Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Referitor la amenajari, si eu ma gandesc sa pregatesc camera lui bebe. Noi ne-am mutat de vreo doi ani intr-un apartament cu 3 camere. Pana acum in dormitorul mic a stat sotul meu cu biroul, calculatorul, unele plantutze si tot asa.
De curand am pus termopan si nu am reusit sa reparam geamul. Intre timp, ne-am decis sa schimbam si caloriferul pt ca e din ala vechi si a cedat o data iarna asta. Totusi, din lipsa de finante deocamdata studiem piata si vom vedea pe parcurs.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Miillyy vazut si eu poze cu Mihnea..Så iti traiasca si så fiti sånåtosi cu totii ..E un scumpel

Cristina_ana vazut si pozele ''caldutze''..Ce frumos si ce sexxy mama ..Cred ca te-ai incarcat acum la cat ai de umblat pt cumpåraturi pt apartament..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salut gagici!

Doamne ce scumpe sunteti voi, sa scoateti si majoretele la inaintare pe fiecare in parte cu un pupic special

Da, sunt fericita ca Tudorel este foarte bine, toate organele interne ok, inimioara, stomac, creieras etc. totul aspect normal. E mai marisor, adik arata in medie de 25 si 4 zile (eu avand 24 sapt. si 1 zi). La 2D a stat cu fata in sus iar cand am trecut pe 3D ca sa am si o poza cu el, s-a schimbat deodata cu fundicul in sus si, uite-asa, nu am mai facut pozica. Il vom surprinde poate luna viitoare la un nou control. O alta veste buna este ca placenta jos inserata a urcat foarte bine, si il pot naste natural, iar colul este de 4 cm lung si inchis.
Si mai am doua vesti bune: am voie sa fac si nu mai trebuie sa iau utrogestan. Prima veste e cea mai buna pentru sotul meu iubit care m-a disperat din martie pana acum

Va multumesc ca sunteti cu mine si cand sunt trista dar si la bucurie maaare

Citesc din urma si vin la taclale cu voi.

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Salut gagici!

Doamne ce scumpe sunteti voi, sa scoateti si majoretele la inaintare pe fiecare in parte cu un pupic special

Da, sunt fericita ca Tudorel este foarte bine, toate organele interne ok, inimioara, stomac, creieras etc. totul aspect normal. E mai marisor, adik arata in medie de 25 si 4 zile (eu avand 24 sapt. si 1 zi). La 2D a stat cu fata in sus iar cand am trecut pe 3D ca sa am si o poza cu el, s-a schimbat deodata cu fundicul in sus si, uite-asa, nu am mai facut pozica. Il vom surprinde poate luna viitoare la un nou control. O alta veste buna este ca placenta jos inserata a urcat foarte bine, si il pot naste natural, iar colul este de 4 cm lung si inchis.
Si mai am doua vesti bune: am voie sa fac [intim] si nu mai trebuie sa iau utrogestan. Prima veste e cea mai buna pentru sotul meu iubit care m-a disperat din martie pana acum

Va multumesc ca sunteti cu mine si cand sunt trista dar si la bucurie maaare

Citesc din urma si vin la taclale cu voi.

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Ramsan Felicitari pt vestile bune...

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ramona felicitari pt tine si Tudorel.
Ma bucur ca sunteti bine!

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ramsan felicitari!
ce bine e asa, sa te intorci de la masa si sa vezi doar vesti bune

Lutoniana,
tu continua sa faci prezenta, ca vad ca sunt fete care ne cam ignora de cateva zile....

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele am plecat acasa
Vorbim maine, pana atunci o dupa-amiaza frumoasa!!

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel
si acum sa ma plang si eu..........azi am fost la eco de trim 2....cred ca e acea morfofetala(daca nu ma insel)....si i-au masurat toate alea lui bebe si bineinteles ca altfel nu se putea....ca parca prea bine a fost totul pana acum .....capusorul lui bebe e mai mic cu 8 zile ......mi-au zis ca nu e problema ca in rest totul e ok si ca daca ar fi fost mai mic cu mai mult de 2 saptamani ar fi fost o problema.......dar stiu si eu ca sa zic?
mi-au mai spus sa am grija ce mananc......sa mananc cat mai sanatos.....si mi-au lasat impresia ca eu as fi fost de vina ca bebe ar capul mai mic decat normal .............sunt asa de suparata ca ma bufneste plansul dar incerc sa nu fac asta ca sa nu-l afecteze si pe el.............
in plus m-am rugat de dr sa-mi spuna si mie ce e....baiat sau fata, dar cretini cum sunt ei cu legile lor tampe ......n-au vrut nici in ruptul capului sa-mi spuna.....deci in continuare am ramas cu... .......nu-i bai....sper doar sa se rezolve problema cu capusorul....sa ajunga la dimensiunile normale...
am cautat pe net ceva legat de aceasta problema dar n-am gasit nimik.....voi stiti ceva.....ma puteti ajuta cu un sfat ceva?
m-am lungit cat o placinta.................fug sa citesc din urma si mai revin daca e cazul....

Draguta, ia fa tu un stiu de caz pe tine si pe sotul tau... Voi cum aveti capetele, mai mici, mai mari? poate va mosteneste pe vreunul din voi, bunici?
La noi, a fost invers tot timpul (inca mai e). Fi-meu al mare e mai capos si tot timpul am fost intrebata daca l-a vazut vreun medic, etc. , dar s-au linistit cand le-am zis ca il mosteneste pe ta-su, care si el are capul mai mare...

Felicitari tuturor pt bebicii maricei si sanatosi.

Loredana 25+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lutoniana,[/b] tu continua sa faci prezenta, ca vad ca sunt fete care ne cam ignora de cateva zile....

cand intru in concediu imi fac si un carnetel si notez care si cat a lipsit

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna fetelor!

Bine ai venit Cristina Ana. Abia astept sa vad pozele din Turcia. Eu mai cateva zile de munca dupa care odihna. Sper sa ma pot ocupa si de mine si de camera copilului, ca pana acum totul a fost intr-o mare fuga.
+ 28

Mergi la inceput