Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Buna dimineatza. Ce fac fetele? Si copilashii?
E cam urat afara... Dar iau husa de la carutz si tot o scot pe agitata ca altfel...
Ieri n-a facut kk fiicamea desi facea de 2 ori pe zi in mod normal. Azi a facut... dar avem apa oprita. Cred ca 10 minute i-am sters kuru...
Eva vine si ma ia de mana sa mergem prin casa. E o scumpa.
Nicole, vacanta frumoasa va urez. Si eu numai la asta ma gandesc, abia astept sa ne relaxam, sa ne simtim bine, sa radem, sa inotam cu printesa. Wow, sunt tare nerabdatoare!
Desiree, ce bunatati faci tu acolo, acum am vazut. Baga reteta, ca mi-a trimis soacramea la verdeata, nu stiu ce sa fac cu ea, asa ca imi face cu okiul un sos de marar. Ii dai si la printesa chiftelute? I le dai prajite? Eu trebuie sa fac mancare ca mi se termina ciorba azi. Mi se termina si carnea din frigider... criza, ce sa mai...
Pupici
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Pai, mai Cleo, tu azi bagi aerul conditionat? cand e mai racoare - ieri ne-am topit de caldura -off, bine ca azi e mai innorat - tocmai bine de dormit.
Bratafel, cat a tinut febra? o fi fost febra aia de 3 zile- pojarel, sau cum ii mai zice, dupa 3 zile apare o eruptie pe corp.
Noi asta am crezut initial ca are Annika - desi febra era peste 39 - la voi Inais cu 37, 5 a fost parfum -- insa gatul era inflamat, si cum nici vreo bubita nu s-a lasat vazuta -- am trecut la antibiotic - groaznic - ca acum e iritata la fundulet
La multi ani, Alessia!
Adriana
inais spune:
neata!
Alessia Clara pentru primul anisor! Sa fi sanatoasa si sa ai o viata frumoasa si cu un dram de noroc.
Anisiap ai grija cu calcatul ala! La subsemnata a fost prevestitor de nastere.... Daca vrei detalii, citeste povestea Iasminei de la semnatura.
Chinabulina vazut poze cu o gogosica numai buna de smotocit si pupacit. Are niste obrajori parguiti de iti vine sa o mananci! E o dulce in rochitza corai!
Noi pare ca suntem ok...a dormit toata noaptea. Mai e f putin infundata. Insa asta e impresia de dupa bibe de dimi pana a adormit. Nu pot evalua situatia decat dupa ce se va trezi de-a binelea. Intre timp nu pot decat sa ma bucur.
Merg sa imi iau si eu micul dejun si sa ma gandesc ce ii fac de papa azi. Nu vrea sa manance decat lapte si cereale. Am incercat piure de cartofi aseara, branzica din lapte, mai devreme paine cu ricotta, paine cu caise (a la Esme)...nimic, nimic nu a vrut. Vede lingurita, ridica mana spre ea si intoarce capul. Nici din mana daca ii dau nu vrea sa deschida gura.
Va
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Neata..la cu voi
Urat rau afara..si Robert ma maraie si cred ca face "pa", adica da din manutza si face ture.
Beau cafeluta si ma apuc de mancarica de conopida, azi meniu comun pt amandoi. Sa vedem cum i-o palce, data trecuta cand i-am facut nu i-a placut!
Vizionat poze de Gogo, bucalosenia si scumpicenia Georgianei!
Anisiap Doamne cum trece timpul..deja bagaj de spital! Doamnea juta sa fie bine! La multi ani Alessia Clara! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai o copilariie minunata!
La multi ani Alexandra
Vad ca nu mai ploua... cred ca iesim , ca n-are stare in casa! E asa de fericit cand deschid usa la intrare..abia pot sa-l tin in brate..asa salta de bucurie. Aaa..din categoria prostii daca las usa neincuiata cu cheia fuge pe scara... vai de noi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lorich spune:
Un evreu se muta intr-un oras de catolici. In fiecare vineri, crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc la Biserica, preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin". Vinerea urmatoare, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, toti locuitorii s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Mai ce vreme, ne incurca socotelile!!
Iulia
Anisiap spor la bagaje, mama ce dor mi-e de burtica, de bb mic de tot!! Banuiesc ca nu mai e la fel de relaxat dpdv al timpului ca la bb1, dar mi-e dooor!Distractie frumoasa maine si sa revii cu poze!
Adriana ati trecut pe antibiotic?? imi pare rau. si noi am luat de 3 ori antibiotic! Sanatate!
Ylari spor la treaba! Eu n-am chef sa fac mancare...
Cleo, buna intrabare, ce o mai face Vianne?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Reallaura spune:
Lorich
Inais draga Iasmi, poate nu mananca de bolnavioara...
Vad ca voi va incumetati sa iesiti, As da si eu o tura rapid!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Adriana_78 spune:
Laura, sa inteleg ca n-ati mai iesit in parc?
Am trecut la antibiotic, ca nu-i mai trecea febra mare - nu-mi place deloc, sper ca data viitoare sa nu mai avem prob. si sa ne descurcam cu emtode mai blande. Citind reactiile adverse de pe pachet - "n-am mai putut de bucurie"; iar dobitoaca de la farmacie, imi spusese gresit sa prepar antibioticul - cu mai multa apa.
La noi ploua, da cred ca o sa iesim scurt pana la P-ta Dorobantilor.
inais spune:
Vianne este ok...insa nu prea mai are timp de net. Asa ca nici de DC. Poate o mai trag de maneca sa mai dea o tura si pe la noi...cand si cand! Haha...am ajuns si secretara!
Intre timp fiica-mea s-a trezit. Nu are temp. deci suntem ok. Ceva muculeti...pana la urma o fi avut vreun rol si Septilinul dat 2 luni zi de zi. Desi cred ca a avut o forma usoara de guturai de la transpiratie, AC, schimbari de temp. Mda...multumesc lui Dumnezeu!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Pfuaaai, ce ma incurca vremea asta! Planificasem sa sui copilul in carut si in autobuz si sa mergem la Carrefour la Feeria, la coafor, ca acolo lucreaza prietena mea. Si cu ocazia asta sa mai dau si o tura lejera pe acolo. Dar mi-e teama sa plec ca ne prinde ploaia. Asa ca tot in viteza calului o sa merg cu tati si baietii, dupamiaza.
Alaturi de SEBI