Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Ahhhh, am uitat sa urez la multi ani pentru Sara a Andreeip si David al lui Nicole !! Sa aveti o copilarie minunata, lipsita de griji si cu multa dragoste in jur!
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Buna fetelor, au plecat si ai mei. Of ce bine m-am simtit si ce repede a trecut ziua.
Gabitzam, merci de link, il incerc curand.
Laurita nu stiu daca pot veni maine dar oricum n-am fost pe faza, unde va vedeti?
Belleane sa va fie de bine vacanta
Adriana, ne auzim, vedem cum facem poate ne intalnim
Mihaela, lasa ca nu esti singura, toate ne mai relaxam un pic cand fac puisorii nani.
Ralu, bine ai trecut pe aici, pupici!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Micaela iubita, cu 3 zile inainte se da comanda! Pretul era parca 60 si ceva/ kg. 62Ron? ceva de genul. + inca 50 Ron tarasenia cu discul colorat /jucarele. Noi am luat biscotino, e cel mai!
Lorich mda, daca nu plecam la Paris il intarcam mai la toamna!
Ylari ne intalnim maine in Riviera la 10 fara un sfert. Ma bucur ca te-ai simtit bine cu ai tai!
Noi mai tragem o tura prin parc acusi.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
bratafel spune:
Buna fetelor
am dat de alta dandana: Bianca are corpul plin de punctulete rosii. maine mergem la doctor. variante: dimineata mama i-a facut nepotului de 11 ani ceai de tei si soc indulcit cu un pic de miere si i-am dat si eu Biancai 3 lingurite mici. ma gandesc ca o fi de la miere, SAU de la Ospen ( zic asta pt ca nepotul meu e alergic la antibiotice si am vazut in ce hal era cand a facut alergia, numai ca era mov si unflat tot) SAU are vreo boala a copilariei.
voi ce parere ave-ti?
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
inais spune:
A propos de subiect bb2: eu constat (NU cu stupoare) ca mi-am (ne-am) iesit complet din ritm. O noapte nedormita mi se pare ceva de speriat. M-a distrus. Ma misc ca teleghidata prin casa. Mi-e ciuda ca nu doarme fiica-mea sa dorm si eu si din astea...
Asa ca...mai asteptam putin faza cu bb2.
Trebuie sa fi pregatit pe multiple "fronturi" ca sa zic asa: psihic, fizic, financiar...Noi pe nici unul nu suntem! Si zau ca nu vreau sa ajung sa nu ma bucur de bb2. Sa ma trezesc cand face vreo 3-4 ani ca ma intreb unde si cand a crescut ca eu(noi) am fost prea obosita sa observ. Asta pentru ca bb1=Iasmina e argint viu. Non-stop in miscare. Mi-e greu sa ma mai vad cu inca un bb. Probabil mai intai trebuie sa merg la sala, sa fac niste cursuri de parenting, sa ma antrenez psihic si fizic pentru lupte de guerilla (vorba Gabitzei)!
Cum se spune pe aici...trebuie sa fiu zen in privinta asta! Si nu-s...momentan! Va anunt eu cand o fi! Ca idee eu oricum vreau sa ma intorc la job si sa mai stau putin pe acolo. Am pierdut (si pierd cu fiecare zi) contactul cu ce se intampla acolo. Nu regret nici o mili-secunda. N-as da statul cu Iasmina pe nimic. Numai ca exista Iasmina si familia, dar exista si viata profesionala, cariera mea de pana acum si de acum incolo. Nu vreau sa le amestec, dar nici sa le substitui.
In alta ordine de idei, Iasmina nu a mai facut temperatura azi. I-am dat doar la 11.30 Panadol. Muculetii sunt si nu sunt cumva. Adica nu mai curg ca la robinet...cateodata pare ca nu are nimic. Ore bune. Sa vedem cum va fi noaptea noastra. Mai vedem maine dimi ce se intampla si cum evolueaza!
Inchei aici...scriu de ceva timp la mesajul asta...alergand dupa copil!
Aaaa...si nu mai vorbiti de torturi, de dulciuri...va rog eu! Datorita oboselii organismul meu vede numai dulciuri in fata ochilor! Sau o fi auto-sugestia!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
inais spune:
Bratafel eu una as exclude Ospenul. Am inteles ca i-l dai de cateva zile deja. Parerea mea e ca reactiona pana acum la el, daca era alergica.
Daca-i boala a copilariei mai sunt si alte semne (ganglioni inflamati, rosu in gat sau mai stiu eu ce). Plus aspectul bubitelor mai da verdictul asupra tipului de boala. Bun asta clar stiai.
Cat despre miere...zau ca nu stiu. De la 3 lingurite? Hmmmm!
Eu as mai adauga caldura ca factor favorizant la aparitia de asa ceva. Uite si Iasmina a facut. De 2 ori. Erau bubite mici cat varful de ac, rosii, fara lichid sau altceva. Au aparut in zona burticii si a shalelor (in zona scutecului), apoi s-au extins pe tot abdomenul, pe spate, pe lobul urechilor, pe fata...pe brate si f putin pe picioare. A 2-a oara cand a facut asa ceva ne-a vazut-o un dermatolog care ne-a zis ca e de la caldura. A 2-a oara nu ajunsese sa fie la fel de rau ca prima. Prima data bubitele se unisera intre ele ca adevarate plagi (in anumite locuri de pe corp). Stiu ca e e greu de imaginat ce decriu eu aici...dar imi dau si eu silinta.
Aaa...la alergie cica ar tb sa-i si manance. Bianca cum e?
Sanatate multa si sa ne spui cum mai sunteti!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
buna seara! am intrat si eu putin, ca tot a adormit gogoasa... de citit va citesc zilnic, dar de scris nu mai apuc, fiindca citesc cand doarme gogoasa, iar tastatura e prea zgomotoasa ca sa mai pot si scrie...
cert e ca am vazut poze frumoase de la mare, cu dariuta, de la munte cu cleo, l-am vazut pe raducu-alpinistul, l-am vazut pe patrick la picnic si nu numai, am vazut-o pe tiza noastra teodora de danaH, cu familia in tren si la plaja... am vazut toate pozele (daca am uitat sa amintesc pe cineva, imi pare rau, dar de vazut am vazut chiar toate pozele)...
am citit si despre copii mai bolnaviori. eu am una mofturoasa rau, are niste figuri ... si nu mai vrea sa doarma; nici ziua, nici noaptea. adica nu vrea sa se culce, ar vrea numai cu noi si numai in miscare... si cum nu-i convine ceva, cum bazaie ... e greu, maica, e greu tare...
promisesem filmulet cu gogo mergand. il aveti aici, ca in sfarsit m-am invrednicit sa descarc de pe camera. multumim tuturor pentru felicitari si daca mai vreti s-o vedeti, o mai gasiti de aici
acum va pupam, nu inainte de a ura multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si bun venit din nou, CamiM si ralu_t
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Bratafel eu una as exclude Ospenul. Am inteles ca i-l dai de cateva zile deja. Parerea mea e ca reactiona pana acum la el, daca era alergica. mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Baietelul prietenei mele a facut alergie la antibiotic si dr. a zis ca e reactioneaza la excat 7 zile dupa prima doza administrata.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.
Mananc si fug la nanic un pic, ca-s obosita azi. Am facut sos de marar cu chiftelutze si pana se trezeste printesa, papa mami.
Va pupicim.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Micaela06 spune:
Laura mersic, am fost in seara asta si am dat comanda. Si eu tot cu biscotino votez, asa a avut si la botez. Am ales un tort cu figurina cu pooh ca epreferatul ei, aveam de ales intre asta si unul in forma de fluturas si acu stau si ma intreb 'nu mai bine alegeam fluturasul?'
Inais ce iti pasa voi ati avut un tort super
Bratafel eu as da vina pe caldura dc sunt doar bubite mici, adica si bolile copilariei si alergiile au si alte simptome.Sanatate
Am vazut frumusetea de Gogoasica, tare dulce e
Chinabulina asa face si a mea cum nu ii convine ceva cum bazaie, daca o tin sa nu se duca unde vrea ma musca sa ii dau drumu si mai nou bate din picior dc ii spun nu ai voie
Va pupam si mergem si noi la culcare.
Daria