Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 18
mav spune:
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”
(Henri Lacordaire)
"N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,
Surad numai acei care suspina,
Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,
De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,
Cu mana ta, n-ai unge rani straine.
N-ai jindui dupa un colt de rai,
De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara."
(Radu Gyr)
......Versurile mi-au cazut sub ochi adineauri si sunt foarte frumoase, am simtit nevoia sa le impartasim....
Anto URLAAAA de cand s-a trezis dis-de-dimineata, din cauza durerilor date de eruptia dentara. Nu pot sa ma concentrez la nimic, efectiv ma termina nervos ca sufera in halul asta si nu pot sa-l ajut......
Revin cand oi fi mai linistita......
nastasie spune:
cred ca mi-ar trebui si mie o masina d-asta de se face cu 7 locuri ca a danei.eu am pe bancheta din spate bicicleta lui fi-miu si din start am pierdut 3 locuri.in portbagaj nu-mi incape ca e mai mare.aia veche mica incapea la fix, dar asta.si ca sa o car de cate ori are chef fimiu de la etajul 4 si sa o urc renunt.chit ca ma plimb cu bicicleta pe peste tot in oras si cateodata scartaie.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
DanaAlex spune:
:)) doua cuvinte exprima pentru mine fericirea bagajelor celor mici si bancheta din spate libera...opel zafira :)...bineinteles ca fiecare marca auto are cate un exemplar similar si anume auto tip family...poti sa dai cautare pe net si ai sa vezi ofertele de masini numai bune pentru mamici...
nastasie spune:
stiu, dana, ma uit dupa "dubite "(asa le zic eu)de-astea toata ziua.dar deocamdata ne multumim cu ce avem.la iarna o sa scap de bicicleta.asta e.oricum imi place mult zafira.nu ca ai tu, dar e mare, frumoasa, incapatoare.(adica intelegi ce am vrut sa zic).
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
DanaAlex spune:
eu nu pot sa afirm ca-mi place,este necesara...din pacate, masina care imi place mie si mi-o doresc (poate ca dupa 55 de ani daca mai e cazul:))..audi tt decapotabil :)) ramane la stadiul de vis, fara consecinte reale pe motiv de spatiu interior si numar de locuri necesare ...asta e, in etapa mea de viata actuala :)...ca atare, ma multumesc cu tot ce are echivalent de "caruta"...
mihaela77O spune:
din nefericire,treaba cu teledonul nu merge,asa ca romtelecomul,i-a anuntat pe cei de la asociatie,ca daca lucrurile vor merge tot asa,vor rezilia contractul,deci prin urmare asociatia a hotarat,cu acordul meu,sa foloseasca numerele pt un alt caz,ca sa nu piarda contractul cu romtelecom!
va multumesc pt sustinere,iar cele care au numerele de teledon la semnatura le pot sterge!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
dadi_t spune:
[quote]citat din mesajul lui isidora
Ceva horror-baitelul de 2 ani juma; al unor prieteni buni era sa fie rapit literalmente ,ieri dupa masa,din parcul de la teatru-Beta.
Era cu bunica, aluat piciul de mana in timp ce buni se uita o secunda dupa cel mare de 5 ani jumatate,si bun plecat ar fi fost...Buni s-a luat dupa individ pe alee,a inceput sa strige ,individul striga si el ca cica e nebuna batrana,nimeni nu reactiona,a impins -o pe buni ,si-a rupt piciorul,in fine a sarit un tanar,individul a rupt-o la fuga...dar problema e ca umbla liber prin parcuri...Deci maaaaare atentie....nu-mi vine sa cred ....
/quote]
am citit pasajul si m-am pierdut in citirea urmatoarelor postari....groaznic nici nu vreau sa ma gandesc ....
Imi pare tare rau Mihaela....astept pareri de la drum....
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
crisis81 spune:
Mai fetelor cu suflet tanar si copii pe langa fuste eu va propun ceva pentru sambata urmatoare, dupa petrecerea lui Filip respectiv botezul lu' fii-mea:
Cum nici eu nu suport muzica house, cluburile cu multe fitze si fitozoase, unde media de varsta este muuuult inferioara mie, am cautat locatii care sa imi satisfaca nevoia de distractie si mai ales de zbantuiala. Asa ca vara merg la Cucharacha sau la Megalos, cluburi care si-au pastrat (nu in totalitate) din izul discotecilor. La cucharacha sunt si june tinerele si perfect create/machiate/imbracate/operate care cred ca a merge in club inseamna a merge pe pasarela, dar si femei si barbati obisnuiti, ca noi, cu un blug si un tricou absolut normale care se distreaza minunat. Este o atmosfera calda, placuta pe care nu am mai gasit-o prin cluburi (si am cautat-o mult), si muzica este acceptabila (baga si house dar putin).
Deci eu propun ca sambata 4 iulie 2009 sa petrecem o seara intre fete, sa bem si sa dansam pana dimineata sau pana picam de somn (pe mine inca ma dor talpile de sambata). Cred ca este absolut posibil ca taticii sau dupa caz bunicii sa aibe grija o noapte de copilasi. Ce ziceti?
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
DanaAlex spune:
crisis81, salut ideea ta...la cucharacha e chiar un loc unde cei de varsta mea (tu esti mai mica in acest privinta :)) si nu numai...chiar si cei cu cativa trandafiri in plus...se simt ok...atmosfera e destinsa, plaja e la discretie, numai buna de dansat sau de sezut comod cu o bere rece in mana(in cazul meu fara acool:))), plus ca daca vrei sa intretii un dialog, reusesti sa-l auzi pe partenerul de discutii.
...ne adunam la cafea la bourbon-ul din fata:))sau mergem direct la tinta ???
Mokika spune:
Salutare!
Nu am apucat sa citesc din urma, ma chinui sa intru de duminica. Ne-am intors din Delta unde a fost foarte frumos. Pe scurt: liniste! am avut impresia ca am ajuns la capatul pamantului! adica la Dunavatu de Jos .... Cand o sa descarc pozele, o sa le pun sa vedeti pe unde am fost.
La intoarcere, l-am gasit pe Teo bantuit de niste scaune moi, pe care am incercat sa le reglez corespunzator din alimentatie ... dar ntz, ntz ... nu a mers, drept pentru care, l-am bagat pe cateva homeopate ... adica podophyllum peltatum si china rubra. Sa vedem ce iese ... banuiesc ca este de la un canin ... ca si noaptea ma termina. Sper sa fie doar asta.
Apropo de reducerile de la Z, sa stiti ca si eu am o invitatie pentru luni, 29 iunie, iar ieri, m-am dus in recunoastere. Erau doua tipe care au fost foarte dragute si mi-au spus sa imi aleg ce vreau si sa ma duc luni sa le platesc.
Nu pot sa mai scriu ... pe Teo iar l-a taiat ....