Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

capri, eu cred ca nu e cazul de peritol, majoritatea copiilor alaptati natural se trezesc pentru tzitzi, mai ales cand cresc pt ca incep sa speculeze si te tzin pe post de suzeta.

analizele de snage, tomografia, ekg-ul si radiografia la plamani au iesit bine, la a doua biopsie nu a mai iesit nimic. a luat lamelele de unde s-a operat si a mers cu ele la militar unde dr i-a spus ca nu se vede nimic si ca daca a fost ceva era intr-o faza incipienta. acum merge luni sa le vada si la fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Katalyna, s-or trezi mama, da nu din juma in juma de ora . Nu se odihneste nici ea, nu ma odihnesc nici eu. Vreau sa-i dau cateva zile, macar sa-i creez obisnuinta sa doarma mai mult legat. Nu stiu care o fi cauza, poate se pregateste dintisorul nr. 9 sa iasa, desi eu nu-l zaresc.

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

e clar, esti pe post de suzeta tu ii dai si lapte sau doar piept? ca ma gandesc ca daca i-ai da seara un biberon cu lapte nu s-ar mai trezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara votat.
Capri, Ralu ms.
Ralu da very, very excited. Speram sa apucam sa vizitam tot ce ne-am propus si sa nu se imbolnaveasca fetele sau ceva.
Pupam si noi Mirunicimea Sa si restul familionului supus.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Katalyna, seara la 21 mananca cereale nopate buna cu lapte milupa, facute piure, din 100 ml apa. Mai mult nu-i chip sa pape. Apoi, dupa baitza, suge si adoarme la san. Ea bibe nu a servit ever. Nici canite cu cioc, nici nika. Raaar bea altceva decat san, si atunci o face ca omul mare din cescuta, sau la lingurita.

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dara, Oana, multumim . Nici mie nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ajung la greutatea initiala fara nici o dieta; acum am 55 kg.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Thea!
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Rayan!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!

Iertati-ma pt. intarziere, sunt prinsa rau...

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, un mare pentru toate raspunsurile! Si mi-am amintit si ultima intrebare pe care voiam s-o pun: de la ce varsta putem sa le punem perna copiilor?

ESTRELLA, ai PM legat de dermatolog.

MAYTREYI, multumesc pt. link!

ANKA, sa stii ca am studiat patutul lui Luca de la maica-mea si ai dreptate, are ceva gen salteluta, o sa-i mai pun si eu o patura si ma satisface, nu mai caram alte saltele dupa noi.

GINI ufff, deci mai sunt si altii cu 4-5 treziri. Nu mai zic, de ANNABABY, ca ea, CAPRI si ANKUTA cred ca sunt eroinele pe aici. Eu pana la 2 ani ma trezeam de 8-9 ori pe noapte, daca face asa si Luca ma impusc

KATA, cand iti scoti alunitele? Sa-ti tinem pumnii! Dar sa stii ca rezultatul analizei alunitei ti-l da in vreo 2 sapt., cel putin la mine asa a fost. Insa medicul mi-a zis de la inceput sa stau linistita ca precis nu e malign, insa nu se stie cum poate evolua in timp, de aia o si scoate.

MADA, dar nunta voastra in Romania pe ce data e???

Pentru mine 17 iunie e o zi tare speciala, un fel de a doua zi de nastere sau ziua cand am primit o noua viata, cum zice mama. Pe 17 iunie 1983, la 3 ani fara o saptamana, am fost operata de inima si desi in afara de mama mea si medicul care m-a operat nu prea imi mai dadea nimeni o sansa, iata ca Dumnezeu a avut alte planuri si 26 de ani mai tarziu sunt tot aici, multumindu-i Lui pentru o alta viata, cea a micii mele minuni care face azi 11 luni . Totdeauna am considerat 17 numarul meu norocos, probabil nu intamplator si puiul meu tot intr-o zi de 17 s-a nascut.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni pai de la 1 an in sus, eu lu Ari i-am luat perna normala ca dimensiune da mai subtire ca alea mai pufoase ca pt noi ii erau prea inalte pt ea.
Wow, sa fii sanatoasa si sa bata "ceasul" perfect si de acuma inainte pana la adanci batranete.
Pai nu facem in ro. Trebuia sa facem anul asta in aug la sf dar s-a amanat si va fi la anu de ziua lu nasha nu-i nici uk nici ro e undeva mai exotic da inca nu-s finalizate toate rezervarile, speram sa le finalizam cand venim din concediu, asa ca nu zic inca destinatia ca poate se mai schimba vreo ceva.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

moni multa sanatate, pffff prin cate ai trecut tu acolo. eu cred ca Doamne Doamne are un plan pt fiecare din noi, daca nu erai tu nu era puiul tau si tot asa.
operatia o am vineri la 12.30. am vazut cateva operatii pe net, dar niciuna nu se finaliza cu ac si atza si tot taiate erau.
cand am intrebat pediatrul daca ii pot face lui david prevenar mi-a zis ca nu ca are peste 5 ani si atunci mi-a recomandat pneumo 23. nu stiu de la cat se face acesta insa eu ioanei ii fac prevenarul.
perna eu i-am pus perna lui david cand l-am mutat din patut in pat, asta pe la vreo 2 ani

Mergi la inceput