Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 17
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Neatza! "Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si ia spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia? Tanarul si-a chemat si a intrebat mama, sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie. Neavand alta solutie tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti! Imparatul l-a eliberat imediat. A urmat nunta si noaptea nuntii.Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: -pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea.....In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata. Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA. IN FOND, FIECARE E O VRAJITOARE" edit: Si un filmulet: Cum sunt fetele Mami Fericita Non-Stop perlute |
ce mi-a placut...nu mai spun ca incercam sa anticipez raspunsul si ntz...n-am reusit sa-l ghicesc...tare oricum
Dragelor ati reusit sa-mi ridicati moralul, ca sa nu zic respectul de sine ...exact cand aveam cel mai mult nevoie(Angi , Dandusa), dar si cand ma hotarasem in sfarsit sa fac ceva cu imaginea mea..., deci daca nu ma mobilizez...am gasit vinovatele!
Azi stam acasica...bibica s-a trezit cu dureri de burtica de pe la oara 5 si a si varsat. nu pot sa-mi dau seama de la ce si mai ales nu prea stiu ce sa-i dau: i-am dat si 5ml de nurofen ca era si putin febrila si apa multa...dicarbocalm nu a vrut...ce ma sfatuiti?...ea nu vrea pastile sub nici o forma...
Si io vreau la cafeluta...sunt o cafegioaica inraita...
In privinta cluburilor nu sunt fana...cum nici in adolescenta nu am frecventat decat fff rar discotecile...preferam party acasa la prieteni.
O zi frumoasa tuturor!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
menuet spune:
Mamacita-nu puteam sa nu reamrc...erati asa de frumosi in poze cu totii.Si mie imi place ''turcoaz'', chiar si Veve are o rochita turcoise.Si da..este o culoare optimista.Pupici
Isidora-multumesc de intrebare.Lucrez mult(uneori si cate 12 ore pe zi) ajung acasa mai fac cate ceva si cad lata.In week-end merg sa o vad pe Veve.Uneori asa nu m-as ridica din pt dar dorul de ea nu ma lasa.Creste..este o frumoasa, incepe sa vb, spune versuri din poezii, recunoaste culorile.In principiu suntem bine sanatosi.
DanaAlex spune:
salutare!!!
andreb...eu sunt nascuta prin '75...ca urmare in perioada mentionata...din vara lui '87, cand am inceput sa plec singura (fara adulti) la plaja, insotita doar de alti prieteni leat cu mine:)...eram cam marisori pentru lopatele, barcute &co....eram deja la varsta cand voleiul pe plaja, diverse jocuri de carti si marea ne ocupa cel mai mult timp...ce era haios...stateam cate 5-6 pe o saltea, in apa, distribuiti in latimea ei, atarnand efectiv ca niste ciorghini de struguri :)...plutind in deriva :))...
...am si eu niste poze din copilarie, cand o barcuta ma insotea in valurile marii, iar lopatica imi era prietena de nadejde...insa pozele, pe langa amintiri, sunt marturia faptului ca oamenii erau mai putin impovarati decat acum...sub aspectul prezentat de mine in mesajul anterior, anume ca nu carau atatea si atatea cu ei pe plaja....asta ma intriga...de ce candva se putea ????
...si nuuu, nu "ne-am babit"...personal consider ca doar ni s-au schimbat prioritatile :)... fiind cunoscut ca la 30 de ani femeia se afla la varsta cand atat aspetul fizic, cat si cel psihic, stapanirea de sine isi pune amprenta, incep sa se desavarseasca, pentru a ajunge ca la... 40 de ani sa fie invaluita de o perfectiune maxima:),o eleganta in miscari, gust total in absolut toate aspectele...si acea stare de bine... nemaipomenit de implinita maturitate si realizare ... sa o insoteasca pentru cate zile ii sunt harazite de soarta :)...
dspre cluburi...stiu, s-au schimbat radical fata de "discoteca" cunoscuta de noi, cele cu prefixul 3, insa prefer sa raman cu amintirile mele frumoase si destule, decat sa nimeresc intr-un club cu muzica house...brrr nu sunt cunoscutoare in ale muzicii, insa genul asta imi provoaca alergie auditiva :))
"varsta" sau circumstantele actuale, ma mana spre ceva mai soft si placut...o terasa umbrita cu muzica cafe-concert...e pe gustul meu "babit" :))
o zi buna...p.s. incerc sa "pases" si eu copii bunicilor maine, ca sa pot veni sa ma bucur de o muzica de calitate exceptionala...abia astept.
duminica (sambata n-am stiut, ca ajungeam) am asistat la cazinoul din mamaia la un regal auditiv...si mi s-a facut un dor nebun...apropo...copii mei au stat amandoi neclintiti si au ascultat, nu misca deloc in timpul spectacolului si la sfarsit aplauza si striga "bravo!!!"...as incerca sa vin cu ei la concert, ma gandesc ca spiritul artistic se face simtit inca din frageda copilarie, pana la urma talentele sunt native, doar le cultivam pe parcursul vietii...insa, nu stiu daca sunt confuza, dar parca am citit intr-un mesaj al tau mai vechi, ca nu este permisa intrarea cu copii mai mici de 6 ani...as putea sa intreb politicos de ce se face aceasta discriminare ?...in caz de cel mai mic deranj, eu una as iesi din sala cu "inculpatul" ...pana la urma am vazut si copii de peste 6 ani, care nu pot sta linistiti si concentrati??? si la fel, cunosc cazuri de copii pana in varsta asta, care deja interpreteaza bucati muzicale la unele instrumente...ca sa nu mai zic de celebrul mozart...
sper sa nu deranjez si sa nu fie considerata o intrebare naiva, insa sunt convinsa ca numai testand copilul la diverse activitati, inca de la varste mici, ne dam seama de abilitatile lui...
pupici...
dadi_t spune:
citat din mesajul lui DanaAlex salutare!!! ... 40 de ani sa fie invaluita de o perfectiune maxima:),o eleganta in miscari, gust total in absolut toate aspectele...si acea stare de bine... nemaipomenit de implinita maturitate si realizare ... |
deja mi-am luat-o in cap.....mamacita...uite vezi cum ne ,,traduce,, d-ra jurist?? sa nu-i ierti toate pacatele?
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
andicu spune:
Salutare !
Irina, LA MULTI ANI, cu intarziere si scuze! Iti doresc refacere rapida si usoara!
Eu n-am avut net pana ieri, n-am inteles exact, o problema cu wirelessu si laptopu' de-acasa!
Nu prea am apucat sa citesc tot din urma,sunt pe fuga cu ale mele.
Nu am reusit sa deschidem oficial ieri pt ca nu ne iesisera toate actele la timp, desi am depus tot ce trebuia cu vreo 2 saptamani in urma. Am mutat data de deschidere la 01 Iulie si sper sa fie totul ok pana atunci.
Eu sunt racita cobza, curge nasu' ca naiba de 2 zile, cred ca am racit ori la plaja, ca n-am rezistat sa intru in apa desi era cam rece, ori de la AC din masina..sper sa-mi revin pana sambata.
SI acum, invitatia : SAMBATA, 27 IUNIE, ORA 17.00, Filip va invita la petrecerea lui de 2 ani, care va avea loc la casa de vacanta a bunicilor din localitatea Amzacea. Vom oferi gratarel yummy, tort, si multe optiuni de joaca pt copii. Rugati-va doar sa nu ploua, dupa cum s-ar anunta in starea vremii!
Va rog frumos sa va ganditi, sa va hotarati, si pana joi sa imi confirmati si mie cine vine si cu cine! Amzacea e cam la 25 km de Constanta, pe soseaua catre vama Negru Voda, dupa Techirghiol..Topraisar.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
madaluta spune:
andicu... eu intrasem sa spun k aseara dupa isparava lui darius i s-a decis soarta pe urmatoarele 2-3 saptamani, adica tati a " tradus" fapta lui prin " setea pamantului", deci automat o vacnta la tzara la bunici, cu plecarea, bineinteles samabata, cand e liber tati...
Acum chiar nu stiu ce sa spun caci nici ziua lui filip n-as vrea sa o pierdem, dar nici nu mai putem amana mutarea lui darius in situatia in care tati are niste zile infernale la serviciu, cu venit seara tarziu sau char nevenit acasa 36 h ( ca azi si maine).....
oricum pana joi comunicam situatia.....
mav: draguta postarea... mi-a placut si mie cand am primit-o mai de mult si am copiat-o pe blog....
referitor la bagajele de plaja....cunoastem problema si de aceea alegem sa mergem la Park sau mai bine zis la hotel Malibu ,pentru k are o miniparcare chiar in spate, pe plaja, deci doar descarcam portbagajul..si gata....
anul trecut procedam la fel, numai k in zona"tataia" unde am inteles k acum nu se mai poate face plaja din cauza santierelor. Fetele din faleza nord , e adevarat?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
DanaAlex spune:
andicu...salutare !!!
ma inscriu si eu cu una bucata baiat productie 2007 :) ...posibil si sora lui, daca are placere sa mearga la baieti...in principiu dibuiesc drumul, insa precizeaza-mi si coordonatele, te rog.
pentru cine are nevoie de transport, ofer 2 locuri la mine, in caz de nevoie ridic si scaunele din portbagaj si obtin 5...asa ca pot lua pasageri dintre cei care au permisul suspendat, personal sau soferul din familie:)..si ma refer la angeliquedes si mav (alina, sper ca n-am retinut gresit, parca asa ai scris intr-un mesaj mai vechi...si imi ofer serviciile doar din dorinta de a fi utila si intre noi fie vorba, ...cu drag)
in asteptarea petrecerii...toate cele bune...
DanaAlex spune:
madaluta, salut!
daca te referi la plaja din dreptul azilului de batrani, daaa...din nefericire, este adevarat...
era grozav acolo, in conditiile in care evitai si aglomeratia din mamaia si coborai cu masina pana pe nisip...
la perla in fata la radio vacanta mai mergem si noi, cand suntem pe fuga, insa la malibu chiar nu m-am gandit...o sa incercam chiar dupa-amiaza...preferam zona aceea mai ales in perioada rece.
...si eu ma duc in zone unde parcarea e relativ aproape de plaja, insa mi-ar trebui un magarus sa-l incarc cu samarele noastre :)
madaluta spune:
citat din mesajul lui DanaAlex madaluta, salut! daca te referi la plaja din dreptul azilului de batrani, daaa...din nefericire, este adevarat... era grozav acolo, in conditiile in care evitai si aglomeratia din mamaia si coborai cu masina pana pe nisip... la perla in fata la radio vacanta mai mergem si noi, cand suntem pe fuga, insa la malibu chiar nu m-am gandit...o sa incercam chiar dupa-amiaza...preferam zona aceea mai ales in perioada rece. ...si eu ma duc in zone unde parcarea e relativ aproape de plaja, insa mi-ar trebui un magarus sa-l incarc cu samarele noastre :) |
poate imi fac si eu curaj sa vin azi,singura cu amandoi..da' tare mi-e frica...
Noi folosim carutul brianei pe post de " magarus"....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
DanaAlex spune:
madaluta :)) daca te ajuta un parteneriat cu o persoana in situatie identica, iti trimit pe pm numarul meu de telefon si ne inhamam reciproc la samarele mostenitorilor...si asa urma sa bem cafea azi in echipa...mai corupem noi pe cineva, cu siguranta, pana la orele 16,30-17,00 cand intentionez plecarea.
atentie !...pentru cine doreste o invitatie la magazinul "Z" pentru ziua de luni, 29 iunie 2009, i-o inmanez cu cea mai mare placere...eu nu doresc sa cumpar nimic in perioada asta.