Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Selenica tu nu te mai lauzi cu nimic ? Parca amenajai si tu dormitorul Ursulicii ? l-ai terminat ? e frumos ?
Cea mai fericita
27 + cu 
Ellenuta spune:
cristina ne-ai lasat cu ochii in soare ... glumesc .. e sau nu de la C&A costumul de baitza? 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Miillyy spune:
Multumim de complimente.
Mihnea are ochii albastri ca si bunica lui (mama e blonda cu ochi albastri). E adevarat ca parca nu seamana deloc cu noi. Bine ca nu seamana nici cu instalatorul, ca ma dadea barbatul afara din casa ![]()
Cristina,am vazut pozele vostre si vreau sa iti spun ca esti o gravida superba. Genul "nu se vede din spate". Mi-au placut costumul de baie si mai ales cum iti sta cu rochia verde. Eu deja nu ma mai simt chiar sexy ... dar noroc ca am experienta sarcinii trecute si stiu ca se poate reveni la formele initiale ...cu efort...dar se poate.
Elena, da ,am fost la Royal Wings si intr-adevar faima e pe masura conditiilor de acolo.Noi ne-am simtit foarte bine si ceea ce este foarte important copilul s-a simtit bine. Cu mancarea .... e greu...sa te abtii la ultra all inclusive. Nu am pus decat 1 kg, dar numai eu stiu cat am suferit. In schimb de cand m-am intors ma ingras vazand cu ochii 
M. cu
Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita
23+
lutoniana spune:
Fetelor a mai aparut o mamica cu sotul si copilasul pe webshots dar eu nu stiu cine este 

Oricum sunt draguti foc 
Cea mai fericita
27 + cu 
Ellenuta spune:
miillyy hehe .. eu am venit inapoi cu vreo 5 kg .. in conditiile in care am ocolit dulciurile insa nu m-am putut abtine de la delicioasa inghetata ..
lamaie, portocala, fisctic, cioco, capsune .. etc si nici de la clatitele alea cu cartofi, branza si airan si 1001 soiuri si feluri de mancaruri .. hai ca salivez deja!
aha .. si vroiam sa-ti spun ca esti tareeeeeeee frumoasa!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miillyy poate. In schimb de cand m-am intors ma ingras vazand cu ochii ![]() |
...adica cu efect intarziat ?????
Asta e un cosmar cu mancarea, noi am fost in luna de miere in Tunisia si ne-a pierdut Dumnezeu printre mancaruri. Nu mult....dar sa gusti din toate.

Cea mai fericita
27 + cu
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor a mai aparut o mamica cu sotul si copilasul pe webshots dar eu nu stiu cine este ![]() ![]() ![]() Oricum sunt draguti foc ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
lutonia eu am incercat sa postez ceva
daca ma poti ajuta sa-mi spui cum fac album...
Laura
21+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
Santorini tu nu mai zici nimic ?
Nici Monicuta nu a facut prezenta azi....
Cea mai fericita
27 + cu 
1sweet_angel spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Sweet_angel imi par erau ca treci prin astea..Dar eu nu cred ca ar fi ceva probleme..De aia ma bucur totusi ca nu fac atatea eco, cine stie cate schimbari are el såptamanal acu are nu stiu ce mai lung apoi isi revine si ii ramane nu stiu ce mic si tot asa dar pana la urma iese un botz ochios si sånåtos asa cum va fi si al tåu ![]() ![]() Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas |
n-am facut multe eco.........asta e a-2-a si mi-a pus capac.....dar vreau sa mai fac una peste 3 saptamani in romania ....poate imi spune altceva si poate vede si ce e....ca tare sunt curioasa.....va invidiez ca deja stiti ..multe dintre voi ce purtati in burticute.....
.....eram hot ca dupa ziua de azi sa ma apuc si eu de cumparat ceva hainute dar asa.......mai astept ce sa fac?aici nu spun astia ca la ei e legal avortul si daca afla ca o sa aiba o fata fac nebunele astea avot si la 7-8 luni.....criminale nu alta...
azi insa in fata mea era o tipa care aflase ca bebe are sanse mari de sindrom down si plangea de mama focului......si altele au copiii sanatosi si renunta la ei...........ciudata e viata asta si oamenii.........
iar m-am intristat......dar imi revin repede

lutoniana spune:
lauranico pai daca ai incercat, poate tu esti, numai ca trebuie sa mai pui un nume la album, cu nick-ul tau.
Mergi pe albumul tau, ii dai upload si acolo unde iti apare data de azi, stergi si pui numele tau.
Cea mai fericita
27 + cu