Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nu mai pove nimeni, nimic?

Eu am facut niste paste cu ton dupa ce am venit de la serviciu(cu busuioc, usturoi, rosii..o nebunie! ca la mama lor acasa!)... si nu ma pot opri, parca dau dependenta...mai am un castronel mic si cred ca nu am linistesc pana nu-l termin!
PS: pentru barbat, e pus deoparte

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Imi pare rau ca nu am mai intrat dar ma simt rau am avut unele probleme.Am fost la eco si bebelina este bine are 528 grame dar sarcina este foarte jos, coloul f scurt iar placenta inserata jos.Asa ca mi-a scris pe carnet sarcina cu risc de avort.Am tratament de sustinerea sarcinii si repaos total la pat.Dar la toaleta ma dau jos.In aparenta acum ma simt bine dar nu vreau sa risc.Va poop si sper sa fiti bine cu toate.Apropo se pare ca deabia sambata pe 13 aveam 23 saptamani deci am ramas mai tarziu

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Iulia, curaj! stai sa patut si menajeaza-te! usor de spus, greu de facut..dar altceva nu poti face; sa dea DD sa fie totul bine!

Dana 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Iuliapapusa stai in patut linistita si papa bun si ai så vezi ca o så fie bine.Daca nu faci efort si faci exact ce ti-au zis doctorii eu zic ca nu ai de ce så iti faci grji.

Eu am sunat intre timp la spital så mai intreb si eu una alta de ovarele mele..Si o dragutza asistenta mi-a zis sa stau cu ceva caldut sa iau si un Alvedon si apoi neapårat sa sun daca e mai bine dupå cateva ore pt ca vrea si ea så stie..Si functioneaza..Mi-a trecut..Cred ca ieri am iesit de vreo cateva ori in tricou si pantaloni scurti pe balcon si cred ca am racit oleak...Ce sa faci daca e asa frigut aici..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Si ca sa fie tot tacamul azi de dimineata m-am dus pana in camera la tata eu vroiam sa deschid usa el a vrut sa o inchida si mi-a intrat clanta de la usa in buric.Ma cam doare sper sa fie in regula totul.Oare ar trebui sa ma duc din nou la doctor?

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulia ai grija de tine si nu risca nimic chiar daca in aparenta te simti bine, respecta intocmai ce ti-a recomandat medicul.Imi pare rau sa aud ca ai probleme dar sunt sigura ca pot fi depasite iar Stefania tre sa stea cumintica la mami in burtica.Stai cuminte in patut ca noi ne gandim la tine si te sustinem.
Monica ce faci????Te asteptam sa-ti termini treburile

28+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Apropo de relaxat si menajat...eu nu am stare deloc! ma dojeneste barbatu' mereu ca nu las si eu copilul sa stea linistit un pic ..de, "infiata" de ardeal, dar prin venele acestea tot sange de "olteanca fierbinte "curge; ma duc sa mai citesc un pic treburi pt servici...poate ajungeti si voi de la munci intre timp, ca bantui singurica pe aici

Dana 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Dana Yammy yammy! Paste cu ton obisnuiesc sa fac si eu insa n-am mai papat de mult asa ca sar'mana pt ideea de cina in seara asta

28+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Apropo de relaxat si menajat...eu nu am stare deloc! ma dojeneste barbatu' mereu ca nu las si eu copilul sa stea linistit un pic ..de, "infiata" de ardeal, dar prin venele acestea tot sange de "olteanca fierbinte "curge; ma duc sa mai citesc un pic treburi pt servici...poate ajungeti si voi de la munci intre timp, ca bantui singurica pe aici

Dana 24s

Eu sunt aici de cand ma stiu

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Iulika ma bucur ca iti este mai bine..m-am uitat si eu sa vad ce-i alvedonul acesta...paracetamolul nostru! sincer, eu nu stiu ce sa zic cu "raceala" asta la ovare..oare asa usor o capeti?! important este ca te simti mai bine!!!

Dana 24s

Mergi la inceput