Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
dana n. spune:
Danangie, multumim ptr retete. Eu ador pastele. Cu sos rosu in general. In ultima perioada am facut o obsesie ptr SPAGHETTI ALL'AGLIO E OLIO. Mananc foarte des cu foarte mult parmezan deasupra. Foarte simple si foarte gustoase.
------------------------
19+
Albume foto
Andrecluj spune:
Dana n., Camy, incercati si reteta cu vinete si spaghete pe care am scris-o, chiar daca nu a remarcat-o nimeni Zilele urmatoare va scriu si pizza fritta, daca mancati prajit. 15+
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Dana n., Camy, incercati si reteta cu vinete si spaghete pe care am scris-o, chiar daca nu a remarcat-o nimeni Zilele urmatoare va scriu si pizza fritta, daca mancati prajit. 15+ |
O voi incerca caci imi plac tare vinetele.
------------------------
19+
Albume foto
floricik spune:
Fetele, multumim pt retete. Sigur incerc si eu
Krelia bafta la invatat.
Maine merg la dr pt eco si am un morcovvvv
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
danangie spune:
ANDRE sper ca nu te-ai suparat ca am postat ceva retete nu vroiam sa nu fie observata reteta ta.
Eu azi am plans mult...foarte mult. De oboseala. Sunt 2 nopti ca nu dorm deloc. Alin azi a lucrat toata ziua.Alessio a fost foarte nervos azi si a plans mai tot timpul. Afara 36°C. Eu efectiv nu stiam unde sa ies cu el ca pe canicula asta cum sa ma plimb in soare.Am mers pana la urma intr-un parc unde era mai multa umbra dar acolo vesnica problema:pisu.Asa tare ce ma dureau ovarele de la pipi ca nici nu puteam sa merg. Azi Alessio si ptr prima oara m-a muscat de genunchi.Nu stiu ce a avut. A simtit probabil si el caldura, nervii mei nu stiu...mergeam pe strada si plangeam.Efectiv nu mai am putere....sunt atat de stresata cand Alin e de zi....
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore....
Ramonika spune:
buna seara fetelor,
am de citit o groaza din urma (cred ca mai mult de un capitol) si cred ca am s-o fac maine la munca
ne mai auzim maine sper!
o seara placuta tuturor!
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Andrecluj spune:
Vai, Danangie, fii serioasa, cu cat sunt mai multe retete cu atat fetele au mai multe idei cand sunt in impas. Voi mai posta oricum, macar daca ajuta o singura gravidutza si tot e ceva. Imi pare rau ca plangi, dar probabil a fost doar o zi proasta si maine va fi mai bine, e greu cu un copil, cald afara si cu bb2 pe drum. In ce zona esti?Eu cand plang ma simt atat de vinovata de parcaas fi omorat pe cineva, dar prefer sa fie afara upararea decat in mine, daca s-ar aduna si ar iesi dupa ar fi mai rau. Daca ai putut plange a iesit supararea si gata, e si maine o zi!
A_driana spune:
prezenta si eu, dar numai sa va urez noapte buna si maine de la servici voi fi mai activa....sper
la toate
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
15+
strumfulet + poza strumfulet
ionelamaria spune:
buna seara
RuxandraV bun venit. sarcina usoara si la termen
lorelix felicitari pt primele miscari. vreu si eu!.... cum o fi?
Multumemim pentru retete danangie si Andrecluj
danangie sunt convinsa ca nu e usor cu un bebe mic... si unul si mai mic in burtica. Ai sa vezi ca daca reusesti sa te odihnesti o noapte lucrurile vor arata altfel. curaj... e normal sa fii obosita... e de inteles.
Ramonika ma bucur ca ai gasit timp sa scrii putin... asta inseamna ca sunteti bine.
Noi suntem mai bine... dupa episodul cu contractiile am stat mai mult in pat si ma simt mult mai bine. Poate reusesc sa ajung maine la medic... desi am o zi .... si mai vine si ziua surorii mele si nu am fost sa-i iau nimic. Sper sa imi gasesc energia sa umblu si prin magazine maine.
Va pe toate si va urez o noapte buna si o saptamana si mai buna
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
floricik spune:
danangie imi pare rau ca ai plans. Bine ca te-ai descarcat. Imi imaginez ca nu e usor cu copil mic plus alte treburi pe care le ai de facut. Poate maine va fi o zi mai buna.
ionelamaria deci nici tu nu-l simti inca pe bebe. Uff...imi faceam griji. Ma gandeam , oare cat de nesimtita sa fiu, sa nu simt chiar nimic ?
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png