Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 15
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
... multumesc de intelegere, mare doamna, mare caracter ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |

m-am tampit la cap
azi a trecut foarte greu ziua la birou, nu stiu ce a fost in aer, dar am asa un sictir in mine ca azi doar m-am prefacut ca muncesc
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
mary_07 spune:
Oare ce-o fi cu Monica ,ca n-am mai vazut-o pe aici?...Sper sa fie totul ok cu ea
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
28+, cu
-Razvan
selen80 spune:
si eu sper ca e ok Monica....asa ne mai da ea emotii din cand in cand....
Monicaaa! ..........Monicaaaa! yuhuuuuu!!
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() m-am tampit la cap azi a trecut foarte greu ziua la birou, nu stiu ce a fost in aer, dar am asa un sictir in mine ca azi doar m-am prefacut ca muncesc 28+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
i hear you

MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
Spunea cineva de un jurnal de sarcina..parca Gianina..daca ma insel, scuze;
mi-ar fi placut sa fac si eu unul, am cumparat si caietelul roz
..dar, inca nimic..poate cand voi intra in concediu, imi va veni inspiratia; in tot cazul, mi-am propus sa scriu asa, un fel de scrisorica (pe foaie "loz",
bineinteles) inainte de a se naste puiutul...in care sa-i spun cat de mult am dorit-o si ce norocosi suntem ca o avem, asa cum va fi ea; si sa pun scrisorica intr-o cutiuta cu "amintiri de bebelus"...sa i-o dau cand va fi mai mare; tare mult imi doresc sa fac asta!
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Spunea cineva de un jurnal de sarcina..parca Gianina..daca ma insel, scuze; mi-ar fi placut sa fac si eu unul, am cumparat si caietelul roz ..dar, inca nimic..poate cand voi intra in concediu, imi va veni inspiratia; in tot cazul, mi-am propus sa scriu asa, un fel de scrisorica (pe foaie "loz", bineinteles) inainte de a se naste puiutul...in care sa-i spun cat de mult am dorit-o si ce norocosi suntem ca o avem, asa cum va fi ea; si sa pun scrisorica intr-o cutiuta cu "amintiri de bebelus"...sa i-o dau cand va fi mai mare; tare mult imi doresc sa fac asta!Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Da, eu ziceam. De la aceeasi idee am plecat si eu, vreau sa ii fac cufarul de amintiri..in care sa pun eventual si niste poze, si insemnarile mele, si ce mai cred eu (buricul, parul taiat la mot
)Gianina
25+ cu
Loris Stefanbebe
vik-cj spune:
Buna fetelor si de la Cluj...nu v-am uitat dar am niste saptamini infernale si mai dureaza pina in 15 iulie...sper doar sa rezist in ritmul asta. Ma tot invinovatesc ca imi stresez copilul ....dar nici ea nu ma iarta..cum o iau razna si ma enervez ma calmez instant...imi da niste suturi de ma lasa fara aer. Ce e fain e ca se vad deja si prin haine...si mi se mai intimpla prin examene in fata a 250 de studenti...![]()
Felicitari tardive si La multi Ani sarbatoritelor de saptamina trecuta si de ziele astea (nu le insir ca sigur uite pe cineva)...si ma bucur pentru vestile bune ale Monicai si ale lui Monikus...
Va pup
!
23+ cu
Stefana
vik-cj spune:
Nu mai zic ca iara imi va lua in weekend sa va citesc din urma...ca tare harnice sunteti la scris si parca vad ca iara am pierdut subiecte importante!!!!
23+ cu
Stefana
Dana15 spune:
Sunt cateva fete care lipsesc din discutiile noastre de ceva vreme..
Ardelencele mele ce mai fac?
Raluk? ..ploua iar la Baia mare?
va pup, sper ca totul este ok!
Kiki stiu ca tu ai fost prezenta
Monica parca a intrat ieri si a spus ca este cam ocupata zilele acestea...te asteptam, cu drag!
Anadomnica oare cu ea ce este? imi placeau mesajele ei, iar casuta din lemn mi-a ramas la suflet
Mai era o fata, Elena, parca..avea ceva pb cu sarcina in urma cu 2-3 saptamani..Doamne ajuta, Elena! sa fie bine!
Dana 24s
Dana15 spune:
Vik bine ai revenit!
vorbeam de lup..![]()
Imi pare rau ca ai o perioada grea la servici..cred ca te consolezi cu gandul ca mai este putin..inca putin si gata!
Dana 24s