Burtici fericite de septembrie-octombrie (75)
Raspunsuri - Pagina 6
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 [quote]citat din mesajul lui katteryna [ Ufff..ce bine ca totul e bine..si tu si bebelina. Dar am o intrebare mai poate cineva sa doarma pe burtå?? ..Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas |
Da, JE
Gianina
25+ cu
Loris Stefanbebe
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miillyy Buna dimineta si de la Arad pentru taote gravidutzele! Ne-am intors si noi din concediu unde ne-am simtit excelent, chiar peste asteptari. Va recomand din suflet sa mergeti la turci cu copilashii - sunt super dotate hotelurile pentru familiile cu copii. Am pus cateva poze mai "artistice" la semnatura (poze pe care le-am facut deoarece am zis ca nu trebuie sa ratam momentul cand suntem noi 3 plus bebe 2 in burtica). Fetelor, nu va mai stresati cu ecografiile (eu am invatat lectia asta dupa ce m-am stresat si eu). Niciodata nu o sa fie masuratorile fix corespunzatoare saptamanii de sarcina, este valabila deviatia de +/- 2 saptamani (eroarea cursorului, faptul ca suntem diferiti ca indivizi etc.). Daca doctorul va spune ca e bine, atunci asa e. M. cu Mihneahttp://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+ |
Frumoase poze.Sa-ti traiasca Mihnea si bb sa se nasca sanatos!!!

Laura
21+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
cristina_ana spune:
Asta cu statul pe burta e de groaza! La plaja nu am putut sta decat cu fata in sus, pe spate doar ce m-a mai prins soarele asa, in treacat. Bine, ca oricum nu am stat eu prea mult la plaja, era imposibil la alea 40 grade!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
26+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!!
A venit soarele si la mine..uraaaa
..Sper sa fie frumos de acum la sf sapt e mare sårbatoare aici- Midsommar(Ziua cea mai lungå)-..Apoi såpt viitoare e ziua dragului meu sot si avem trebusoarå..
Lutoniana imi masoara de la osul pubian si pana unde se termina bebe adica pe sub tzatzisoare
..Practic burta cum a crescut..Si eu imediat fug dupå ea ca ea le pune pe calc si ii arata un punctulet pe schema(grafic) si sunt trei linii una de mijloc care e mai groaså apoi una sub si deasupra ..Ei bine aia de mijloc e normalul daca ajungi la cea deasupra sau cea de jos te trimit la eco..Inseamna ca e ceva in neregulå..Cam atat.
AAa de acum nu se mai zice aici sexul la ecografii nici sa ii bati..Asta pt ca o ''duamnå'' a facut chiuretaj de 2 ori pt ca i s-a spus ca e fatå..Si au ajuns la concluzia ca ia mai bine nu mai spunem noi ce ascunde bebe acolo..Si asa e m-am lins la botic
data viitoare..

Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
monikus spune:
Eu nu mai pot sa dorm pe burta de ceva timp. Parca mi-a explodat burta de ceva vreme incoace. Problema mare e ca mie imi place sa dorm pe spate si am inteles ca nici asa nu e chiar bine. In fine, o sa vedem noi cum ne-om descurca.
Cristina ana bine ai revenit pe meleagurile romanesti. Nu cred ca ti-a fost prea dor de ele. Cred ca doar de Andrei ti-a fost foarte dor. M-am uitat la poze. Super frumoase. Eu am reusit sa imi pacalesc socrii sa ne scoata pe noi si pe bebe la mare in iulie la bulgari ca e mai aproape si o sa mergem cu masinuta noastra. Sper sa nu mor de cald. Poate imi spui si mie de unde ti-ai luat costumul de baie ca am mare nevoie de unul mareeeee acum. 
Fetele de unde imi iau costum de baie marime mareeee ca pt mami cu bebe inclus?![]()
Monica
21+ cu 
Iulika29 spune:
Lutoniana si al meu sta transversal.Asa era si luna trecuta.Mi-a zis moasa ca nu e nici o problema are timp så se suceasca el,a zis cateodata asa stau ei chiar daca sunt inghesuiti sunt mai cu motz
.Si al meu cred ca l-as simti daca s-ar muta pt ca ma faulteaza exact in aceleasi pårti si crede-ma ca o face fara oprire..Am ajuns så intreb si moasa dar mai sunt asa gravidutze care au bebei asa activi si mi-a raspuns ''Da, dar mai mult noaptea''
..Al meu e foarte finut noaptea doarme cu må-sa dus..Si imi e asa drag cum dimineata dureaza 10 minute de cand sunt drepti si apoi incepe ce nu terminase de cu seara..

Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
la partea cu dormitul pe burta chiar va invidiez. adica eu am asteptat sa vina caldura sa plec la mare (desi nu ma omor dupa mare) doar pt ca visez sa imi fac o groapa in nisip in care sa imi pun burta si sa stau pe burta
....doar ca nu mai pot pleca la mare ca-s consemnata la domiciliu....s-a ales praful de visul meu de glorie
. eu daca stau pe spate ametesc f f tare si cred ca lesin (nu am fost asa ambitioasa incat sa aflu), stau pe laterale, dar amortesc repede. pentru mine este ingrozitoare seara cand tre sa ma culc, ca pana adorm ma chinui ca broasca pe uscat

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze
si 
selen80 spune:
Cristina, bine ai revenit! cum v-ati distrat, pe unde ati fost?
eu te-am avertizat cu mancarea
eu acolo am pus 3-4 kg pe mine, exact in oct, taman bine sa nu le pot da jos pana in dec, cand am ramas
cu intorsul...am auzit-o de la cineva oarecare, nu de la dr, deci probabil e cum zici tu....
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ellenuta spune:
miilyy ce flacau frumos ai tu acolo! ce ochisori superbi are .. e minunat! dar de la cine are ochii aceia minunati?? ca vad ca nici tu nici sotu' nu aveti ochii albastri. ati stat cumva la royal wings?? ah .. ador acel hotel .. e super super!
cristina ce frumos a fost si la voi si ce mamica sexy .. costumul e cel luat de la C&A?? vreau si je .. sa stiu unde sa caut, sa nu bezmeticesc prin oras .... sar-mana!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Iulika29 spune:
Sweet_angel imi par erau ca treci prin astea..Dar eu nu cred ca ar fi ceva probleme..De aia ma bucur totusi ca nu fac atatea eco, cine stie cate schimbari are el såptamanal acu are nu stiu ce mai lung apoi isi revine si ii ramane nu stiu ce mic si tot asa dar pana la urma iese un botz ochios si sånåtos asa cum va fi si al tåu

Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas

..
Mihnea