Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 17
katteryna spune:
Iulika ma bucur ca te simti mai bine
Stiu cum este cu durerea asta...si la fel am stat si eu cu ceva cald dar la mine nu trecea pt ca problema erau rinichii si nu ovarele.Dar ce medicament e Alvedon?Adica ce medicament are la baza?E ceva gen no-spa?
28+ cu floricica
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Iulika ma bucur ca iti este mai bine Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Eu nu am avut dureri de ovare foarte des inainte...Nici acum nu a fost foarte puternica dar gravida fiind am zis så sun så cer si eu neste sfaturi..
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Iulika ma bucur ca te simti mai bine Stiu cum este cu durerea asta...si la fel am stat si eu cu ceva cald dar la mine nu trecea pt ca problema erau rinichii si nu ovarele.Dar ce medicament e Alvedon?Adica ce medicament are la baza?E ceva gen no-spa? 28+ cu floricica RAISA MARIA![]() |

Nu stiu de ce am eu impresia ca Alvedon e peste tot..E paracetamolul nostru....Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
si roxy da...cred ca ar trebui sa fim mai intepate...ca asa toata lumea isi poate da cu parerea si toti pot gresi, inclusiv parintii. Maica-mea cam are drepate in toate...dar cateodata nu stie cand sa se opreasca in stat sfaturi. si eu am tenditnte din astea...ca doar m-a crescut bine
. sper sa ma vindec.
MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
Vik bine ai revenit. Tinem pumnii sa treci cu bine si de perioada asta mai incarcata. Lasa ca vine el si concediul si atunci o sa recuperezi din plin cu relaxatul.
Iuliapapusa, respecta intocmai sfatul medicului. Eu zic sa nu risti sa faci ceva gresit. Cat despre lovitul in burtica...eu zic ca daca vezi ca bebe nu misca ca inainte sau daca ai tu o presimtire ca ceva nu e in regula, fugi la doctor sa te asiguri ca e totul ok si in acelasi timp sa te linistesti pentru ca stresul te va termina de nervi. Ma rog la DD sa fie totul bine cu bebelusul si sa ne vedem la finalul celor 40 de saptamani cu toate cu copilasii sanatosi si frumosi.
Fetelor, ma inebuniti cu mancarea. Eu una as manca numai porcarii. Dulciuri si chipsuri. In rest... nu prea as manca nik. Totusi nu ma las si incerc sa mananc mai mult fructe, legume si branzeturi. Din fericire nu ma pot plange ca am luat chiar foarte multe kg in plus, in ciuda prostiilor pe care le-as manca si la care mai scap cateodata.![]()
Monica
21+ cu 
giuliella spune:
gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune
e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura
Iulia
23+ cu
Emma Jasmine
si
Albert Iustin(15.09.2006)
monikus spune:
| citat din mesajul lui giuliella gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura Iulia 23+ cu bebe din burticasi Albert Iustin(15.09.2006) |
Felicitari Iulia. Sa stea pana la 40 de sapt in burtica la mami si sa creasca mare si frumoasa.

Monica
21+ cu
giuliella spune:
multumesc mult. Sa dea Dumnezeu la toate fetele.
m-am straduit acu sa imi schimb si semnatura si sa ii pun frumos si numele..ca sa incep si eu sa realizez ca asa o sa fie..o sa am si o fetita!
Iulia
23+ cu
Emma Jasmine
si
Albert Iustin(15.09.2006)
monikus spune:
| citat din mesajul lui giuliella multumesc mult. Sa dea Dumnezeu la toate fetele. m-am straduit acu sa imi schimb si semnatura si sa ii pun frumos si numele..ca sa incep si eu sa realizez ca asa o sa fie..o sa am si o fetita! Iulia 23+ cu Emma Jasminesi Albert Iustin(15.09.2006) |
Noi inca nu ne-am decis asupra numelui. Inca negociez cu sotul. Sper sa ajungem in curand la un numitor comun.
Monica
21+ cu
katteryna spune:
Iulia felicitari!!!Sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii la mami si la tati!

Monikus mai aveti timp sa va hotarati![]()
28+ cu floricica
RAISA MARIA