Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Lidia74 spune:
DANANGIE sa iti dea DD putere sa le duci pe toate. Cred ca iti este greu dar cand vor creste puiutii tai ce o sa te mai bucuri de ei. Pupici
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu nu pot sa dorm...mi-e rau... am si eu piticii mei pe creier ca bebe nu misca DELOC...ca fac 19 saptamani...de ce nu mai misca??????? ca sa ma inebuneasca pe mine?????? La plimbare a fost superb, superb, superb..mai vreau Cand ne-am intors am ajuns in Real...si am cumparat pepene...din Turcia..o bunatate... are un gust atat de bun...am mancat tot cu Pustache... Conversatie intre mine si Pustache cand ne-am ridicar de la masa Cristi: ai contractii? (si-mi pune mana pe burta foarte umflata) Eu:NU Cristi:(mangaindu-si burta la fel de umflata)EU DA!!!! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Camy am si eu aceeasi problema ...nu il mai simt pe bebe....sau am devenit eu o nesimtita..nu stiu ce sa mai cred...noroc cu al meu sotior care ma mai incurajeaza : isi pune urechea pe burtica si mi zice ca il aude inotand....doamne ,sper sa fie asa..
miany
18+
laurairina13 spune:
Fetelor, gata sunt Doamnaaaaa!
Sunt super obosita, as vrea sa va pot povesti cu lux de amanunte totul cum a fost...dar avem timp, ca mai am 2 sapt de concediu deci..
Pe scurt, a fost totul minuuuunaaaat!!!!!
Si am facut si sedinta foto, si nu a venit nici al meu tata, si a iesit o petrecere minunata, laudata de toata lumea, de la muzica, local , ambient, atmosfera, mancare...etc..ce sa mai...SUUUUPEEER!!!!
A..au mai ffost ceva discutii inerente oricarei petreceri si organizari in care toata lumea isi da cu parerea
Una peste alta, va multumesc pt urari si va invit sa imi vedeti pozele de la nuntaaaa!!Sunt incarcate in albumul comun!
Si promit sa va mai povestesc maine ce si cum!
Si sa nu uit, multumesc tare mult Cameliei, care m-a sunat sambata dim si m-a incurajat , si care a transmis in numele tuturor numai urari frumoase!
Viitoare miresicaaa !!
Laura, 18+
poze
miany75 spune:
felicitari inca o data,d-na Laurairina!! multa fericire! Ai fost o mireasa superba!Sunteti tare frumosi amandoi!!
miany
18+
BoboMom spune:
Laurairina, felicitari! Casa de piatra si tot ce va doriti voi! Superbe pozele, mai ales cele pe malul marii! Super! Bravo voua!Ma bucur tare mult ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit!
Laura 18+ baby Nicholas James
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Dana n., Camy, incercati si reteta cu vinete si spaghete pe care am scris-o, chiar daca nu a remarcat-o nimeni Zilele urmatoare va scriu si pizza fritta, daca mancati prajit. 15+ |
eu am copiat-o...pt ca am un folder pe calculator care se numeste "cartea mea de bucate" ..deci sa nu mai
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Katyuscha21 spune:
buna dragele mele
in sfarsit si eu pe aici mia fost un dor de barfe mama mama
CAMY iubita il simt si stii ce tare si mai ales cand pun mana mai loveste si cand tati pune mana parca ii face in ciuda ca nu vrea sa mai loveasca
stai linistita ca este bine bebika al tau o sa miste el si no sa iti vina sa crezi.andrei al meu a miscat mai tarziu si prin luna a 6-7a am vazut burta cum se misca si ii simteam cu mana cotul stii ce fain se simtea?
va las si somnik dulce la toate sau mai bine spus pt alte fete buna dimineata eu mai am un pik si ma duk la ca la mine 9 seara
18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
vias spune:
buna dimineata
vaaaaaaaai..am vazut pozele d-nei Laurairina si am plans de emotii, mi-am adus aminte de nunta mea .....frumos Laura, foarte frumos cred ca a fost, iar pozele cu rasaritul m-au dat gata...
Eu sunt inebunita dupa mare...vreau sa ajung si eu acolo.. si sa nu mai plec niciodata..
Casa de piatra dragalasilor!
Floricik iti tin pumnii pt azi la eco..sa te intorci cu vesti EXCELENTE!!!!
Danangie imi pare tare rau ca te simti atat de obosita...chiar sambata noaptea am visat ac eram cu bebe si ca ajunsesem intr-un grad de oboseala atat de avansat ca am lesinat..
Cred ca esti foarte obosita...sunt eu obosita, care stau acasa..si fac doar de mancare, iar la curatenie, eu fac 30% si restul sotul Sper sa -ti revii cat mai repede
Ramonika ai reveniiiiiiiiiiiiit asta inseamna ca s-au mai dus din probleme????? Sper ca da..si sa ne scrii cum mai esti.
Miany75 nu stiu ce sa mai zic de copilasul asta care este PREA cuminte... sper sa-si revina...parca am simtit iesi niste falfaieli asa mai anemice...sper sa prinda foarte repede putere si sa ma loveasca tare...
ufffff..si acum am de sortat legume..ca a venit soacra si mi-a adus muuuuuuuulte legume..nu mai stiu pe unde sa le bag...
Azi o sa fac chiftelute din dovlecel...am aflat eu o reteta noua..
Daca iese bun..o sa v-o spun si voua
O saptamana usoara va doresc, plina de vesti bune si patanii numai frumoase si surprinzatoare in mod placut va doresc!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata.Scriu la retete in prostie si uit sa ma loghez, asa ca reiau una, dar spuneti-mi mai inta unde vedem pozele Laurei? Vreau si eu. Sub semnatura ei gasesc poze, dar sunt din februarie, unde e albumul comun? Camy, uite si chifelute de vinete. Vinetele se curata de coaja (soacra-mea lasa cate o fasie de coaja, spune ca ies mai gustoase, dar mie nu imi place), se taie cubulete si se fierb in apa sarata, se pun la racit. Cand s-au racit se storc bine bine, se amesteca cu 2 -3 oua, busuioc (proaspat daca este), patrunjel si mult parmezan. Daca eventual nu se leaga, se poate pune un pic de pesmet, dar mie nu-mi place, pentru ca ii ia din gust. Se formeaza chiftelutele, trebuie safie moi, dar nu sa se sfarame si se prajesc si pofta mare. Fetele, ati patit careva sa aveti mai multe zile la rand ochii inrositi? Mie mi se sparg niste vene mici de cateva zile si arat ca droghi, sper sa nu fie grav sau macar sa nu fie legat de bebe. Sa aveti parte de o saptamana cu vesti bune, cu energie si liniste! 15 +
vias spune:
azi Darius ar fi facut 11 luni
Doamne...ce-o sa fac eu luna viitoare...toate zilele din 14 iulie pana prin 21 august cred ca o sa plang mereu..
..ai azi am plans...ce-o sa fac eu?
mi-e atat de dor de el..mereu vad imaginea cand l-am vazut ultima data viu..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE