Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 19
Biribu spune:
Boti acuma Anna nu prea mai le foloseste ca vorbeste destul de bine, insa a inceput Tony
.
deci pe scurt iti spun citeva, si promit sa caut carticica de la scoala, unde-s multe dar oricum nu le-am folosit noi pe toate. secretul evident e sa le folosesti de fiecaRE DATA Cind oferi/numesti obiectul sau actiunea respectiva. si o poti si ajuta sustinindu-i minutele.
milk - tii mina intinsa in fata, inchizi si deschizi palma pt a forma un pumn
please - iti atingi pieptul cu palma dreapta deschisa, o miscare usor circulara
thank you - palma la barbie si apoi ca si cum trimiti asa o bezea
eat - tii mina adunata de parca ai tine o bucata de papa si o duci de repetate ori catre gura.
more - cu degetele adunate, la ambele miini, le lovesti una de alta de citeva ori (buricele degetelor adik, sper sa intelegi ceva
)
somn - palma sub cap cu capul inclinat
a bea - gest de a duce un pahar imaginar
all done (la papa, stat pe oala etc) - palmele deschise, minutele inaintea pieptului fluturate de citeva ori.
happy - ambele palme pe piept, miscari sus jos
carte - palmele adunate si deschise apoi ca o carte imaginara
mai sunt dar nu le mai retin, insa astea sunt cele folosite de anna zilnic. toni deocamdata stie eat, all done si milk ![]()
revin
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
dana81 spune:
intrebare daca dintii de jos au spart gingia, o mai doare?E posibil sa nu manance de la ei?Ca de vreo 2 zile nu vrea decat lapte si biscuiti.Somn agitat tot de la dinti?Sa cred ca ii dau si aia de sus sau toate pb ar fi de la cei 2 pe care ii vad bine deja?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
estrella80 spune:
Am fost la doctor, Maya are un pic de rosu in gat . Doctora mi-a spus ca e mai nasol daca are laringita, ca asta debuteaza brusc, fara niciun simptom, si ca daca am senzatia ca se sufoca sa ma duc la spital. Sper sa nu fie cazul, eu cred ca e decat un mic rosu in gat. Partea proasta e ca acum i-am luat si temperatura si are 38. Off!!! Mi-a zis sa ii dau de 3 pe zi nurofen, ca e antiinflamator si comprese calde sau cu spirt, ca nu ar vrea sa ii dam antibiotic inca.
Voi ati avut astfel de probleme ??? M-a speriat un pic cu laringita asta!! Iar acum a mai facut si temperatura. Culmea!!!!
estrella80 spune:
Dana, in general, toate simptomele descrise de tine sunt si de la dinti. Insa, eu ce am vazut din experienta cu Maya care este la al-6-lea, o cam dor si are simptomele astea cam inainte sa sparga si din ce in ce mai putin dupa ce au spart. Dar ce iti mai pot spune este ca, difera de la copil la copil, iar la acelasi copil difera de la dinte la dinte.
dana81 spune:
Estrella Clara a fost ragusita 3 saptamani dupa un roshu in gat(defapt rubeola), si am fost la ORL si dr de acolo mi-a spus sa stau linistita ca panala 1.5 ani au o sensibilitate a laringelui...si sa ma ingrijorez doar daca face febra sau da semne de sufocare.Intr-adevar laringita asta e destul de periculoasa la bebelusi.Eu zic sa ii tii sub control febra care poate fi doar de la roshul in gat si sa stai cu ochii pe ea preventiv...poate totusi nu este laringita.SANATATE MAYEI!!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
struluta spune:
Vine un moment in viata cand realizezi:
Cine conteaza,
Cine nu a contat niciodata,
Cine nu va mai conta...
Si cine va conta intotdeauna....
Deci tu draga mami de Thea, nu iti face griji pentru nimic din trecutul tau, importanta e doar prezenta copilasului tau in viitorul tau...
Daruieste-i doar iubirea, caldura, grija si intelepciunea ta si sigur va fi cel mai fericit si implinit copilas de pe pamant!
Si asta este fericirea suprema!
La multi ani scumpa Thea!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
PS: scuze pentru intarziere...
ankalaura spune:
Estrella - tirul de intrebari era retoric, nu ca as socoti eu copilei ce mananca si cu ce se imbraca
Ideea e ca de multe ori se pune eticheta asta cu dermatita atopica, nu mi-e clar de ce, ca o fi mai simplu? Ca si la cei mai mari, cum e copilul mai agitat, hopa cu ADHD-ul...
Votat gemenutele!
Mama DIDI 55? Am remarcat ca statea super costumul cel nou. De maimutica ce sa zic... m-a dat pe spate. Mi-a placut piscina ei cea mica, parca e fotoliu ![]()
MONI - noi avem deja perna, dar nu de-aia umflata ca de om mare. Ci www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid=324068162&documentid=207609&Rank=2&ZoomImageType=0" target="_blank">de-asta Daca n-ai de-asta sau ceva similar, mai bine mai stai.
Mama ce chestie cu operatia la trei ani... Brrr... Ca bine zice Mada, sa fii sanatoasa si sa bata "ceasul" perfect pana la adanci batraneti...
MADA - da' cum vin invitatii pe insula exotica nene? Ca la noi, a fost o problema si asa, in tara, ca noi am facut in Bucuresti, si ai mei de la Constanta, ai lui barbatu-miu de la Bacau, si tot a fost circul de pe lume, complicatii, microuz inchiriat...
ESTRELLA - Eliza a avut laringita la aproape 2 ani. Respira mai greu, dar nu se sufoca! Insa daca se speria de ceva sau daca se supara, era cam nasol. Am facut aerosoli la 6 ore, cu adrenalina parca, plus tratament si regim (se mananca fara sare daca ia Prednison). Cu aerosolii a fost naso de tot, s-a speriat si mai tare, tipa, urla, mai rau facea. De-asta nici nu am luat un aparat sa il avem acasa, dupa ce au inceput sa se gaseasca.
La voi poate nu va fi cazul. Relax, mergi cu tratamentul inainte si o sa ii treaca repede.
anaxena spune:
Didi am crapat de invidie la cum aratzi..ma, unele dintre voi parca nu au nascut!!!!
asha ca pt cultura mea de blonda: cate v-ati revenit la cum atzi fost inainte de bb????
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Duamna DUCA!! Mama lu' gemenele!! Tot vroiam sa te intreb si uit - cum culci fetele? Aveti doua patuturi? Sau dorm impreuna?
struluta spune:
La multi ani,Rayan!!!
La multi ani ,Alexandra!!!
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!