Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 20
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata! Felicitari tuturor pentru carucioarele colorate si multa bafta fetelor care au probleme, suntem alaturi de voi! ![]() Multumim pentru reteta de paste....asa pofta mi s-a facut ca abia astept sa ajung acasa sa fac si eu...miamiiii! ![]() Noi suntem bine, ieri a fost cam slaba miscarea si ma cam plangeam eu in sinea mea ca bbleusa mea e lenesa, dar ca bonus m-a trezit azi dimineata la 5.... ![]() ![]() ![]() Noi ne cam ciondim acasa pe tema nasilor....oooof, e ceva mai complicat cu cei care am fost la primarie (noi nu avem cununia religioasa ca nu suntem de aceeasi religie) nu ne prea intelegem, relatia aproape ca s-a rupt, al meu ar fi vrut sa se boteze ca sa putem face cununia, acum s-a razgandit ca na, nu a avut cine si acum nu mai vrea....eu vreau nasi tineri si cu care sa ne intelegem, macar pentru botezul copilului, daca la noi nu va fi sa fie sa facem cununia.....sunt intr-o pasa tareeeee proasta! ![]() ![]() Si ne certam noi in casa pentru asta, iar eu plang din orice, el se enerveaza repede si il ia gura pe dinainte, uite asa....si tot nu am rezolvat nimic. Si ma simt si aiurea, ca am si eu o parte din vina ca nu mai vrea sa schimbe religia, ca el ar fi vrut cu niste prieteni mai in varsta rau decat noi si eu nu am vrut si s-a enervat si a spus ca nu mai face nimic, si acum parca imi pare rau.....nici nu stiu ce sa mai zic.![]() PS: imi pare rau ca v-am facut capul calendar, dar nu aveam unde sa ma descarc. ---------------------------------------------- Alexandra 24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
E clar ca esti sensibila si usor irascibila,dar asta nu-i da voie d-ul sotz sa isi iasa din fire si sa spuna ca nu mai face nimica.
Eu zic sa il lasi in pace cateva zile,nu cunosc de ce religie este,poate ii este greu sa renunte si lui.Reia discutia dupa o saptamana la calm,copilul nu are nimica daca e botezat si mai tarziu.
Incearca sa te menajezi,sa nu te mai consumi...aceste discutii isi vor gasi sigur rezolvarea si la calm.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
alex25 spune:
Copilul va fi botezat oricum ortodox, nu inca discutie, problema este cu trecerea lui la religia mea ca sa putem face cununia, si faptul ca nu ne putem hotari la nasi care sa ne convina pentru ambele probleme.
----------------------------------------------
Alexandra
24+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
septoct2009 spune:
dragi burtici sporovaitoare ..
poftiti la
CAPITOL NOU
desigur va astept cu
facuta si cu suc rece ca gheata!
elle
monikus spune:
Neata burticutze,
Acum am reusit sa deschid si eu calculatorul. Deja mi-ati facut pofta de salata de dimineata. De fapt, am observat ca de ceva vreme incoace imi e foame intruna. As manca non-stop. In fine, sper sa fie bine si sa nu ma fac chiar balena.![]()
Alex25, eu zic ca totul se va termina cu bine. Cred ca ar fi bine sa vb amandoi intr-o zi cand sunteti calmi si sa expuneti punctele pro si contra unor anumiti nasi. Si la noi au fost probleme cu alesul nasilor. Pe noi ne-au cununat sora sotului meu si cu sotul ei. Socrii au pretentia de a le cere nasilor de cununie sa ne boteze copilul. Noi nu suntem totusi foarte apropiati de ei si nu prea vrem asta. In cele din urma am decis sa ne boteze copilasul niste prieteni de o varsta cu noi. A fost mare scandal cu socrii dar pana la urma nu au avut ce sa faca si au inghitit galusca. Sper sa fie bine si pentru voi si sa puteti rezolva in liniste si problema asta. Sper totusi sa nu te lasi afectata foarte tare pt ca nervii si stresul tau fac rau bebelului si nu cred ca vrei asta. Multa bafta.
O zi buna tuturor.
Monica
21+ cu 
1sweet_angel spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl 1_sweet angel de cat timp esti tu in China? Poveste-mi ceva despre oamenii de acolo. daca vrei, bineinteles. |
e atat mult de povestit
vreau sa precizez de la inceput ca nu am vazut decat o parte din sudul chinei care se pare ca ar fi zona cea mai bogata a tarii(sau cel putin asa se lauda astia pe-aici)......in zona Beijingului n-am ajuns si nici nu cred ca mai am cum sa ajung ca sa-mi fac o parere....
