Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Bravo fetele,

Eu am atata treaba ca nu indraznesc sa cer reducere program, liber, CO sau medical.

Nici nu ma simt rau...doar ca obosesc mai repede...dar cand le vad pe fete muncind atata, pana seara taryiu...mi-e urat sa le las si eu sa strang si sa plec

Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Eu ,de cand m-am trezit ( am dormit 2 ore jumate cu Alex) am o stare de euforie de nu-mi vine sa cred...ascult muzica,Alex se joaca linistit iar eu sunt

...eu zic sa pui burta (sau bebelusul) pe carte ca parca erai in sesiune.....
(zise mamaitza cicalitoare )

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

nu ca faptul ca am maine examen ar fi vreo problema pt mine acum...noooppp,sunt prea bine dispusa
Greul a trecut din fericire,mai am 3 examene dar nu-mi fac probleme,le iau

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ma duc sa-i dau piciului sa pape,ca prea imi da tarcoale pe langa birou
Revin apoi sa petrec iar de una singura

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

mary, treci la invatat draguta ca sa iti piara buna dispozitie. ce unii la munca cu treaba (in cazul meu mai mult fara) si tu..... Glumeam evident. Ma bucur cand vad pe cineva bine dispus pt ca e din ce in ce mai greu sa fii happy. Cel putin la concluzia asta am ajuns eu. Bafta multa maine la examen si de asemenea la celelalte doua pe care le mai ai.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Trebuie sa zic repede ca sa nu uit...sunt doar la pagina 5...am vazut pozele lui Millyy si cele cu vacanta Cristinei din turcia..am admirat mamicile frumoase, frumoase, marea aceea clara, am poftit la mancarea Cristinei..si m-am indragostit iremediabil de ochisorii lui Mihnea! sa va traiasca Millyy!
Cristina, felicitari pt achizitie! si spor la cumparaturi! cred ca-i tare frumos sa faci chestia asta, nu? cu amenajarea...

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Techila, ce fain..in concediu...Si eu abia astept!!!
M-am emotionat, azi am gasit in agenda cateva foi scrise de mine la inceputul sarcinii, chiar dupa ca a iesit testul pozitiv. Si scriam ca eu cred ca e baietel...si uite asa a fost . Parca am avut o presimtire, si ca am ramas si ca e baiat .Voi pastrati un jurnal?Eu scriu intr-un jurnal special de sarcina, o data pe saptamana, ca sa nu uit simptome, rezultate la examene, trairi ale mele . Nu e nimic siropos!!

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor, intru pe fuga , ca nu reusesc sa stau mult. Deci s-a confermat vom ave aun alt -el!!. Totul bine la eco , e maimic de cum era Ale dar sanatos sa fie.Revin!! Va pup!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Cu pozitiile de somn deocamdata e OK. Dar stiu ce ne asteapta: spre sfarsit nici una nu va mai fi buna. De fapt nici somn nu o sa prea mai fie.

Gianina, cred ca pentru urocultura trebuie sa ai grija sa iti faci igiena inainte temeinic si sa nu atingi interiorul recipientului. Altceva nu cred ca mai poti face. Oricum, oricand e posibila o "mica" contaminare - 1000 ufc.

Techila, abia astept poze cu camera celor 2 flacai - poate ne mai inspiram si noi. Felicitari pentru concediu! Mie sincer asa mi s-ar parea normal sa fie si legea - mamicile cu gemeni sa beneficieze de mai mult concediu prenatal.

Melania, am vazut poze cu Alex si este un frumos! Sa va traiasca, iar tu sa iti mentii starea asta euforica cat mai mult!

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Miilyy frumos baiat ai ! Eu n-=am reusit sa-l scot decat blond, sper ca baby2 sa aiba ochii albastri ai mamei mele (ea e blonda cu ochi albastri)
Lutoniana eu sunt inginer telecomunicatii si trag speranta ca voi gasi ceva de lucru. Am intalnit multi plecati din Connex, stiu unii plecati din Orange (ca si mine) care si-au gasit job-uri bune. Nu am apucat sa lucrez aici, am ramas insarcinata la 3 luni dupa ce am venit, apoi am stat acasa cu Peter pentru ca parea sa aiba o problema. Nu vorbea cat ar fi trebuit, dar pana la urma s-a dovedit a fi doar o alegere personala (era un mutulica fericit ) si faptul ca e unul din foarte putinii copii dezorientati ca aud 2 limbi deoadata. In mod normal, un copil poate invata 3-4 limbi deodata. Acum e la Bacau si vorbeste romana cu accent, R si T englezesc si baga cuvinte englezesti la greu . Am invatat lectia si suntem decisi sa-i vorbim lui baby2 doar in romana, va invata engleza de la Peter si alti prieteni.

Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput