Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 4
truli-luli spune:
LA MULTI ANI THEA PATRICIA!
Dumnezeu sa va aiba in paza si de acum inainte si sa va daruiasca numai clipe minunate !
poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
LA MULTI ANI GALLYB! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si multe, multe bucurii!
poze Ana si Victor
varsta Anei
MissJJ spune:
On the day that you were born,
I know the angels cried,
To send away from them to us,
A most wonderful and delightful child.
For you have brought
Such joy to us,
And for this
We are so grateful.
We feel honored and blessed this day
To have you by our side,
For you, our gift from God,
Have brought to us such peace and joy.
We feel we must confide,
We can't thank God enough.
La Multi Ani
, Thea, printesa scumpa si curajoasa, te-ai nascut in zi sfanta si esti o comoara, iti uram sa fii sanatoasa, iubita si fericita. Sa ai o zi minunata asa cum esti si tu o mica minune, care, against the odds, ai demonstrat tuturor cat de puternica esti. Te iubim mult de tot, copil minunat.

Si pentru mami prietena si sora scumpa si iubita si pretioasa, pentru care in orice moment mi-as da si viata, pentru ca stiu ca des faci asta si stai si admiri mica minune care v-a fost daruita:
While you were sleeping,
I sat by your bed.
I watched you
as you smiled through your dreams.
I traced your perfect shell ear,
Touched every curl
On your little head.
I tried to sleep
But the sound of your breathing
Drew me back to your room.
I couldn't resist
The magic which tugged
At my heartstrings
And brought me to your side.
I settled on the floor
Once again.
Back against the wall,
Holding your tiny hand in mine.
While you were sleeping
I fell in love with you all over again
Va iubim mult de tot fete frumoase si minunate si cu suflet de aur!

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Marina_1609 spune:
La multi ani Thea!
La multi ani Gallyb

---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dara_d spune:
THEA PATRICIA SA AI PARTE NUMAI DE NOROC
FERICRE SI SANATATE ALATURI DE PARINTII TAI MINUNATI.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
dara_d spune:
Noi am fost afara la plimbarea de dimineata si acum denisa doarme.
Nu avem inca dinti sus sper sa ii iasa si sa nu mai fie asa agitata, temperatura nu i-a mai crescut,asteptam.
Azi dimineata a papat si banan cu kiwi, a papat si ea fructe ca de o saptamana le refuza.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
turturica spune:
La multi ani Thea 
La multi ani Gallyb 
ana, bine ca si-a revenit puiul. Interesante cartile astea de care zici, ce editura are carti din astea cu ferestruica? Sa-i spun si eu maica-mii sa-mi cumpere cind vine. Si enciclopediile de care ziceai de unde le-ai luat? Sint speciale pentru copii?
narci, ai gasit aventurile lui habarnam? De unde?
Fetele, referitor la carti, am primit si noi cind am fost acasa o gramada de carti de la diverse edituri. Ce m-a nedumerit pe mine e ca exista o gramada de versiuni acuma, depinde de editura, tipul de carte, cu mai multe desene si mai putin text sau mai mult text si mai putine desene, etc.
De exemplu, avem nspe versiuni de Scufita-rosie, in unele e varianta clasica dar oricum prescurtata in care vinatorul il taie cu cutitul pe lup pi burta si le scoate pe scufita si pe bunica, insa altele sint mult mai soft unde cica animalele padurii l-au legat pe lup in somn de coada si l-au leganat asa cu coada-n sus pina le-a scos afar' pe scufita si pe bunica-sa. Acuma serios, io nu vreau versiuni interpretate de unii si altii, conteaza evident si calitatea ilustratiilor, insa eu as vrea ca povestile sa ramina in versiunea originala, nu in interpretarea obscura a nu stiu carui traducator sau edituri.
Asa ca ziceti-mi si mie ce editura e respectabila din punctul asta de vedere, ca as vrea sa-mi fac si eu un stoc de carti de povesti de calitate pina creste Mara.
Mersi si la raspunsurile referitoare la cariera.
anko, nici eu nu (mai) sint o carierista infocata, dar ca si biri, nu ma vad stind acasa prea mult, am nevoie si de partea asta in viata mea ca o completare a faptului ca sint mama. Evident ca n-o sa-mi mai caut un job full-time, insa un part-time cum am avut lunile astea in care am mers 3 zile pe saptamina la servici mi s-a parut echilibrul perfect. Ca in felul asta Mara s-a socializat si ea o tzira cu alti copii si-a fost expusa limbii germane, iar mie personal recunosc ca mi-a picat bine si numai faptul ca m-am imbracat, aranjat, parfumat, fardat in alea 3 zile pe saptamina de servici.
Dar acum de gind sa profit la maxim de timpul asta in care sint acasa cu Mara, mai ales ca e la tanc si vara. In plus, o sa mai am si eu mai mult timp de forumeala ![]()
mada, tu in ce domeniu lucrezi?
narci, la tine e diferit pentru ca ai afacerea personala, deci nu depinzi de altii, insa eu nu imi permit sa fac 4 ani de pauza, as fi complet scoasa din circuit dupa atita timp ca sa nu mai zic ca sint convinsa ca n-as mai sti nimic din ce stiu acuma. Asta e singura mea teama legata de o pauza in cariera, ca in rest sint mai mult decit bucuroasa ca am timp sa petrec timp cu copilul.
ooka, hai ca incerc sa pun azi oaresce poze de pe la noi de pe la munti 
dara, nici noi n-avem dinti sus si mai nou Mara nu maninca legumele, cu fructele nu are asa probleme ![]()
Gata, ma duc la smotru, daca tot sint (desperate) housewife ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Ralu79 spune:
La multi ani, copil Miracol! Sa ai o viata minunata si multumim pentru ce ne-ai invatat. 
Ralu79 spune:
La multi Ani, Gallyb si multa fericire!
Maitreyi, Sibylle, Boti, Biri, Dana-

Ana- multa sanatate lui Matei. Sa speram ca a trecut greul.
Tecky- felicitari pentru primii pasi ai Ralucutei
De abia astept si eu momentul asta.
Cartile cu ferestre- daaa sunt tare faine- noi avem de la Editura Prut si Editura Gamma. Mirunicimea se joaca si acum cu ele (bine, ii deschid eu ferestrele prima data si dupa aia si le deschide singurica si se minuneaza de ce gaseste pe-acolo
)
Pupicei tuturor si o zi minunata
Caprioara spune:
Gallyb
,
La muuulti ani!
Sanatate si impliniri cat cuprinde, alaturi de cei dragi!
Ne e dor de tine
!
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate