Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 7
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Asta cu statul pe burta e de groaza! La plaja nu am putut sta decat cu fata in sus, pe spate doar ce m-a mai prins soarele asa, in treacat. Bine, ca oricum nu am stat eu prea mult la plaja, era imposibil la alea 40 grade! ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 26+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Am si eu o intrebare? Ti-a dat voie doctorul sa stai la plaja? Si eu vreau sa ajung la mare pt Ramona si sunt sigura ca nu o voi putea scoate din apa...Deci cum e cu statul la plaja?
Laura
21+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Techila sa stii ca eu nu ma gandisem la varianta asta cu burta in nisip. Imi pare foarte rau ca nu iti vei putea implini visul dar pe de alta parte gandeste pozitiv ii vei avea pe bebei mai repede in brate si scapi de chinul asta din cauza caldurii mai repede ca altii (cum sunt eu de pilda care scap la sfarsitul lui oct
).
Ellenuta uite ca fara sa vrei, cred,
ai scapat un nume care ma bucura. C&A deci. Trebuie sa trag si eu o fuga pana la ei in militari ca sa imi iau.
Laura eu stiu ca ai voie la plaja dar cu burta in permanenta acoperita si numai pana la 10-11 dimineata si dupa 17 seara. Si trebuie sa nu fie apa foarte rece pt a intra in ea.
Monica
21+ cu 
Iulika29 spune:
Ellenuta tare m-ai amuzat cu nasu gogonat

Mie mi se pare ca mi s-au umflat buzitele
.Eu am zis ca am mancat cine stie ce ca sunt si mai rosiatice dar nu, vad ca asa sunt ele acum..MUahhh
Ramsan 

te asteptåm cu vesti bune..
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
selen80 spune:
Milly, bine ai revenit, am reusit sa vad pozele, sunteti f frumosi toti 3
Cristina, pozele tale le voi admira de acasa, ca n-am acces la webshots de aici...sa-mi amintesc si eu de minunatul marmaris 
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
laura78nico spune:
Monikus mi-ai luat o piatra de pe inima
Imi faceam griji ce fac si cum fac si mai ales cum ii soun lu domn doctor
Laura
21+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
ralu0308 spune:
Eu nu stiu unde si cum simtiti voi unde e capul, unde sunt picioarele...
Eu nu-mi dau seama. Misca intr-adevar dar nu stiu din ce da
Raluca
28+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu0308 Eu nu stiu unde si cum simtiti voi unde e capul, unde sunt picioarele... Eu nu-mi dau seama. Misca intr-adevar dar nu stiu din ce da ![]() Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
nici eu nu-mi dau seama. este un perpetuum mobile (ca mama lui).
Ioana
26+ cu 
bebe Carol Ioan
lutoniana spune:
laura78nico eu am fost o zi la plaja si am facut si baie. Oricum iubirea mea ramane piscina dar acolo nu am ajuns si nici nu cred ca merg datorita clorului din apa. S-a mai dezbatut subiectul acesta de Raluka16 si inca o feta.
Am facut baie, apa nu era rece...erau si ceva balarii care pluteau pe langa mine dar daca nu esti scarboasa si simti acel ceva cand plutesti in apa.....nimic nu se compara.
E adevarat ca soarele a fost extrem de puternic in acea zi si dupa ce am facut baita, mi-am scos costumul si m-am imbracat cu ce venisem, adica un maieu si un pantalon...ca nu puteam sta la soare.
Chiar si asa m-am ars pe umeri, pe nas si pe decolteu.....singurele expuse.
Trebuie doar sa ai mare grija si daca nu te simti bine sa te opresti din ceea ce faci.
Daca nu sunt pribleme sesizate de doctor, in ceea ce priveste sarcina, avem voie sa facem ce dorim, ca nu suntem bolnave, cel putin asta e conceptia mea.
Bine, ca eu vreau la plimbare si dupa 10 minute mi se taie genunchii sau imi vine pisu numai in locuri fara toaleta....asta e alta poveste
dar fac ce vreau 

Cea mai fericita
27 + cu 
lutoniana spune:
Mylli bine ai revenit !!!! eu va stiam si pe voi tot asa mai de demult ai avut poze puse. Copilul tau este absolut bestial cred ca l-as papa toata ziua. Aveti in familie asa ochisori ?
Cristina ana bine ai venit si succes cu amenajarile. Trebuie sa recunoastem ca daca ai banuti asta e cea mai frumoasa parte....sa le vezi cum prind contur si cum vin "gata puse".
Sa ai energia necesara sa le faci pe toate si daca e ceva sau e prea cald sa te bagi pe o terasa, sub o umbreluta si sa bei un suc cu gheata 
Cea mai fericita
27 + cu 
lutoniana spune:
Techila vrei sa fii sora mea ? Si eu traiesc un cosmar cand trebuie sa ma rostogolesc ca un mic pe gratar seara, de pe o parte pe alta, eu care toata viata am dormit pe burtica, cu mainile sub perna rece 
Pe spate nu pot sa dorm...ma ia ameteala asa cum bine a mai spus cineva....sau chiar tu 
Dar va trece si asta......sufera baba pentru bebelus, respectiv bebelusi.
Problema mea e ca atunci cand ma rotesc de pe o parte pe cealalta...trebuie sa-mi "car" si perna de gravida...care sta intre picioare....si mi se mai incolaceste ...si dau din picioare si imi trezesc sotul....si patul nostru e asa de mic......offfff......
Dar se pare ca in iulie ne vom muta si noi, Doamne ajuta sa ni se intample.
Cea mai fericita
27 + cu 

)