Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 21
DanaAlex spune:
salutare !!!
uauuu, adaug si eu ca as schimba pentru o perioada scurta sotul, cu unul mai vorbaret si care sa nu acceseze tv-ul pe axn sf si money ch...la fel doresc sa nu ma mai tin doar eu "barbata" la vreo peripetie cu consecinte doftoricesti a copiilor ...insa pe perioada clar determinata :))cu clauza stricta, privind cerinta mea, nu ma intereseaza alte calitati:)...ca mi se face repede dor de al meu :)))ca doar e al meu...si am contract cu el :), deocamdata...si ca o revenire la realitatea minusurilor masculine vs. plusuri, as zice ca mai bine asa, oricum nu s-a nascut inca barbatul pe gustul femeii, decat sa o iei de la capat cu altul...alta soacra, alte obiceiuri, cunoscatoarele stiu de ce :)....
mav, ia totul asa cum vine si un gand bun sau o oferta prietenoasa si "neasteptata" nu cauta sa o gandesti...e mai bine...oricum tot ce vine "la oferta" din partea unui seaman, nu poate fi decat cu intentii bune, ca altfel nu vad sensul...in alta ordine de idei, imi permit ca tie, care ajuti pe toata lumea cu sfaturi, unele deosebit de bune, sa-ti ofer si eu un sfat din inima...si te rog mult, sa nu fie cu suparare....mai lasa grijile pentru toti cei care nu apartin familiei tale (adica tu, sotul si copii) si doar sunt rude de sange cu voi...sper ca intelegi la ce ma refer...fiecare mamica trebuie sa-si vada prioritatile si apoi, in functie de disponibilitatea sufleteasca si temporara sa se ocupe de altii...mai ales cand aceia sunt oricum spre un final clar decis de dumnezeu si amanat de medicii din sp. jud. cta ...nu merita efortul tau pus in slujba unei cauze, oricum pierdute, odihna ta si consecinta ei asupra chipului tau, vor face ca cei mici sa nu sufere ...reprezinti universul a doua sufletele si pentru ei trebuie sa-ti ingadui relaxare in fata unor probleme, altfel de pici tu, vor suferi inzecit...
...si ca o paranteza la acea poezioara a lui radu gyr...iti trebuie o animita stare interioara, speciala ca sa-l citesti pe gyr, altfel te afunzi si mai rau... cunoscut fiind ca "poetul martir" ce detinuse candva functie de comandant legionar, poeziile lui izvorasc din suferinta suportata in detentie la aiud pe parcursul a trei dictaturi, fiind foarte bolnav si refuzandu-i-se dreptul de asistenta medicala, bietul om... impins de circumstante sa atinga o spiritualitate nebanuita si intensa... foamea permanenta, frigul cumplit, moartea ca prezenta zilnica, au ajuns sa-l provoace initial la o cearta cu dumnezeu, transpusa artistic in poeme, apoi ajungand la credinta deplina si liniste sufleteasca, sa inteleaga soarta ce i-a fost rezervata de divinitate si jertfa uriasa...pana la urma realitatea dura a vietii, intersectata cu nedreptatea sortii mult prea brusc...astfel ca versurile lui, desi incarcate emotional, ajung la sufletul nostru si il cuprind atat de frumos...
uite aici, daca vrei...poezia "n-ai dezmierda" plasata pe un fond muzical de exceptie si insotite de peisaje de rai...macar versurile sa te puna pe ganduri intr-un mod relaxant ...pupici, ganduri bune si indemn la odihna, cei mici vor sa te vada asa cum te stiu ei si au dreptate sa-si ceara drepturile...asa ca fruntea sus...ai fost inaintata de dumnezeu la functia de mamica !!!...iar toate celelalte de fiica, nora, sora, cumnata, verisoara...au trecut in subordonare ierarhica...
uitasem :) http://www.trilulilu.ro/serghei39/9cb42d1806cf8a
toate cele bune...
DanaAlex spune:
salut din nou !...
crisis81, cu placere si vinerea, numai sa fie noaptea, dupa orele 22-23 intalnirea... numai atunci timpul imi apartine in exclusivitate si il utilizez cum pot...
docdecap...maine dimineata speram sa fim matinali si sa ajungem pe plaja...zona central, plaja din stanga terasei "la cina biblos"(ca de obicei nu stiu exact cum se scrie...)asa ca daca va face placere...
vin si cu raportari :))....aseara am fost la circ...merita timpul si banii irositi, spectacolul este de o fumusete rar intalnita in arenele de circ...nimic din ce cunostem ca si clasice circarii, nu le regasesti la acest spectacol al circului medrano...reprezentatiile sunt zilnice, incep la 21, dureaza pana la 23 si un pic...pret 40 sau 60...insa atentie mare la ce se vinde pe acolo: pop-corn, sucuri si alte maruntisuri la preturi cam mari:)...iar fotografia de la pauza cam piperata...personal am refuzat (cunosteam de la circul trecut procedura...) si azi o amica mi-a spus ca si vizitarea animalelor costa...eu am sarit si peste asta fiind preocupata cu un viciu la pauza :)...asa ca noi am scapat doar cu costul biletelor si cu distractia (..:))ca alimente si apa am mereu la mine, doar...)
...copii au stat linistiti si atenti, ca de altfel toti copii prezenti...nimic nu a plictisit, ingrozit sau alte asemenea... iar dupa, ne-am si plimbat putin pe malul marii...insa azi dimineata s-au trezit la 11 si... :))...
...drepturile animalelor si nici mandria lor nu au fost incalcate :)...8 cai, 1 girafa, 3 elefanti, cateva camile, 1 cangur, 2 soiuri de vaci si 2 zburatoare mai mari...as zice pasari emu, saluta publicul si cam atat... doar ne-am privit fata in fata sau am urmarit parada lor....
...totul e un spectacol super de vazut...
:)) hai ca am facut reclama ...poate citesc cei de la circ si primesc invitatie...:))
pupici....
mav spune:
Dana, chiar ma incanta ce ai povestit despre circ! O sa duca si sora mea copiii nostri la spectacol!
Albinute, poftiti la noul stup: CAPITOLUL NOU
Mami Fericita Non-Stop
perlute