Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulika ma bucur ca te simti mai bine Stiu cum este cu durerea asta...si la fel am stat si eu cu ceva cald dar la mine nu trecea pt ca problema erau rinichii si nu ovarele.Dar ce medicament e Alvedon?Adica ce medicament are la baza?E ceva gen no-spa?

28+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Iulika ma bucur ca iti este mai bine..m-am uitat si eu sa vad ce-i alvedonul acesta...paracetamolul nostru! sincer, eu nu stiu ce sa zic cu "raceala" asta la ovare..oare asa usor o capeti?! important este ca te simti mai bine!!!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Eu nu am avut dureri de ovare foarte des inainte...Nici acum nu a fost foarte puternica dar gravida fiind am zis så sun så cer si eu neste sfaturi..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Iulika ma bucur ca te simti mai bine Stiu cum este cu durerea asta...si la fel am stat si eu cu ceva cald dar la mine nu trecea pt ca problema erau rinichii si nu ovarele.Dar ce medicament e Alvedon?Adica ce medicament are la baza?E ceva gen no-spa?

Nu stiu de ce am eu impresia ca Alvedon e peste tot..E paracetamolul nostru....

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si roxy da...cred ca ar trebui sa fim mai intepate...ca asa toata lumea isi poate da cu parerea si toti pot gresi, inclusiv parintii. Maica-mea cam are drepate in toate...dar cateodata nu stie cand sa se opreasca in stat sfaturi. si eu am tenditnte din astea...ca doar m-a crescut bine. sper sa ma vindec.

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Vik bine ai revenit. Tinem pumnii sa treci cu bine si de perioada asta mai incarcata. Lasa ca vine el si concediul si atunci o sa recuperezi din plin cu relaxatul.

Iuliapapusa, respecta intocmai sfatul medicului. Eu zic sa nu risti sa faci ceva gresit. Cat despre lovitul in burtica...eu zic ca daca vezi ca bebe nu misca ca inainte sau daca ai tu o presimtire ca ceva nu e in regula, fugi la doctor sa te asiguri ca e totul ok si in acelasi timp sa te linistesti pentru ca stresul te va termina de nervi. Ma rog la DD sa fie totul bine cu bebelusul si sa ne vedem la finalul celor 40 de saptamani cu toate cu copilasii sanatosi si frumosi.

Fetelor, ma inebuniti cu mancarea. Eu una as manca numai porcarii. Dulciuri si chipsuri. In rest... nu prea as manca nik. Totusi nu ma las si incerc sa mananc mai mult fructe, legume si branzeturi. Din fericire nu ma pot plange ca am luat chiar foarte multe kg in plus, in ciuda prostiilor pe care le-as manca si la care mai scap cateodata.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune
e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura

Iulia 23+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune
e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura
Iulia 23+ cu bebe din burtica

Felicitari Iulia. Sa stea pana la 40 de sapt in burtica la mami si sa creasca mare si frumoasa.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

multumesc mult. Sa dea Dumnezeu la toate fetele.
m-am straduit acu sa imi schimb si semnatura si sa ii pun frumos si numele..ca sa incep si eu sa realizez ca asa o sa fie..o sa am si o fetita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

multumesc mult. Sa dea Dumnezeu la toate fetele.
m-am straduit acu sa imi schimb si semnatura si sa ii pun frumos si numele..ca sa incep si eu sa realizez ca asa o sa fie..o sa am si o fetita!

Noi inca nu ne-am decis asupra numelui. Inca negociez cu sotul. Sper sa ajungem in curand la un numitor comun. Bine, de fapt noi ne hotaraseram pe un nume de fetita dar cum dupa eco de luni i-a crescut putza... acum tre sa o luam de la capat cu negocierile.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulia felicitari!!!Sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii la mami si la tati!
Monikus mai aveti timp sa va hotarati

Mergi la inceput