Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
La multi ani, Gally! Sa ai sanatate, fericire si bucurii 1000, alaturi de minunata Xenia si toti cei care te pretuiesc! Te asteptam inapoi, prietena!
(asa incepea mesajul meu si acum 1 an..heheh)
A trecut 1 an...un an atat de plin de TINE, miracolule!
Aseara am inceput impreuna cu sora'mea sa citim odiseea, de cand s-a nascut Thea. Eu am ramas pana dupa miezul noptii, aveam nevoie sa citesc. Si am ras, am vorbit singura cu fiecare dintre voi, am facut galerie, am aplaudat cand cadea vreun dop, am urat LMA cand era ziua unei mamici sau unui tatic, am izbucnit in lacrimi de fericire cand mai aparea cate un pepenas. Abia aseara am putut sa traiesc si eu cu voi acele zile, care pentru noi erau de cosmar. Si am realizat ca nu mai tin minte cand vorbeam cu cineva sau dadeam sms...eu aveam impresia ca o fac dar, se pare, ca nu era asa.
Vreau sa va mai multumesc inca o data, dragele mele, pentru prietenia si unitatea extraordinare de atunci; Tibericai pentru ca a propus o ora de rugaciune; Adrianei pentru vizita si cadou; Virginiei pentru ca a nascut acolo langa mine o minunatie de fetita, Ruxandrei pentru poezii...voua, TUTUROR, pentru imensa iubire cu care ne-ati inconjurat! Va multumim, fetelor si va dorim ca Bunul Dumnezeu sa va vegheze mereu si sa va ofere inmiit tot ce ati cerut pentru noi!

La un an distanta, ati fost IAR minunate! Va multumim muuult, mult de tot ca ati ramas alaturi de noi! Dincolo de orice, dincolo de nori si furtuni, odiseea noastra e un taram al soarelui, al prieteniei si al curajului! Va am in suflet, pe fiecare dintre voi!
Ma bucur tare ca Matei e bine si ca Julia e bine si ca avem copiii sanatosi! Ma bucur ca e Camy graviduta, ma bucur si pentru fete, ma bucur ca fac parte din "secta":) (asa ne spuneau la spital) noastra frumoasa!
Ma apuca iar bocitul si devin extra-mega patetica, asa ca ma voi opri aici! Va pup si va imbratisez!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Kimmy spune:
Hello fetele!
Eu tot prinsa,tot in urma cu cititul,si tot asa o sa fiu inca multa vreme!
Nu apuc sa scriu nimic la subiectele discutate... 
De ieri ne-am apucat de gletuit,azi cred ca e gata.Apoi lavabila,gresie,faianta,parchet...apoi mai vedem cum e cu bugetul,pentru ca din fericire ne-au aprobat creditul,dar din pacate putin sub limita,deci abia putem sa achitam apartamentul,asa ca facem cu tzaraita,cum putem interiorul.
Si acuma,asa pe fuga,trebuie sa fac o declaratie...o iubesc pe Anca!Fata asta e mina de aur din toate punctele de vedere!La toate are un sfat,o parerea,o indicatie,si m-a ajutat deja enorm de mult!
Urez si eu La Multi Ani tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua de nastere,care o serbeaza azi,si care urmeaza zilele urmatoare!Sa fiti sanatosi,cuminti,papaciosi,puiuti dragi!
Am vazut is eu tate pozele noi,filmuletele,si tot ce puneti,pentru ca desi sunt in urma,nu sar peste nimic!Superbi,mari si voiosi toti!
Sper ca nu sunt pepenasi bolnavior,sau daca cumva sunt,puiutilor,va doresc din suflet sa va faceti bine repede!
Timi e o comoara,si o cuminte!Sta tot mai bine singura,dar la deplasare tot mai cauta degetul!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,indiferent daca trec printr-o perioada grea,sau imi merge bine.Va iubesc mult,sunteti niste scumpe!
Imi cer scuze,ca nu nominalizez!
Imi place foarte foarte mult atmosfera de la pepenasi,se discuta subiecte interesante,scrie multa lume,ma bucur enorm de mult!
Va pup,si mai scriu despre noi cand pot.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dana81 spune:
LA MULTI ANI MINUNATI THEA, SA AI PARTE IM VIATZA DE DRAGOSTE SI BUNATATE, SA RAMAI ASA FERMECATOARE SI DULCE!!!TE IUBIM PUIULE!!!
LA MULTI ANI GALLY, SA TE BUCURI DE XENIA SI SA SARBATORESTI DIN PLINpupici

MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
maitreyi spune:
La multi ani thea, printesa mica si luptatoare! sa ai o copilarie senina si luminoasa! 

anul trecut pe vremea asta eram internata si asteptam miracolul...tin minte ca atunci cand am ajuns acasa am intrat la odisee, pe care o urmaream chiar daca nu eram inca oficial cu voi, sa vad cine a mai nascut. am citit despre Thea si m-am gandit la puiul mic sa fie bine, si despre maria si nu intelegeam cum de din burtica cea mare a lu' mami a iesit un bebe de 2 kg si ceva (uitandu-ma apoi mai atent am vazut ca citisem la maria greutatea altui pepenas
).
eu is melancolica astazi
am emotii si nu imi vine sa cred ca a trecut un an. maine am examen, da' nu am chef de invatat. m-am apucat sa fac cate ceva pt maine - inclusiv poiana cu ciuperci a marinei
si diseara dupa ce pleaca bona sa fac tortul si sa aranjez prin casa. tati vine si el dimineata la 6 
sa aveti o zi frumoasa 
multi piticilor bolnaviori!
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
la multi ani gally! sa fii sanatoasa alaturi de ochioasa si tati si toti cei dragi! 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
rontzy spune:
Salutare !
Intru si eu pe fuga...de la servici...special pentru Thea sa-i urez LA MULTI ANI si s-o pup virtual pe mamica ei,Laura!
Din partea mea si a lui David
!
La multi ani Gally!
Va pup pe toate si pe toti!
ana_a spune:
Gally
La multi ani si numai bucurii alaturi de Xenia si toti cei dragi!!!
Am fost la medic, dr ma convins sa-i dau ospamox pentru ca febra se incapataneaza...sa reziste peste 38.Asa ca acum i-am dat prima doza si de aici eu zic ca va fi mai bine.Din cauza febrei este foarte linistit, apatic as putea spune, mi se pare si normal...nu prea mananca, dar sunt convinsa ca va recupera el.Cere singur apa cand are nevoie.Ceai nu vrea si nici nu l-am fortat cu nimic.
Pentru Stefan si mofturile lui la masa ne-a dat peritrol. Sunt curioasa cum o sa fie dupa acest sirop...Trebuie sa il dau peste vreo cateva zile ca acum si el tuseste putin si lui ii dau doar sirop de tuse.
Intradevar este o zi speciala cand puiul tau implineste un anisor....Imi amintesc si acum cu cat drag i-am facut la Stefan o grilanda mareeee mareeee cu "la multi ani Stefan" din litere desenate si decupate de mine. Prietenii din jur imi spuneau ca ma agit de pomana
ca el oricum habar nu are ca este ziua lui....ba, eu stiu ca ei stiu mult mai multe decat credem noi
si este bine sa fie speciala aceasta zi pentru fiecare copilas.
turtu, cartile de care zic eu sunt la editura crisan. Enciclopediile le am de la editura corint junior, avem vreo 7 din colectie, plus de la alte edituri cu dinozauri si "Pamantul" - asta ultima este fff frumoasa, cu imagini fotografiate, reale, nu desenate. Nu-mi amintesc exact editura si nu o am langa mine, insa este cu Winnie si prietenii lui care fac o calatorie peste tot
Textul este destul de sumar insa imaginile sunt super, nici nu are nevoie de prea multe detalii pentru ca oricum la varsta lui ii sunt suficiente. Stefan adora cartile, si da, ai dreptate, sunt tot felul de carti cu text stupid, am si eu vreo 3 variante la Mica sirena, insa...eu le-am mai adaptat si am evitat expresii mai agresive...de exemplu la Mica sirena imi amintesc ca am o varianta foarte frumos desenata in schimb textul este super super tampitel...
Asta a fost unul din motivele pentru care am renuntat in a cumpara multe carti cu astfel de povesti, m-am oprit la cartuliile de la Teora cu 3,5 lei bucata, cu imagini si text putin, din care avem fff multe si pe care le citim cu placere.Unele sunt slabute dar noi le mai adaptam, mai lungim povestea, o mai inventam pe langa poze...si facem si teatru cu respectivele povestioare.
De la 4 ani Stefan prefera carti stiintifice, in sensul ca vrea sa stie "cum se face cutare lucru" asa ca ne-am indreptat atentia spre aceste lucruri.
Vreau sa cumpar www.jocoteca.ro/jocuri-jucarii-educative-copii/prescolari/prima_mea_biblioteca.html" target="_blank">de aici cartile cu "365 de experiente stintifice" Tot de acolo avem cartile acelea micute cu "corpul uman" si "encilopedia spatiului" aia cu pestii si inca una foarte frumoasa cu plante. Sunt mai micute dar se refera la copilasi mai maricei.Cel putin cea cu corpul uman mie imi place fff mult, este mult diferita fata de alta pe care o avem mai de copii mai mici. Bine...ca asa tot gasind edituri noi, avem cam cate 2 bucati cu pesti, cu insecte, cu spatiu ...cu animale...etc...mai mici sau mai mari. Difera intre ele dar au si multe in comun, insa, este bine si asa, la Stefan ii plac.
Ce ne mai place noua si avem cateva bucati (vreo 5 desi sunt mult mai multe) este seria de la teora "Oare de ce..." cu tot felul de intrebari si raspunsuri.
Sper ca va fi util raspunsul meu.
proud mummy
dara_d spune:
GALLY NUMAI BUCURII ALATURI DE XENIA SI FAMILIE.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
narcisa.s spune:
Thea, la multi ani.Sa te tina Dumnezeu sanatoasa, sa dea intelepciune parintilor tai sa te creasca, sa fii cminte si desteapta.Ca frumoasa deja esti!!!O zi minunata sa ai!!!!
Sun, hai baga ca mie imi place cand esti patetica...A sunat mama ta?Ca pe tine te suna la ora la care te-ai nascut, si pe Thea?
Gallyb, LA MULI ANI!!!!!!!Sa fii sanatoasa si iubita!!!!!!!!!Te imbratisem cu drag!!!
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici