Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lutoniana, tu continua sa faci prezenta, ca vad ca sunt fete care ne cam ignora de cateva zile....

cand intru in concediu imi fac si un carnetel si notez care si cat a lipsit

Cea mai fericita 27 + cu [/b]

perfect!

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, victorieeeeee......mi s-a aprobat hartia cu programul redus!

Dar nu apuc sa plec, ca am treaba!

----------------------------------------------
Alexandra 24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Gata, victorieeeeee......mi s-a aprobat hartia cu programul redus!
Dar nu apuc sa plec, ca am treaba!
Alexandra 24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...

Felicitari pt reusita. Acum ar fi cazul ca iti faci timp sa si pleci la program ca doar nu te-ai agitat si zbatut degeaba. Iti tin pumnii.

Ramsan, felicitari pt bebe. Sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare si de la mine!!
Cristina, cred si eu ca a fost super fain in Turcia. O vacanta o planuiesc si eu, poate la anul acolo mergem .Visez sa mananc numai fructe de mare
Apropo de camera copilului (pe care noi am aranjat-o, asteptam sa o mobilam), eu vreau sa mut copilul in camera separata de pe la 2,3 luni. E prea devreme?Baby monitor am luat deja, se lipeste de patut si as putea auzi fiecare sunet.
Milena: ochi de culoarea pe care o au ochii lui Mihnea nu am mai vazut...Sunt incredibil de albastri si frumosi...
Pozitia in somn: asa cum am zic eu dorm aproape pe burta, dar nu mereu. In ultimul timp am inceput sa adorm mai greu, ca a crescut burta, insa adormeam pe spate. Cica pozitia cea mai buna de somn e pe partea stanga, ca asa se oxigeneaza bebe cel mai bine. Ca si Lutoniana, unde ma intorc iau si perna cu mine, nu o las deloc dintre picioare . Mare inventie perna aia...o pun sub burta si stau bine...asta daca nu mananc ca balena seara!!
La mine se misca bebe mult noaptea , de la un timp?Ce inseamna (conform moaselor)?Deja e orientat cu capul in jos de la 23 de saptamani..
Eu trebuie sa refac urocultura. Stie cineva cum sa fac eu ca sa "nu contaminez proba" . Ca tot apare si dispare un streptococ...

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kemsy, eu stiu ca regulile sunt asa: recoltezi la primul shushu din ziua respectiva, igiena intima facuta inainte, lasi putin sa curga si abia apoi recoltezi, si sa ajungi cu proba cat mai repede la laborator (nu mai stiu daca era maxim o ora sau doua...)...

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetili, mai intai de voi, dupa aia de mine:
ramsan, felicitari pentru , bebelul era normal sa fie sanatos...
restul fetelor amenajatoare: si eu construiesc acum la casuta si ma grabesc cel mai tare cu amenajarea camerei putzelor. eu am facut o combinatie cu tapet galben si bleu, o sa pun poze pe uebsots, sper sa va placa. am mai pus si parchet - fara plinte si o parte din dulap. mai am multe....sper sa nu vina pestii inainte sa termin, dar iese ff frumos.
iar eu, ei bine, eu, adica moi, adica je, de maine am medical pana intru in prenatal
am schimbat medica de familie, am mers la o doctorita deosebit de draguta care m-a inteles si mi-a dat si analize de facut, stia si de atestaul de puericultura...o tanti ffff ok. pana cand o viata amara....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila as putea spune ca ai invins sistemul

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Techila as putea spune ca ai invins sistemul
Cea mai fericita 27 + cu

Lutoniana de acord cu tine. Bravo Techila. Concediu placut doi ani si ceva de acum incolo.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuhuu,numai vesti bune pe aici
Ramona,felicitari pt vestile bune si pt bebelusul sanatos
Techila,i drink for that(suc,ce credeati?)
Eu ,de cand m-am trezit ( am dormit 2 ore jumate cu Alex) am o stare de euforie de nu-mi vine sa cred...ascult muzica,Alex se joaca linistit iar eu sunt

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Gata!! cu serviciul pe ziua de astazi...mult spor, celor care trebuie sa mai ramaneti pe baricade!
Nu am citit inca din urma..vroiam sa ii spun si eu lui sweet angel sa stea linistita, ca probabil nu este nimic grav..sa te intreb, ca nu am inteles eu bine...doar caputul este mai mic cu 8 zile sau intreg bebelusul? ca daca bebelusul este mai mic, chair nu-i nici o problema..si puiutul meu este mai mic cu aproape 12 zile decat daca am calcula dupa UM...asta pt ca ovulatia mea a fost mai tardiva, decat am crezut eu; si inca, daca era intr-adevar ceva serios, eu cred ca te puneau la examinari suplimentare, nu doar asa, "mananca mai mult"... eventual nu poti sa mergi la un alt ecografist? (apropo, examinarile acestea sunt atat de "operator dependente", de nu-ti inchipui! fiecare vede ce stie!) asa, sa auzi o a doua parere!
Lutoniana sa dea Dumnezeu sa reusesti ceea ce ti-ai propus dpdv profesional.
Ma duc sa vad ce ati mai scris de la pagina 2-3 incoace

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput