaaaaaaa
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi