Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Buna fetele!
Revin si io cu vesti!Azi noapte la 12 fugit la urgente la spital ca nu puteam dormi.M-au internat, m-au "gaurit" si cica am colul lung si inchis, m-au injectat cu nospa si scobutil si diazepam m-au trimis la somn si m-au pus sa astept medicul dimineata.In the morning, doctorul m-a apasat pe burta si m-a "certat" ca umplu patu prin spital ca nu-s de nascut.Asa ca mi-am bagat picioarele in mama lui de spital m-am externat la cerere si fuguta la doctorita mea la Buc. care mi-o facut gramezi de ecografii pana am descoperit cauza durerilor mele:rinichii prezinta o dilatatie care e normala in sarcina.Asa ca tratament cu nospa scobutil si utrogestan 5 zile de acum.Deci m-am linistit in sfarsit.Aviz amatoarelor:nu dormiti pe burta, toata greutatea uterului si a bebelului apasa pe rinichi!
Buburuza mea are 1 kilogram, deci suntem fata mare si voinica, ce mai!
Acum ma bag la somnic ca sunt franta...Ne auzim maine.
Va pupacesc doua fete cucuiete!

28+ cu floricica RAISA MARIA

Ufff..ce bine ca totul e bine..si tu si bebelina.

Dar am o intrebare mai poate cineva sa doarma pe burtå??..

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Katerina ce experienta ati avut!Ma bucur ca sunteti bine.

Iulika eu pe burta nu mai pot sa dorm de vreo 2 luni...cu toate ca este pozitia mea preferata de nani

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sweet-angel nush de ce dar asa n-am eu incredere in ce ti-a spus tie medicul la control...de ce doar capul mai mic?si sa-ti spuna ca este din cauza alimentatiei...pai atunci nu era subdezvoltat doar in diametrul capului...in fine,eu zic sa stai linistita si sa faci analize amanuntit cand ajungi in tara.
imi pare rau ca acolo nu iti este permis sa afli sexul copilului,dar lasa ca si misterul asta are farmcul ei.

Lutoniana ca tot vorbeai de cariera.de acum si odata cu nasterea copilului prioritatile se vor schimba,este destul de greu sa impletesti in mod armonios cariera cu copilul insa nu este imposibil.
eu am fost nevoita datorita firmei sa ma intorc la munca cand Erika nu avea decat 2 luni,la inceput mi s-a ript inima in mine ca a trebuit sa o las...cu toate ca o puteam vedea cand doream si ii respectam orele de alaptat si de nani,totusi ca nu mai stateam tot timpul cu ea a fost un stres permanent si nu ddeam randamentul de altadata la birou.Cu timpul insa m-am obisnuit si toate au intrat intr-un ritm pe care il pastrez si azi.
eu iti doresc sa poti realiza totul asa cum iti doresti,cu nervi putini si multa perseverenta.

Cristina bine ati revenit din concediu.am vazut pozici,tu esti absolut superba si infloritoare!Cat despre mancarea de acolo,am mai auzit ca este delicioasa.

Jurnal de mogalneata

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Ramona felicitari pentru vestile bune!
Selen pai si nu ne arati si noua mobila?
Si pe mine ma asteapta o reamenajare a camerei Erikai...care acuma e plina cu juarii si cutii cu haine si altele.Sincer imi este groaza...dar pana se naste bebelina trebuie facute.am zis sa fac zilnic putin cate putin,dar tot aman incputul

Hehe port bebe am avut vreo doua...nu le-am folosit niciodataAsa ca nush daca merita investitia.

Dana15 si eu cand am ramas insarcinta cu Erika am cumaparat un jurnal roz cu floricele...cu toate ca pe atunci nu stiam ca va fi fetita.Si din cauza lenii mari,am ajuns sa fac blog ca sa scriu mai usor...:d asa a luat nastere blogul.Dar am patrat tot de atunci,testul de sarcina,chestii din spital,bratarica care este prinsa de picior cu numele,buricul uscat intr-o cutiuta si alte cateva minuni care cred ca o vor bucura cand va crste mare si le va primii de la mine.

Iulika lasa ca iti spun din experienta ca este mult mai bine sa fie racoare decat sa mori de cald cu burta mare.aici au venit caldurile si inca termometru o sa mai urce...deja noaptea ma trezesc de cateva ori fiindu-mi cald.

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata fetelor!

Mary reteta de paste cu ton este simpla si se face una -doua..si mie inspiratia mi-a venit de la gianina - sper ca nu ma insel, dar acum as avea o scuza mica mica..nu am baut cafea inca- care a postat in capitolul trecut vreo 5 retete de paste, pe care eu le-am salvat cu copy si paste...ca de, bucataria nu este punctul meu forte
Deci, hai sa nu ma lungesc..1. o ceapa micuta si vreo 4 catei de usturoi, tocati marunt si pusi la rumenit in tigaie cu putin ulei
2. intre timp am pus pastele sa se fiarba
3. dupa ce ceapa si usturoiul au devenit aurii, am adaugat o rosie mai maricica, pe care am decojit-o si am taiat-o cubulete...si am tot amestecat sa nu se prinda
4. apoi, am adaugat cele 2 cutiute de ton (care de fapt, era macrou) de 170 g fiecare si am amestecat in continuare (cam inca 10 min...sau mai putin)
5. inainte de a pune pestele din conserva am adaugat cateva frunzulite de busuioc proaspat(din recolta de pe balcon)...dar daca nu ai proaspat, cred ca iese la fel de bine cu busuioc din pliculet
6.apoi am adaugat pastele (eu am folosit spaghette, dar am incercat si varianta cu spirale/melcisori si a iesit la fel de bine) in tigaie si am mai amestecat putin...gata!! .
Hai ca m-am intins asa de dimineata..va pup si va doresc o zi usoara si fara "stresuri"

PS: la final, dupa ce le-am pus in farfurii, am ras si niste branzica pe deasupra (din aceea mai tare, luata de la tarani)

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata si de la mine....
doar ca azi imi este foarte somnic.....
Dana15 daca ai facut ochisori asa devreme trebuia si sa faci o portie de paste pt Iulika sa aiba si ea calde la micul dejun

...Aha...era Mary ...nu Iulika ...scuzeeeee
Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ohoo paste cu ton Mary nu gatesti pentru noi toate??Eu votez pentru?Care mai doreste, care mai pofteste, care mai voteaza?
Buna Devylla!

28+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Asa...si trebuie sa ma laud ca de azi sunt fericita posesoare a unei sarcini de 29 de saptamani!

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu
Draguta, ia fa tu un stiu de caz pe tine si pe sotul tau... Voi cum aveti capetele, mai mici, mai mari? poate va mosteneste pe vreunul din voi, bunici?
La noi, a fost invers tot timpul (inca mai e). Fi-meu al mare e mai capos si tot timpul am fost intrebata daca l-a vazut vreun medic, etc. , dar s-au linistit cand le-am zis ca il mosteneste pe ta-su, care si el are capul mai mare...

Felicitari tuturor pt bebicii maricei si sanatosi.

Loredana 25+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

buna dimineata fetelor.............multumesc pt raspunsuri si pt incurajari.
loremunteanu am scris si ieri dar raspund si azi mai detaliat.......eu sunt micuta....am 155cm si acum cu sarcina 55,800-56 kg......sotul e mare si capos ......cine nu ma cunoaste si se uita la mine spune ca am pana in 20 ani sau mai putin ...mama mi-a povestit ca m-am nascut si micuta fata de ceilalti copii(caci m-a nascut bolnavioara ...cu bronsita de care am scapat abia la 12 ani) asa ca.....e posibil sa fie ca mine.....
incerc sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai consum pe tema asta......paranoia e la ea acasa zilele astea....dar fac tot posibilul sa gansesc pozitiv.......
iar m-am lungit............si iar plictisesc..........asa ca ma opresc aici........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Felicitari tuturor pentru carucioarele colorate si multa bafta fetelor care au probleme, suntem alaturi de voi!

Multumim pentru reteta de paste....asa pofta mi s-a facut ca abia astept sa ajung acasa sa fac si eu...miamiiii!

Noi suntem bine, ieri a fost cam slaba miscarea si ma cam plangeam eu in sinea mea ca bbleusa mea e lenesa, dar ca bonus m-a trezit azi dimineata la 5....

Noi ne cam ciondim acasa pe tema nasilor....oooof, e ceva mai complicat cu cei care am fost la primarie (noi nu avem cununia religioasa ca nu suntem de aceeasi religie) nu ne prea intelegem, relatia aproape ca s-a rupt, al meu ar fi vrut sa se boteze ca sa putem face cununia, acum s-a razgandit ca na, nu a avut cine si acum nu mai vrea....eu vreau nasi tineri si cu care sa ne intelegem, macar pentru botezul copilului, daca la noi nu va fi sa fie sa facem cununia.....sunt intr-o pasa tareeeee proasta! Si ne certam noi in casa pentru asta, iar eu plang din orice, el se enerveaza repede si il ia gura pe dinainte, uite asa....si tot nu am rezolvat nimic. Si ma simt si aiurea, ca am si eu o parte din vina ca nu mai vrea sa schimbe religia, ca el ar fi vrut cu niste prieteni mai in varsta rau decat noi si eu nu am vrut si s-a enervat si a spus ca nu mai face nimic, si acum parca imi pare rau.....nici nu stiu ce sa mai zic.

PS: imi pare rau ca v-am facut capul calendar, dar nu aveam unde sa ma descarc.

----------------------------------------------
Alexandra 24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Alex, imi pare rau ca treceti printr-o astfel de perioada!Nu ma prea pricep la sfaturi dar eu cred ca solutia ar fi sa faceti amandoi cate un compromis si poate asa ajungeti sa infaptuiti lucruri pe care sa vi le doriti amandoi...Oricum, intr-un fel sau altul vor trece toate

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput