Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Referitor la amenajari ... si pe noi ne asteapta distractia asta. Acum avem casa in constructie, asa ca numai bine, inainte sa nasc,cand voi fi mare si caldurile vor fi in toi, va trebui probabil sa alerg in toate partile. Ce ma motiveaza e ca vom avea mai mult spatiu pentru copii, ca tare greu e, mai ales iarna sa te invarti in cativa metri patrati.

Pentru cel mic eu nu voi amenaja camera de bebe- mi se par bani aruncati degeaba pentru o perioada scurta de timp. O sa fie o camera de copil cu patutz de bebe.

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

lauranico pai daca ai incercat, poate tu esti, numai ca trebuie sa mai pui un nume la album, cu nick-ul tau.
Mergi pe albumul tau, ii dai upload si acolo unde iti apare data de azi, stergi si pui numele tau.

Cea mai fericita 27 + cu

Eu sunt
am schimbat si numele albumului. de ajutor
Eu sunt mai nestiutoare cu astfel de faze.Zici ca sunt boboc.

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

[quote]

Eu sunt
am schimbat si numele albumului. de ajutor
Eu sunt mai nestiutoare cu astfel de faze.Zici ca sunt boboc.

Acum e bine, felicitari si incantate de cunostinta

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Referitor la amenajari.Ma gandesc cu groaza pt ca momentan stau cu socrii care se vor muta ce e drept aproape de noi, dar tb sa-i fac camera Ramonei si in locul ei sa vina bb.
Si cand ma gandesc la cate vor fi de facut si mai ales cu o sa o invat pe Ramona sa stea in noua locuinta...
ma apuca groaza. Vom vedea...

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Selenica tu nu te mai lauzi cu nimic ? Parca amenajai si tu dormitorul Ursulicii ? l-ai terminat ? e frumos ?

Cea mai fericita 27 + cu

Pai nu prea am nimic deosebit de povestit, sarcina merge bine, ursulica misca zilnic (cand mi-e foame si dupa ce mananc...cred ca o sa fie o mancacioasa )....
ca d-astea gen pus cartofi la fiert, bagat balenutza la baitza, dat cu toate alea pe corp, iesit din baie si simtit miros de ars (si SA MOR daca imi aduceam aminte ca pusesem ceva pe foc, am stat ceva secunde pana sa ma hotarasc sa ma duc in bucatarie, credeam ca vine mirosul de afara) si vazut apa evaporata si cartofii lipiti de fundul cratitii, cred ca aveti si voi parte, nu?

dormitorul..v-am zis, am luat doar mobila, covoare si perdea, deci nu e mare "amenajare"...tot incerc sa gasesc chestii de lipit pe perete cu desene animate, decoratiuni mai colorate, vesele, dar nu ma pot hotari....deci sunt la faza de prospectare deocamdata.....ma gandeam ca voi avea mai mult timp in concediu sa ma ocup....
chiar n-am inspiratie, n-am avut niciodata simt estetic, casa noastra in general arata cam haotic, fara nici o legatura cu vreun stil, iar bani de decorator profesionist chiar n-am avut de fapt, nici mobila in living n-avem inca, asa ca, pt ce decorator?

hai ca m-am lungit...pune omu o intrebare simpla si eu o iau pe aratura

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miillyy

Referitor la amenajari ... si pe noi ne asteapta distractia asta. Acum avem casa in constructie, asa ca numai bine, inainte sa nasc,cand voi fi mare si caldurile vor fi in toi, va trebui probabil sa alerg in toate partile. Ce ma motiveaza e ca vom avea mai mult spatiu pentru copii, ca tare greu e, mai ales iarna sa te invarti in cativa metri patrati.

Pentru cel mic eu nu voi amenaja camera de bebe- mi se par bani aruncati degeaba pentru o perioada scurta de timp. O sa fie o camera de copil cu patutz de bebe.

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+

Pai nu fac camera de bebe...am luat mobila de copii mai mari...totul a inceput de la ideea ca eu voi dormi cu bebe in camera ei, la inceput, si n-aveam un pat: hai sa luam un pat....apoi ne-am gandit ca tb sa punem hainutzele si lucrusoarele copilului undeva: hai sa luam si un dulap sau o comoda, samd, pana am ajuns sa luam un set complet de la ikea, dar e camera de copii, nu de bebe....nici nu ma apuc sa pictez peretii, ei sunt albi, vreau doar sa lipesc chestii colorate, detasabile, sa mai inveselesc camera, iar mai tarziu, cand si-o putea ea exprima dorintele, o s-o facem cum vrea ea: roz, mov, cacaniu in dungi, cu printese sau masini pictate, nu stiu, depinde de dorintele ei....

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Ce m-am distrat cu mesajul tau, Selen! Si eu am diverse scapari ale neuronilor. Uit diverse lucruri si sunt parca ametita in marea majoritate a timpului. Uit de unde vin si plec fara sa stiu unde.

Macar sarcina asta nu rontzai non-stop. Eu am ramas in istoria firmei cand in sedintele de management, in toiul prezentarilor, bugetelor si al discutarii indicatorilor de performanta eu fosnaiam punga de chips-uri, preocupata evident de aceasta activitate si nu de subiectele zilei.

Referitor la design, avand in vedere starea descrisa mai sus, sunt chiar curioasa cum amenajez casa. Cine stie ce ... poate iese ceva original

M. cu Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel
n-am facut multe eco.........asta e a-2-a si mi-a pus capac.....dar vreau sa mai fac una peste 3 saptamani in romania ....poate imi spune altceva si poate vede si ce e....ca tare sunt curioasa.....va invidiez ca deja stiti ..multe dintre voi ce purtati in burticute..........eram hot ca dupa ziua de azi sa ma apuc si eu de cumparat ceva hainute dar asa.......mai astept ce sa fac?
aici nu spun astia ca la ei e legal avortul si daca afla ca o sa aiba o fata fac nebunele astea avot si la 7-8 luni.....criminale nu alta...
azi insa in fata mea era o tipa care aflase ca bebe are sanse mari de sindrom down si plangea de mama focului......si altele au copiii sanatosi si renunta la ei...........ciudata e viata asta si oamenii.........
iar m-am intristat......dar imi revin repede
23+ cu bebe

Sa stii ca poti sa cumperi hainute si asa. Cine te opreste sa cumperi pe galben, pe verde, pe mov, pe alb, pe gri....Culori neutre. Eu zic sa nu te amarasti din cauza asta. Gandeste-te ca e sanatos si asta e cel mai important.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Cristina, am uitat: sa stapaniti casa sanatosi, sa se umple de rasetele copilasilor vostri, si.. amenajare placuta (dar sa nu te obosesti prea tare )

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

fetelor va pupacesc ca iar imi vine "soata"m si gata timpul meu la comp
o zi buna in continuare va doresc si ne mai citim maine.

Mergi la inceput