Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu0308 Bravo fetele, Eu am atata treaba ca nu indraznesc sa cer reducere program, liber, CO sau medical. ![]() Nici nu ma simt rau...doar ca obosesc mai repede Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Ralu, eu zic ca in perioada asta chiar trebuie sa fim mai egoiste...si colegul meu ramane singur pe departament, si e tatic de fetita de 1 an si cu un alt BB pe drum, dar...eu ce sa fac, sa suport caldurile din iulie aici, sa ajung cu picioarele butuci in fiecare seara, sa suport stresul si nebuniile altora de pe alte departamente, samd..?? pt ce?? nu-ti face nimeni statuie, nu-ti da nimeni mai multi bani, iar daca ar fi situatia inversa, crezi ca s-ar gandi cineva la tine?
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
monikus spune:
| citat din mesajul lui danangie Buna fetelor, intru pe fuga , ca nu reusesc sa stau mult. Deci s-a confermat vom ave aun alt [baiat]-el!! . Totul bine la eco , e maimic de cum era Ale dar sanatos sa fie.Revin!! Va pup!!DANA si ALESSIO , 07.06.2008[/url] si un alt samburel in burtica[/purple][/size=1] |
Dana felicitari pt cei doi baietei. Sa iti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei
.Monica
21+ cu
Miillyy spune:
Va multumesc inca o data pentru aprecierile la adresa lui Mihnea! Eu sincer cred ca al doilea nu mai iese blond cu ochi albastri. Oricum, mor de curiozitate sa il vad! Mi-ar placea sa fie diferiti ...
M. cu
Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita
23+
selen80 spune:
Danangie, felicitari pt BB2 sanatos!
Milly, oricum or fi ochii si parul, din 2 parinti asa frumosi, trebuie sa iasa un nou viitor cuceritor de inimi
eu zic ca si brunet cu ochii albastri e o varianta buna
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monikus spune:
Ralu sa stii ca Selen are dreptate. Eu una apreciez gestul tau dar cu siguranta la o adica nimeni nu va spune ce gest frumos ai facut tu. Nimeni nu va spune vai ce fata draguta, s-a gandit la noi. In general in ziua de azi fiecare e pt el. Nu zic sa nu stai la munca daca tu asa consideri ca trebuie dar daca simti ca ai aobosit si ai nevoie de o pauza nu ezita sa ceri diminuarea programului sau concediul.
Acum drept sa spun, eu am noroc ca inca sunt la mijlocul sarcinii si nu ma simt chiar foarte obosita. Din pacate nici eu nu pot sa imi iau liber. Cei drept, ma lasa seful sa plec la analize sau ecografii cand am nevoie fara probleme dar m-a rugat sa nu intru in concediu pt ca nu are cine sa imi ia locul inca o luna jumate. In consecinta, evit sa imi iau medicale si o sa intru incepand cu 25 iulie mai intai intr-o luna de CO si apoi direct in prenatal.
Monica
21+ cu 
MangaGirl spune:
asa...si acum sa va scriu si eu...ca v0am citit o dim intreaga, dar nu am apucat sa ma bag si eu in seama 
coras la multi ani fericiti...sa fii iubita si sa petreci cai n povesti!
katteryna bine ca esti ok...am observat si eu cand dorm pe spate, dimineata ma cam dor organele. acum 2 dimineti pe la 5, m-am trezit...culmea ca eram pe stanga...dar apasa bb pe ceva si nu prea mi-e comod. si atunci dadea cu sete tocmai acolo unde ma durea pe mine. azi zis, fain baiat am...dupa ce ca toata noaptea cotrobaie si el da desteptarea in casa...adik pe la 5-6 il simt ca imi trebuie la baie...

1_sweet angel de cat timp esti tu in China? am o colega la munca, o tipa destul de umblata si scolita prin Europa, ca ta-su e ceva in armata in Beijing si au de toate pentru toti...de altfel e o comunista convinsa, crede ca americanii si europenii sunt cam idioti si ca poporul chinez e cel mai tare. Ma intreb dk tot omul de rand are 4 masini de spalat in casa, cum are ea. Culmea e ca am cunoscut si alte chinezoiace si atitudinea lor era total diferita. Incerc sa-mi dau seama cum sunt ei de fapt. noi cu fatuca asta am mai avut ceva probleme de atitudine...e un overachiever care nu are nimik in cap decat puterea...de altfel si mergel ao intalniri gen women in power. Poveste-mi ceva despre oamenii de acolo. daca vrei, bineinteles. 
lucia ma intrebam aseara daca oi fi vorbit eu mai prea fara perdea...apoi m-am linistit spunandu-mi ca sigur ti-a venit sotul acasa si va petreceti timp impreuna. 
cat despre burta si pe mine m-au masurat la urgente si mi-au spus ca e bine. a inceput sa se mareasca oricum. trebuie sa mai pun ceva poze pe webshots.
mi-am dus la munca patalamaua de gravida. acu' tre' sa le mai scriu cand ma intorc. in schimb nu am ajuns la consiliu pentru ca nu au program sambata si va trebui sa-mi iau liber de la munca. ia spune-mi ce dovezi de payment le-ai dus...statementuri bancare? billuri? etc?
si sunt convinsa ca vei avea ocazia sa faci cariera aici. ai o meserie cautata si cu ceva echivalari sua poate si fara, vei ajunge sa faci ce-ti doresti. totul e sa vrei si sa nu disperi. la unii dureaza mai mult, la altii mai putin...dar daca continui sa vizualizezi si sa faci tot posibilul sa obtii ceea ce vrei, cu siguranta va fi bine.
monikus si eu speram sa intineresc cu 10 ani in sarcina asta...si se pare ca am ajuns la pubertate :) cat despre pete...eu am noroc, nu sunt f vizibile...mai ales ca sunt putin pistruiata
si copilul meu statea pe lat la 21 de sp...cu picioarele in stanga...acum habar nu am ce mai face. poate fac un eco in rom cat stau...mi se pare un pik nasol ca de la 20 de sp nu-ti mai fac un eco, asa de control. e totusi jumatate din sarcina.
selen ma intreb eu...oare nu ametesc saracii cu capul in jos de atata vreme?
Miillyy al tau copil e mortaaaaaaaallll
si eu sufar ca nu mai pot dormi pe burta, ca tare-mi placea...si pe spate e ok, dar dupa cum spuneam...dimineata ma dor toate inauntru. iar pe stanga daca dorm, dimineata ma doare jos in stanga...deci, nicicum nu-i bine 
ramsan felicitari!
techila asta da realizare!

