Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
Fetele, eu o sa trag pe dreapta, sau mai bine pe stanga
ca cica e mai bine pt bebe. Imi e un somn de nu imi mai pot tine ochii deschisi. Ma duc sa imi incarc bateriile ca sa fiu fresh maine pt voi
. Va doresc o seara placuta in continuare. 
Monica
21+ cu 
MangaGirl spune:
giulliela felicitari pentru rozalie! sa fie sanatoasa si cuminte :)
iuliapapusa stai cuminte is fara stres si va fi bine.
ma duc sa trag de fiare ca mi-a ajuns celulita si pe triceps

MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
cristina_ana spune:
Monikus si Elenuta, costumul de baie l-am luat de la C&A (langa Practiker Militari). E special de gravide. A costat 100 RON, dar se putea lua si separat doar partea de sus care era 50 RON si puteti folosi un slip de la un alt costum pe care déjà il aveti. (asta daca se potrivesc culorile). La mine a mers ca era alb cu negru si aveam déjà slip negru. Scuze ca raspund abia acum, dar am fost plecata toata ziua.
Si eu am vrut sa merg la hotelul Royal Wings, dar nu am mai gasit locuri. Se pare ca e foarte solicitat hotelul asta si se vand repede biletele. Poate la anul.
Techila, uite ca la varianta cu groapa in nisip in care sa-mi bag burta nu m-am gandit!
Si cat m-am chinuit sa ma prinda un pic soarele si pe spate!
Selene, eu am pus cam 2 kg intr-o saptamana, dar de cand am venit am mancat mai dietetic si vad ca 1 kg l-am dat jos. Ce sa-i fac, paranoia mea cu kilele! Acolo am facut doua excursii cu vaporasul, in insula Dalyan si insula Cleopatrei. La Pamukale si Efes nu am mers, ca era drumul prea lung si se mergea cu autocarul, si nu as fi rezistat. Si asa, am cam avut ceva contractii pe acolo, dar le-am tinut in friu cu no-spa. Oricum, superba zona Marmarisului, de vis, nu alta! Si toate serviciile pe acolo, la superlativ!!!
Laura78nico, eu am stat destul de putin la soare, doar dimineata pana la 11. Dar acolo era si foarte cald, era imposibil de stat mai tarziu. In apa nu am intrat pentru ca nu am vrut sa risc sa ma apuce contractile. Eu cred ca daca nu exagerezi cu plaja nu are ce sa se intample rau. Pe doctor, sincer, nici nu l-am intrebat daca am voie la soare.
Lutoniana, si mie imi place tare partea cu amenajatul casei. E super sa o poti face in totalitate pe gustul tau. Desi cel mai important mi se pare sa fie armonie si iubire in casa, si atunci nu mai conteaza ca stai intr-un palat sau intr-o cocioaba. Stiu eu ce zic, din pacate! Cu banii nu stam asa de bine, ca ne-au aprobat credit mai putin decat aveam nevoie si ne-au cam dat peste cap cu calculele. Dar sper sa ne descurcam pana la urma. Am gasit un magazin care vinde mobila in 12 rate, si asta e salvarea noastra momentan.
Iulika si Dana15, mersi de complimente! Dana, sa stii ca am omis intentionat sa pun prea multe poze cu mancarurile de acolo, ca sa nu ma injurati prea tare!
Ramona, ma bucur ca ai primit numai vesti bune! Si mai ales partea cu 
. Am vazut ca ati tot discutat subiectul fierbinte. Si eu inca mai am astfel de activitati, dar déjà a cam inceput sa-mi fie frica sa nu patesc ceva, desi o facem asa, incet si batrineste.
Anamaria, spor la amenajat camera copilului! Ai vazut pe undeva mobila faina (si mai ieftina)?
Kemsi, eu stiu ca urocultura se recolteaza la al doilea shushu de dimineata. Primul e pentru sumarul de urina. Azi am prestat si eu analizele astea!
Danangie, felicitari pentru baietelul sanatos!
Iuliapapusa, imi pare rau ca ai probleme, dar ai sa vezi ca daca o sa asculti de medic si o sa stai numai in pat, o sa fie bine! Si eu am stat la sarcinile trecute luni intregi aproape numai in pat. E tare greu, dar bebe merita efortul acesta. Important e sa treci cu bine de 32 de saptamani, ca pe urma riscul e mult mai mic
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
26+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
MangaGirl spune:
vad ca tare slaba miscare e seara...se pare ca avem spor numai de la munca, atunci cand ar trebui sa muncim pt propasirea neamului

ma bag la citit ceva de publicitate dk voi n-aveti chef de vorbe.
MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mary_07 spune:
Dana draga,te rog eu ( si bebe
) posteaza maine reteta de la paste cu ton (dar asa babeste,ca pt una care n-a facut paste in viata ei
)....

am o pofta in mine de va zic sincer din pat m-am ridicat si am venit sa scriu msg asta
Noapte buna,v-am pupat
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
28+, cu
-Razvan
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl vad ca tare slaba miscare e seara...se pare ca avem spor numai de la munca, atunci cand ar trebui sa muncim pt propasirea neamului ![]() ![]() ma bag la citit ceva de publicitate dk voi n-aveti chef de vorbe. MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Mai asteapta putin asa sa mai intre fetele in prenatal så vezi tu ce va fi pe aici..

Eu sunt mai toata ziua acaså..Si daca nu dau la refresh-uri de mi se tocesc unghiutele
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Fetele, eu am plecat la somnik..Vå pup dulce va urez vise frumoase, o noapte linistitå.
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
devylla spune:
Buna dimineata,
Multumesc tuturor pentru complimentele legate de poze
Acum ma apuc sa citesc cat pot din urma.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)