cei de aici sunt impartiti in 2 clase bogatii care au masini destul de scumpe (asta mi-a atras in primul rand atentia) si afacerile lor ...apartamente luxoase... dar cu siguranta nu au 4 masini de spalat in casa (e o prostie) si cei saraci care abia traiesc de pe o zi pe alta si stau in niste cocioabe de
......si isi spala rufele in rau sau in lacurile artificiale...(ti se face rau cand te uiti la lucrurile puse la uscat)noroc ca au inceput astia sa le darame si sa faca cartiere noi de blocuri si cred ca asa vor avea si ei o locuinta ca oamenii .....in fine sper ca intelegi
ceea ce am admirat la ei e faptul ca ei construiesc in prostie....muncesc zi si noapte,7 zile pe saptamana ....in 10 luni am vazut rasarind cartiere intregi...ca ciupercile dupa ploaie..(apartamentele sunt ffff spatioase) si strazi noi super largi....chiar daca merg ca niste tampiti pe strada rar vezi cate-un accident.....cred ca sunt cei mai prosti soferi pe care i-am vazut pana acum....
in privinta curateniei.....majoritatea (nu pot sa generalizez caci am intalnit si chinezi super misto imbracati si aranjati)sunt niste imputiti si nespalati....sunt cam certati cu apa si sapunul....cu toate ca pe strada sau in parcuri au peste tot cusuri de gunoi si wc-uri publice ei tot cum vor fac....arunca gunoaiele pe jos si isi fac nevoile pe unde apuca......a fost tare o faza cand in fata intrarii unui supermarket unul isi tinea copilul de 2-3 ani care-si facea nevoile acolo
............nu mai zic ca toti copiii de pana in 4-5 ani au pantaloni speciali cu taietura la spate....la fund..si-i poarta asa pe strada si peste tot, cu fundul gol ca in cazul in care-i apuca ceva, indiferent unde s-ar afla sa-si faca copilul nevoile nestingherit...pe multi dintre ei i-am vazut la plimbare imbracati in pijamale si papuci....cel putin prin aprilie era o moda sa iesi asa la plimbare...
de mancat nu prea mananca pe-acasa...au fel de fel de restaurante de la cele mai stilate pana la cele mai oribile gherete care mai tot timpul sunt pline ....cu mirosurile specifice (pe care eu nu le suport)......tinerii sunt disperati dupa McDonald's si KFC....le gasesti peste tot....si cu toate astea ei nu se ingrasa de la mancarea asta...sau cel putin nu inca..
curentul electric se pare ca e foarte ieftin la ei si cu toate astea...tot sunt tampiti si fac economie....ei au in fiecare camera AC-uri ca asta e modul de incalzire iarna, iar vara nu poti sta fara el...cand e fff cald............insa nu le folosesc..le monteaza doar de fite....sau le lasa 2-3 ore pe zi si atat.....eu in ianuarie le lasam toata ziua sa mearga si tot parca era frig in casa...de ex. niste vecini la blocul din fata toata iarna n-au folosit AC-ul si aveau copil mic de pana in 5 luni si-l tineau in casa zi si noapte imbracat gros si cu geaca pe el....pt mine a fost ceva ciudat, dar poate eu sunt ciudata

in ceea ce priveste gandirea si conceptiile chinezilor.....iar mi se par niste tampitei...sunt comunisti convinsi pana in maduva oaselor....
daca vrei sa te casatoresti,de ex.,aleasa/alesul tr sa fie la acelasi nivel social, ecomonic..etc ca si tine...sa fie pe placul parintilor 100%...dragostea e undeva pe locul 2......nu tr sa faci mai mult de 1 copil(ai voie 2 daca sotul si sotia sunt copii unici)daca faci mai multi e de rau....ramai fara casa,bani,servici....si poti sa faci si puscarie....sau cel putin asa spun ei....
muncesc daca le spui ce au de facut...daca nu,nu....nu fac nimik din proprie initiativa.....
gandirea e total diferita de cea a europenilor ce mai.....
ceilalti europeni cu care am mai vb....sunt de parere ca au evoluat pana la un moment dat si apoi ceva s-a intamplat....sunt ca niste roboti care-si asculta stapanul sau cam asa ceva.........
sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.....nu stiu daca am reusit sa ma exprim asa cum as fi vrut....dar.....
cam atat ca si asa m-am lungit prea mult....
1sweet_angel spune:
| citat din mesajul lui giuliella gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura Iulia 23+ cu Emma Jasminesi Albert Iustin(15.09.2006) |
de cand ma uit dupa o galateanca....

pot sa te intreb la ce medic mergi in galati si unde vei naste?
sunt atati de multi medici si despre fiecare am auzit si bune si rele ca.....
1sweet_angel spune:
| citat din mesajul lui devylla Iulika lasa ca iti spun din experienta ca este mult mai bine sa fie racoare decat sa mori de cald cu burta mare.aici au venit caldurile si inca termometru o sa mai urce...deja noaptea ma trezesc de cateva ori fiindu-mi cald. |
ma alatur tie.......si aici e cald de mori si umiditate de nu se poate respira.....