Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da Lucia, pe mine m-ai sarit dar STIU ca nu e intentionat ehee, de cate ori uit si eu sa va urez cate ceva, sau sa va multumesc, dar daca noi nu ne intelegem reciproc, atunci cine?

azi am cam avut chef de vorba desi incerc sa scriu pe blat, cu sefu-n ceafa mea si desi n-am avut mai nimic important de zis

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Acum am vazut ca ai zis "ca niste saci" . M-am bagat in seama degeaba
Danangie: Felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi!

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu ma refer la astea http://www. piticulvesel .ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=83

stiu ca in masina trebuie musai cosulet, dar tot acel cosulet ma gandesc ca il voi folosi si la carat copilul, nu? si daca il iau in brate, il iau direct, asa cum e el in saculetul de dormit sau in ce o fi "echipat", ca habar n-am deocamdata sub ce "forma" este tinut un bebe pe afara sunt VARZA!!!

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am revenit...nu cu acelasi elan,dar nah...pofta vine mancand
Dana felicitari pt

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga pai stai ca nu-i chiar asa.
1. Mi-am luat de la primarie formularul care este cat un caiet studentesc si la marime si la grosime.
2. L-am studiat cu atentie acasa si am descoperit ca imi trebuie cateva milioane de informatii legate de casa pe care nu le stiu
3. L-am luat si am mers la agentia prin care am inchiriat si le-am zis sa ma ajute. Am lasat la ele formularul si mi l-au completat la acele rubrici legate strict de locuinta. (fete de gasca ce sa zic...ca in iulie le mai platim odata toate taxele si comisioanele cand ne vom muta )
4. Am mai completat eu pe acasa tot ce mai trebuia DAR trebuie sa mai bag niste calcule la mine ca stii ca difera veniturile mele de la saptamana la saptamana....
5. Restul nu e complicat.
6. Primele 2 pagini ale "caietului" sunt cu ce acte trebuie sa iei la tine (adica doua valize) NINO, certificat de resedinta, payslip-uri, contract de inchiriere...dar ce avem in general cu totii (zic eu).

Acestea fiind zise, iti doresc BAFTA draga mea.

PS - ce imi place cum batem si noi campii cu subiectul acesta....ca sa ne razbunam pe acele pagini pline de prenatal, medical, 126 zile inainte, 42 de zile dupa, sau invers....CIC, CO...si altele care mie personal imi sunt straine

GLUMESC fetelor

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu ma refer la astea http://www. piticulvesel .ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=83
stiu ca in masina trebuie musai cosulet, dar tot acel cosulet ma gandesc ca il voi folosi si la carat copilul, nu? si daca il iau in brate, il iau direct, asa cum e el in saculetul de dormit sau in ce o fi "echipat", ca habar n-am deocamdata sub ce "forma" este tinut un bebe pe afara sunt VARZA!!!
28+ cu Ebru PRIMA POZA!

AAAAA, eu nici nu vazusem asa ceva. Oricum, nu mi se pare ceva ce trebuie cumparat obligatoriu. Se aseamana foarte bine cu sacii de dormit. Eu nu o sa cumpar asa ceva pt ca voi folosi o paturica sau mai stiu eu ce. Ideea e ca, eu cred ca o mamica se poate descurca si fara asa ceva. Sper ca ti-am putut fi de ajutor.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

da Lucia, pe mine m-ai sarit dar STIU ca nu e intentionat ehee, de cate ori uit si eu sa va urez cate ceva, sau sa va multumesc, dar daca noi nu ne intelegem reciproc, atunci cine?

... multumesc de intelegere, mare doamna, mare caracter

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga pai stai ca nu-i chiar asa.
1. Mi-am luat de la primarie formularul care este cat un caiet studentesc si la marime si la grosime.
2. L-am studiat cu atentie acasa si am descoperit ca imi trebuie cateva milioane de informatii legate de casa pe care nu le stiu
3. L-am luat si am mers la agentia prin care am inchiriat si le-am zis sa ma ajute. Am lasat la ele formularul si mi l-au completat la acele rubrici legate strict de locuinta. (fete de gasca ce sa zic...ca in iulie le mai platim odata toate taxele si comisioanele cand ne vom muta )
4. Am mai completat eu pe acasa tot ce mai trebuia DAR trebuie sa mai bag niste calcule la mine ca stii ca difera veniturile mele de la saptamana la saptamana....
5. Restul nu e complicat.
6. Primele 2 pagini ale "caietului" sunt cu ce acte trebuie sa iei la tine (adica doua valize) NINO, certificat de resedinta, payslip-uri, contract de inchiriere...dar ce avem in general cu totii (zic eu).

Acestea fiind zise, iti doresc BAFTA draga mea.

PS - ce imi place cum batem si noi campii cu subiectul acesta....ca sa ne razbunam pe acele pagini pline de prenatal, medical, 126 zile inainte, 42 de zile dupa, sau invers....CIC, CO...si altele care mie personal imi sunt straine

GLUMESC fetelor

Cea mai fericita 27 + cu

ca bine zici...ce le-am bagat pe fete in ceata acum cum zice iubitul meu cand scrie. ...hihihihi [evil laugh]. gagici, nu va suparati...dar asa ne simtim si noi doamne importante care umbla cu treburi grele pe la primarie. pai ce, numai voi?

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lutoniana, Mangagirl pe mine ma bufneste rasul. Sunteti tare amuzante. La urma urmei e normal sa vb si despre problemel voastre doar ca nu va prea putem ajuta. Eu cel putin, cu un neuron si ala adormit sigur nu stiu despre ce scrieti voi acolo.

Va .

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor pe mine ma dor ovarele nitel..Nu stiu daca da bebe pe la ele sau oi fi racit ceva..Ce e drept eu nu prea am racit la ovare pana acum pt ca fie si 40 de grade si sunt in chilotei (prin caså) eu am sosete in picioare si cred ca de asta mi-a fost de ajutor sa nu racesc si acum nu stiu daca oi fi racit sau nu

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput