Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am reusit sa scriu si eu ceva finally!
B.G.doarme de mult!
La multi ani!sarbatoritilor de azi si maine caci mai e putin .
Ma uit de cateva ore bune la emisiunile economice de pe mai toate posturile si realizez ca Romanica noastra e intr-o mare groapa,stiam ca vor veni pentru multi romani zile grele,probabil ca de-abia acum incepe furtuna adevarata.E vina noastra intr-un fel pentru ca suntem innebuniti dupa super-marketuri,cosuri cat mai pline cu produse din afara,10 masini luate cu credit,frigidere si aragazuri luate cu buletinul,si multe alte lucruri,in plus nu suntem facuti sa economisim mai nimic si ca natiune cred ca meritam cu prisosinta ceea ce ni se intampla sau ni se va intampla cat mai curand.Sigur euro va ajunge soon la 50 ron si mai mult ca sigur inflatia o va lua razna.
Sa trec in registrul vesel B.G.merge f.bine a inceput sa faca si piruete in sensul ca se intoarce brusc si schimba directia de mers.Azi am comandat tort la agapitos,Duminica ii luam motzul,va avea vreo 15 invitati.Déjà a primit ceva cadouri ,o bratarusa de aur de la o prietena de familie,iar de la Buni a lui un banutz de aur vechi de 100 de ani pe care vom lipi motzul si o cutiutza de argint in care il vom pastra.
Vineri mergem la piscina la curs cu piticul,inotator il face mama!
Vineri seara e seara noastra,mergem la Cazino la Sofitel cu nasii(nasa e manager acolo),sa jucam un Black Jack.
Laurici ai sa reusesti cu intarcatul,mai greu dar sunt sigura ca vei reusi.Sper sa coopereze cel mic.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele,

Va multumesc frumos pentru urarile la adresa lui David si ma bucur tare mult ca nu ne-ati uitat.

La multi ani draga Sara, sa fii sanatoasa, sa ai o viata implinita si numai bucurii sa te inconjoare !!!!

Noi ne pregatim de vacanta, insa separat. David merge la mama pentru 2 sapt si jumatate, iar noi plecam vineri acum in Turcia sa ne relaxam.

Astazi am luat un tortulet si l-am sarbatorit pe pitic, iar in weekend va petrece si la mama.

Va pup si inca o data va multumesc tuturor !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata,

si cutiuta muzicala pentru toata lumea!
Chinabulina frumoasa gog, si ce modern si elegant e ea imbracata mereu !am vazut-o si mergind, felicitari!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ALEXANDRA si ALESSIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata! azi am cam luat teapa cu trezitul, tati a plecat mai devreme decat de obicei, dar eu am crezut ca era deja 8... asa ca acum stau pe forum in loc sa dorm ... gogo doarme (nici nu-mi vine sa cred, mi-e si frica sa spun ca a dormit cuminte toata noaptea ) si sper sa mai doarma putin, ca sa ma trezesc de tot. in ultima vreme e foarte solicitanta, sunt varza de oboseala...
micaela si laura, multumim de vizionare si aprecieri. scuzati jucariile imprastiate prin casa, dar apuc sa le strang doar dupa ce se culca gogo, in rest nici nu are rost, ca iar le scoate.
mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat. asa ca ma duc sa pun papa la facut pentru pranz si ma intorc.
aaaa, LA MULTI ANI sarbatoritilor din aceasta saptamana, ca nu am mai apucat sa scriu. si celor de azi, evident! sa cresteti mari si sa aveti parte de multa sanatate si vise implinite!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MAgne ms de sustinere, uite ca sunt mai bine. Nu mai am nodulii aia! Distractie frumoasa diseara!
Alessia si Alexandra!! Sa fiti sanatoase si fericite!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

vaiiii multumim de urari
a venit buni la noi si nu a urlat la ea a fost vesela am trecut testul maine ii serbam ziua o sa pun poze promit
azi imi fac bagajul de spital o pun pe buni sa iasa in parc si eu sa calc
va poop pe toate

Tudor ,Ale ,si 31+ KEVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatzaneatza

vazui pozici cu gogo cea grasuna, cu buclele si falcutele ei superbe si filmuletul cu ea mergacioasa

laurici succes cu intarcatul, o sa treaca si nodulii aia o sa vezi. da cu apa rece la greu..oricum e bine pe caldurile astea

edit:

ansiap sa ne tii la curent!!! nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ALEXANDRA + ALESSIA CLARA sa fiti sanatoase, si la punga grase, fericite si implinite si un zambet toata viatza.

deci au dat fetele, io dau drumu la fraieru conditionat, da?

anisiap, bagaj? eeee, peste 6 sapt scoatem prafuitele si obositele de . Ale noastre au hexperienta

De Vianne mai stiti ceva?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

wow, anisiap, mi s-a facut pielea de gaina de emotie!!! mi-am adus aminte cum imi faceam si eu bagajul
iulia, merci frumos

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput