Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: imi pare rau k nu te pot ajuta cu nimic... si eu sunt singura cu piticii.... hai fruntea sus si de data asta.. Si mai las-o si pe soacra ta sa se implice, caci fiind educatoare cred k are multe metode....incearca sa te odihnesti, chiar dacasufletul nu te lasa. Nu vei castiga nimic daca te epuizezi....din contra.... Hai... sus... . pacat k am vazut tocmai acum mesajul, caci te sunam...

krisof, ce sperietura ati tras.... dar chiar asa urat s-a manifestat de ati ajuns la salvare? Nu stiu, dar pentru mine salvarea are conotatii sumbre rau de tot...barrr...
bine k nu e alergic si k n-a facut vreun soc anafilactic, sau cum se numeste... pupam manuta sa-i treaca

dandusa:iti vand un pont... trimite-l sa se angajeze in aramata.. au aproape zilnic 2 h de sala in program. si Cip e innebunit dupa asa ceva dar eu sunt mai absurda k tine: as vrea sa nu le faca nici pe acelea k sa nu vina obosit acasa..... cand e in concediu , sau in w-end nu pleaca la sala, dar se trezeste inaintea noasta si face exercitii pe holHabar nu aveam daca nu l-ar fi dat darius de gol, caci intr-o zi il vad intins pe jos incercand sa faca flotari.... Am ramas masca pt k stiam k nu vazuse nicaieri asa ceva. Imi pica fisa si-l inteb pe cip ce a facut dimineata cand s-a trezit...Imi spune cateva chestii, da omite intentionat sa-mi spuna de flotari. Atunci il chem pe darius si-l intreb ce facea tati dimineata pe hol, iar baiatu se apuca de flotari...
Asta era pe vremea cand darius inca nu vorbea, deci l-a lasat masca pe cip k totusi asa mut, a reusit sa-l parasca...

despre noi ceva mai tarziu caci acum ma asalteaza k vor desene... deci nu dorm la ora asta!!!!!!!!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

salutare,
din categoria sotilor, ca sa nu ma repet cu formula introductiva (aia cu facutul tuturor mentionate mai sus) pe mine ma dispera cu cel serviciu, este un work-aholic convins, la masa se trezeste rumegand pe langa varza cu carne din farfurie cate o fraza dintr-un proiect, configurari de baze de date etc..... de ' tre' sa-i dau cu stropide vin in ochi sa se trezeasca? Pana cand, pana unde?
Deci, fac schimb temporar de sot cu unul mai vesel. Pana mi se face dor de audituri, programe soft, implementari si alte minuni...
Doc, mie mi-e dor de tine, si as veni cu drag la plaja joi dimineata, macar sa va vad (pe tine si pe copilu). Dar cum stii problemul meu cu motorizarea nu stiu cum va fi posibil ( poate ca sa iau un taxi pana la intrarea in mamaia si apoi la plecare sa vad cum)

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Kris, pup degetel de Pupic oblojit si piscat!

Fii si tu mai indulgenta cu Cristi, daca de fapt s-o fi gandit ca baiatul ar putea fi alergic la secretia ganganiei? eeee nu intr-atat sa moara Doamne Fereste, dar sa nu-i fie bine...

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Kris, pup degetel de Pupic oblojit si piscat!

Fii si tu mai indulgenta cu Cristi, daca de fapt s-o fi gandit ca baiatul ar putea fi alergic la secretia ganganiei? eeee nu intr-atat sa moara Doamne Fereste, dar sa nu-i fie bine...

Eiii, Andre, povestea e mult mai lunga si nu e numai de-acum... se pierde complet, se pierde mai mult decat copilul or i-am si spus, ideea e in momente din astea sa am si eu un sprijin in el, nu sa trebuiasca sa am grija si de el. Cat e de mare si cat e de descurcaret, cand vine vorba de mine sau de copil, e facut gramada, or nu e ok, de fiecare data cand mi-a fost rau si am ajuns in spital, eram pe jumatate moarta si mai trebuia sa ii spun si lui pas cu pas ce sa faca, deci nu va imaginati cum poate sa se transforme omul asta... Nu mai stie ce sa faca, ce sa spuna, unde sa caute lucruri, ei, e greu de explicat in vorbe. Tocmai din cauza ca stiu cat se sperie de fiecare data nu am recurs la dr decat in ultima faza, cand chiar simteam ca dau coltul. Si pe bune, cand esti pe jumatate moarta parca vrei sa te incurajeze cineva nu sa trebuiasca sa il imbarbatezi tu pe cel de langa tine. Si nu va spun in seara asta cat il agita pe Mihai faptul ca il vedea si pe el agitandu-se si pierzandu-se asa cu firea. Si eu ma sperii, evident, dar in situatii din astea trebuie sa actionezi, n-ai decat sa faci orice dupa aia.

oricum nu ma bagati prea mult in seama, nu am vrut decat sa vorbesc cu voi, sa ma descarc si eu de tensiunea acumulata si de sperietura, il inteleg si pe el, reactioneaza asa tocmai fiindca suntem tot ce are mai scump pe lume, sunt perfect constienta. Nu vreau decat sa ma mangaiati si sa imi spuneti cuvinte frumoase, nu vreau sa ii luati apararea Ca nimeni nu il scuza mai mult decat mine, dragul meu drag...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Iubirea mea cu ochi de catifea!http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Ana023.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Ana025.jpg

Pupam Pupi si pe mami si pe tati la care nu luam apararea!Bine ca s-a terminat cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

da, cris..ai dreptate..noi am pupat doar degetelul lui pupicu, nu si pe voi care ati tras o sperietura si poate o durere sufleteasca mult mai mare decat cea fizica a lui.uitati de la noi multi sa va treaca si voua

copiii mei doar ce au adormit, dar e explicabil deoarece somnul lor pe ziua de azi a fost de la 16 la 19...
dar pana la 16 m-au capiat. briana a mai prins o ora de somn pe la 14 dar a trezit-o galagia lui frate-su si a fost cu fundu-n sus pana cand a adormit din nou.darius si el cu fundu-n sus de nesomn, asa incat intre 13 si 16 am zis k ma urc pe toti peretii. Norocul meu e k pana la urma au adormit amandoi iar la mine a venit o prietena si am stat frumos la un angeli cu gheata si la taclale, punand la cale concediul din croatia.Apoi au venit si finii nostri si ne-au scos putin din casa....si a trecut ziua. Acum 1-2 oore iar a fost nebunie mare de oboseala, dar a trecut... acum e liniste si ce-mi placeeeee....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu o inteleg pe kris ce zice acolo.adica nu zic de rau, dar de exemplu cand a fost incendiu in scara la noi la etajul 3(deci sub noi) eu m-am pierdut.tot fumul venea la etajul 4 la noi si era multtttttt.eram atat de speriata, asa ca sotul din dotare m-a calmat si am avut si noroc ca a fost acasa.el a dirijat toata situatia si m-am bazat pe el, ca eu nu stiu ce ma faceam.asa ca o inteleg pe kris.dar e si normal sa sperie si el ca deh e om si cand e vorba de copilul tau.bine ca s-a rezolvat.am simtit eu ca e ceva cu voi de nu dati nici un semn.
alina, imi pare tare rau pentru socrul tau.
mokika, asteptam pozele.sunt tare curioasa unde, ca eu sunt o fana a linistii.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Iubirea mea cu ochi de catifea!http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Ana023.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Ana025.jpg

Pupam Pupi si pe mami si pe tati la care nu luam apararea!Bine ca s-a terminat cu bine!

Varsta Veveritza

Buna dimi!
Menuet cat de frumos ai descris-o pe veve.....este dulcica tare si-ti vine tot timpul sa o ciupesti de obrajiori si de pulpite....si-mi mai place ca-mi aduce aminte de o verisoara tare draga mie ...asa bine seamana cand era copil..ma apuca nostalgia
Kriss...si noi pupam degetel umflatel!
Monica, cum suportarati drumul atat de lung cu cupilul in dotare????
Fug...mastriga anduta...mami mi-e foame...

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am eu unu care nu face nimic din cele de mai sus si nici la sala nu merge. Se trezeste de dimineatza la primul telefon si uite asa o tine pana pleaca de acasa. Intre timp bea cafea si se uita pe bursa de transport sau mai stiu eu ce. Vine seara, negru din cap pana in picioare, obosit, stresat si bineinteles tot vorbind la telefon. Nu ii place sa se barbereasca si ia toate hainele bune la garaj la tavaleala. Mai vreti? Stiu tot despre tiruri, motoare, cai putere si alte pasiuni de ale lui.
Si ca o incheiere: l-am convins sa mergem un weekend la munte.... am plecat vineri seara si ne-am intors duminica seara. Nu am schimbat decat cateva vorbe pentru ca in rest a vorbit la telefon.
Apropos.... cand a venit acasa l-a gratar ati observat ca a venit vorbind la telefon, nu? Deci? Astept oferte

INVITATIE OFICIALA

Sambata 27 iunie la orele 14.00 la Biserica St Ioan de pe strada I.L. Caragiale (la pod butelii) va astept la botezul Teodorei.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Kris offffff, cate belele. pentru toti trei pentru ca toti trei v-ati speriat tare de tot.
AndreB multa bafta azi.

la toate!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput