Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 19
mav spune:
Mihaela, imi pare tare rau ca n-a mers teledonul... si ati pierdut sansa asta....
Mokika, bine v-ati intors! Insanatosire lui Teo!
Andicu, stii ca ne-ar fi placut tare mult sa onoram invitatia, insa la ora asta, cel putin 80% situatia inclina spre "nu vom putea"... Ma pregatesc sufleteste sa ma multumesc doar cu pozele......
DanaAlex, foarte frumos si neasteptat gestul tau, multumesc frumos! Daca ar fi sa putem merge... la ziua lui Filip l-as aduce pe Sebi (ar fi incantat de joaca in livada), insa eu nu pot pleca nicaieri (si cu atat mai putin la o distanta asa mare) fara bb, iar daca e sa plec undeva cu amandoi, nu ma arunc fara tati... Deci , suntem multi... la pachet. Apoi, eu sunt pe antibiotic (iar! am fost ieri la ORL ca nu mai puteam de durere de urechi.... si s-a dovedit a fi de vina... gatul), dar asta probabil ca mi-ar trece pana sambata... Azi, Anto a avut cea mai "urlaciosa" zi posibila... sigur de la dinti... dar ce m-as face daca ar mai avea o zi asa prosta taman sambata si noi sa depindem de tine cu drumul? Ti-am strica si tie programul si distractia, garantat; deranjul e prea mare... Si asta nu e tot....
Azi a fost internat si socrul meu, e in stare grava... si nu se stie daca se mai poate face ceva si pt cata vreme....
Crisis, foarte frumoasa si invitatia ta! Mi-ar placea, dar sigur n-am sa pot participa. In data respectiva voi fi singura cu copiii, sotul va fi plecat. Exclus sa-i las in grija altcuiva (si la o ora asa tarzie), nu am cui...
...Dar poate de ziua mea... oricum vroiam sa va invit undeva... mai vedem....
Fetelor, nu stiu cum am rezistat cu toate si inca m-am descurcat onorabil, saptamana trecuta, insa acum ma simt ff obosita, la capatul puterilor....
Credeti-ma, nici sa zambesc nu mai am putere..... Si Antonio mereu imi cauta privirea si zambetul... si pana acum nu m-a mai vazut asa... daramata... si mititelul nu intelege.... si ma cearta pe limba lui....
OOOOOOofffffffffffff.......
mav spune:
N-am scris... oricat de bine ne intelegem si ne iubim; e si soacra la noi.... si... intelegeti voi...
dandusa spune:
schimb sot
face mancare,face curat,distreaza copii la max,ma distreaza si pe mine,darrrr vrea prea des la sala,frateee m-a zapacit cu sala lui.helouuu,nu-i timppp de salaaa,incerc eu sa-i explic...n-am cui!zice ca mine si zilnic ma tachineaza cu asta.
caut sot
sa faca cele de mai sus si sa nu vrea la salaacum ca i-am expus 'calitatile'...,bag de seama ca-s mai multe decat 'defectele'ma intelege careva?
Cris,
sambata ,Claudiu munceste si normal ca n-am cui sa las copii.avem bunici dar santem singuri pe lume
Andicu,
aceiasi zi de care vb mai sus.nu stiu ce sa zic...,nu ma potrvesc cu ora si tura lui Claudiu.este f complicat pt mine.puteam sa jur c-o sa cada liber...,am incurcat datele.of...,mai mult ca sigur,nu putem veni.imi pare rau
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
mav spune:
dandusa, eu nici nu ti-l dau pe-al meu (face tot ce zici tu acolo, si in plus, si nici la sala nu merge) si nici nu-l vreau pe al tau (cu atat mai putin pe al alteia; unu' care nu merge la sala, vreau sa zic)... da', totusi.... baga-ti mintile in cap, ca pt tine se duce la sala, sa te merite!
vezi, vezi, vezi cum m-ai facut sa zambesc din nou!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
crisis81 spune:
Se poate si vineri seara sa stiti. E aceesi chestie numai ca e mai liber un pic. Ce ziceti?
Dana pentru tine ar fi ok vinerea?
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa schimb sot face mancare,face curat,distreaza copii la max,ma distreaza si pe mine,darrrr vrea prea des la sala,frateee m-a zapacit cu sala lui.helouuu,nu-i timppp de salaaa,incerc eu sa-i explic...n-am cui!zice ca mine si zilnic ma tachineaza cu asta. caut sot sa faca cele de mai sus si sa nu vrea la salaacum ca i-am expus 'calitatile'...,bag de seama ca-s mai multe decat 'defectele'ma intelege careva? Cris, sambata ,Claudiu munceste si normal ca n-am cui sa las copii.avem bunici dar santem singuri pe lume Andicu, aceiasi zi de care vb mai sus.nu stiu ce sa zic...,nu ma potrvesc cu ora si tura lui Claudiu.este f complicat pt mine.puteam sa jur c-o sa cada liber...,am incurcat datele.of...,mai mult ca sigur,nu putem veni.imi pare rau Teledon pt Mihaita in reteaua Romtelecom 0 900 900 320 pt 10 euro 0 900 900 325 pt 5 euro |
super tare.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
kris, ce faceti?sunteti bine?nici un semn de viata nimic.te-a acaparat pupi de tot sau cristi?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Offffffff
schimb sot
face mancare (cand nu are incotro :)) ),face curat,distreaza copii la max (cand nu e la munca), ma distreaza si pe mine (tot cand nu e la munca :)) ), merge la sala (dar asta face parte din fisa postului asa ca nu se pune) ma face sa rad, face cadouri, imi da toti banii si el isi ia cu portia fara sa ma intrebe unde se duc
caut sot... care sa faca toate de mai sus dar care sa nu se panichezeeeeeee pt orice kkt legat de bb ca sa trebuiasca sa mai am grija si de el pe deasupra nu numai de bb
Azi am fost in sfarsit la plimbare in Mamaia si am sfarsit... dusi cu salvarea la Urgenta...
Eram pe plaja pe nisip, Pupicu lua nisip cu pumnisorul si il arunca in toate partile, vad langa noi o ganganie cu aripi, tip "Uite goanga!!!" (dc va aduceti aminte eu sunt terifiata de tot ce inseamna insecte si pana sa schitez alt gest Pupicu pune mana pe ea si o ia in pumn cu tot cu nisip In secunda 2 arunca nisipul si incepe sa urle si urla si urla intr-un mare fel
Ta.su langa mine aproape ca incepe sa urle si el la fel de speriat. Manuta s-a umflat, am sunat la 112 salvarea a venit dupa 20 de min luuuungi timp in care ta-su se dadea de ceasul mortii mai ceva decat copilul imprimandu-i o stare de agitatie grozava de imi venea sa il iau la palmeeeee....
Partea buna, copilul nu e alergic la viespi, daca era pana venea salvarea putea muri de vreo 5 ori... La urgenta i-a facut dexa era dr Fasie care mi-a explicat ff calm ca e ceva ff des intalnit care se poate intampla oriunde, si acasa in curte si in parc si in casa dc intra vreo vietate, sa dam anialergice imediat sa frecam locul cu sare si sa punem compresa rece...
Baiatul e ok, degetelul s-a dezumflat, acum doarme, povestea detaliata pe blog....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
salutam gasca!
io am fost plecata pe la Iesi, a avut sotu' din dotare intalnirea de la un numar rotund de ani de cand a terminat facultatea. a fost fain, am avut bona si am petrecut toata noaptea si am dormit si dimineata (nu prea mult, dar orisicat), am fost pe la tara la socri, a adunat cupilu' toatele merele verzi de prin batatura si le-a pus intr-un ciubar cu niste apa pe fund... ar fi facut asta ore in sir. pe langa alergat gainile si numarat cocenii de porumb.
andicu, nu stiu inca nimic, nu pot promite. weekendul asta vine sora mea cu copiii ei, si s-ar putea sa ne facem program impreuna... sper sa tina totusi vremea cu voi si sa fie soare si frumos!
cu intarziere la multi ani, Irina!!!
vad ca a inceout sezonul mini-vacantelor, noi o sa mai avem abia la sf. iulie, cand terminam cu bacalaureatul, admiterea etc etc.
a, si care mai vine la delfinariu si micro-rezervatie si nu-mi spune si mie, . pai veniti la mine in cartier.
dandusa, schimb eu cu tine barbat, face toate cele ce zici tu, nu merge la sala, DA' M-A INNEBUNIT CU THE MONEY CHANNEL. pana la a mai sta 'un pic' la teveu in living, si ii sting eu televizorul si lumina la 6 dimineata, dupa ce am dormit singura toata noaptea. daca nici in 6 luni nu vad ca a facut ceva bani la bursa sau ceva asemanator, le scriu alora de la televizor ca imi pun aiurea in pericol viata de familie...
la plaja cine mai merge? (si eu sufar ca au inchis 'la tataia', merg acolo de 5 ani de cand m-am mutat aici)sau in alte locuri. joi dimineata sunt libera :D
pupam..