si gata...ca am scris un hectar. v-am pupat. 
MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
selen80 spune:
intrebare intrebatoare: la ce foloseste un portbebe?
adik am vazut pe un site cu produse de copii....portbebe ca niste saculeti de dormit, sau unii cam ca un landou.....dar ma gandesc...din moment ce ai scoica de masina in care il tii pe bebe, iti mai trebuie portbebe? 
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui diana_n Lutoniana eu sunt inginer telecomunicatii si trag speranta ca voi gasi ceva de lucru. Am intalnit multi plecati din Connex, stiu unii plecati din Orange (ca si mine) care si-au gasit job-uri bune. Nu am apucat sa lucrez aici, am ramas insarcinata la 3 luni dupa ce am venit, apoi am stat acasa cu Peter pentru ca parea sa aiba o problema. Nu vorbea cat ar fi trebuit, dar pana la urma s-a dovedit a fi doar o alegere personala (era un mutulica fericit |
Important este in primul rand ca e bine Peter. Multumesc de raspuns, draguta ca de obicei.
As vrea sa mai pup si fetele care mi-au urat bafta, Ralu0308, Manga, Monikus si daca am sarit pe cineva, STITI ca nu o fac intentionat.
Am sa ma concentrez asupra bebelusului si in timpul liber, sau de meditatie am sa ma gandesc cum voi face.
Va doresc sa vi se implineasca si voua toate visele legate de job-uri pe care ni le dorim atat de mult, atat de prospere, care sa ne ofere recunostinta pe care le meritam din plin, satisfactii profesionale care fac bine oricarui suflet de om, financiare care fac bine oricarui portofel de om.....
Dar sa nu uitam ca purtam niste mici mogaldete care ne vor aduce atata fericire.
Va pup fetelor.
Cea mai fericita
27 + cu
monikus spune:
| citat din mesajul lui selen80 intrebare intrebatoare: la ce foloseste un portbebe? adik am vazut pe un site cu produse de copii....portbebe ca niste saculeti de dormit, sau unii cam ca un landou.....dar ma gandesc...din moment ce ai scoica de masina in care il tii pe bebe, iti mai trebuie portbebe? ![]() 28+ cu Ebru PRIMA POZA! |
Selen eu stiam ca portbebe sunt de fapt niste hamuri asa ciudate, de fapt un suport in care il pui pe bebe ca tu sa il poti cara agatat de tine in dreptul burticii tale. Nu sunt buna la dat explicatiii dar poate asta te ajuta http://www. bestkids. ro/c-16-marsupii.aspx?resetfilters=true&gclid=CObo4KvujpsCFdIUzAodaif8qQ
Scoate tu pauzele din link ca nu stiu cum sa fac altfel.
Monica
21+ cu
kemsy spune:
| citat din mesajul lui selen80 intrebare intrebatoare: la ce foloseste un portbebe? adik am vazut pe un site cu produse de copii....portbebe ca niste saculeti de dormit, sau unii cam ca un landou.....dar ma gandesc...din moment ce ai scoica de masina in care il tii pe bebe, iti mai trebuie portbebe? ![]() 28+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Eu ma gandeam sa iau portbebe doar pentru comoditate..cand merg la plimbare si bebe inca e placintica moale, sa-l tin langa sufletelul meu...Oricum, port bebe-ul nu e pentru masina, doar scoica ofera siguranta de care are nevoie. Iar sacul de sormit e bun (asa ma sfatuia o prietena mamica), in loc de patura. In sac sta perfect, nu exista riscul ca la paturica, de a si-o trage peste fata, sa se sufoce. Saculetul cam de la o luna-doua in sus se foloseste. Ala sigur il iau, mi se pare fain!

Gianina
25+ cu
Loris Stefanbebe