Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
scuze pt intarziere,dar sunt foarte ocupata si sa nu se supere unele mamici ca nu ajung sa le urez la multzi ani,dar abia apuc sa stau 1 min la calc
La multi ani,Rayan!!!
La multi ani ,Alexandra!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ElizaClara spune:
Mada, multumim pt intrebare, Filip e ok, nu mai avem probleme cu dermatita de ceva vreme, are 5 dinti si al saselea se vede in gingiuta, ar sta agatat de mine toata ziua...merge binisor tinut de o manuta, daca ar avea mai multe kg ar fii super.
Moni nici noi nu stam mai bine cu somnul, Filip se trezeste de 2 ori sa manance, iar in unele nopti inca de 3-4 ori. Am noroc ca a inceput sesiunea si nu trebuie sa mai vorbesc la studenti!!! Cu mancarea, noi avem probleme cu legumele, nu ii place ce ii gatesc eu, dar mananca borcanele. Ii plac foarte mult fructele si mananca destul de bine. Salteluta de la patul pliant e destul de ok, daca ii mai pui si o paturica nu ai de ce sa iti faci griji, noi am folosit-o de fiecare data cand am fost plecati si a dormit bine copilul.
Anaxena, la capitolul kg eu mai am aprox 4 de dat jos.
O noapte buna sa aveti!
ankalaura spune:
Mai, mie sa imi ziceti cu laptele!
Uite in Finlanda se da lapte de la cutie normala.
Pe vremea Elizei, pediatrul mi-a zis sa ii dau UHT de 3.5%. I-am facut analizele de vreo doua ori pana acum, si mereu au fost perfecte. Fara nici o carenta de fier, nimic!
Deci, care e treaba cu laptele de continuare? Avem deci varianta lichida "prima crescita" sau varianta pudra "junior"
Ok, cu proteina de vaca am inteles. La noi as spune ca nu e cazul, iar in cazul Erikai as proba, dar eu nu cred ca ar fi reo primejdie de alergie.
Apoi, cu imbogatirea in toate alea. In bifidus blabla, in vitamine si alte cele. Cica "juniorul", in doua portii, 500 ml, asigura in mare parte necesarul zilnic de blabla. Apai bine, dar copilul mai mananca si altele nu? Adica, laptele asta e mai bun pentru un copil care nu mananca echilibrat? Sa isi ia cele necesare din lapte? Ca daca al meu mananca bine si isi ia fier din cereale si ou si ficatel si spanac, nu e prea mult sa ii dau si lapte imbogatit?
Deci va rog sa ma luminati ca mai am putin timp sa decid ![]()
narcisa.s spune:
Alexandra, LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatosa si sa fii o bucurie pentru parintii tai!!!Si o imbratisare si un pupic de la noi!
Ryan, LA MULTI ANI!!!!Sa cresti voinic si sanatos!!!Te pupam tare!!!
Na Ankule...ce sa zic mama?Cu coaja de portocala arsa ai incercat?Cu insectele alea.Si cu geamurile si aerul din Bucuresti...eu zic sa emigrezi in Canada.Hmmmm...Sau nu e asta solutia?
Boti si la noi vantul sud e vant rece...Ah, si la faza cu usa in nas, oricum vom trece prin asta.Cred...Da lasa ca Nancy o sa o inchida frumos, nu o sa o tranteasca
Boti, am eu un site de sign language.Vrei?E cu dictionar, iti arata fiecare cuvant video cum sa faci.Noi am incercat de pe la 6 luni dar ceva n-a functionat.Adica am invatat doar lapte inchizi si deschizi pumnul
Ana_a, a trecut febra?Pai mai baga link-ul o data!
Didi, niste frumoase sunteti
Yael, scumpa mancarea...Poate treceti toti pe borcanase...
Ioi Xena...am crapat de invidie, asa ai zis?Sigur ca DIDI arata superb dar nu ti-e rusine sa vorbesti TU????Tu crapi de invidie?Na ca nu mai inteleg NIMIC
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici