Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata. Scriu la retete in prostie si uit sa ma loghez, asa ca reiau una, dar spuneti-mi mai inta unde vedem pozele Laurei? Vreau si eu. Sub semnatura ei gasesc poze, dar sunt din februarie, unde e albumul comun? Camy, uite si chifelute de vinete. Vinetele se curata de coaja (soacra-mea lasa cate o fasie de coaja, spune ca ies mai gustoase, dar mie nu imi place), se taie cubulete si se fierb in apa sarata, se pun la racit. Cand s-au racit se storc bine bine, se amesteca cu 2 -3 oua, busuioc (proaspat daca este), patrunjel si mult parmezan. Daca eventual nu se leaga, se poate pune un pic de pesmet, dar mie nu-mi place, pentru ca ii ia din gust. Se formeaza chiftelutele, trebuie safie moi, dar nu sa se sfarame si se prajesc si pofta mare. Fetele, ati patit careva sa aveti mai multe zile la rand ochii inrositi? Mie mi se sparg niste vene mici de cateva zile si arat ca droghi, sper sa nu fie grav sau macar sa nu fie legat de bebe. Sa aveti parte de o saptamana cu vesti bune, cu energie si liniste! 15 + |
Andre, activeaza-ti PM ca sa primesti parola de contul comun de mail / poze
monis 19+
monis5 spune:
Laurairina - super pozele, chiar se vede ca a fost totul bine... inteleg ca totusi ati fugit pe plaja la o sedinta foto...
Sper ca ai primit mesajul de la mine. Inca o data felicitari si casa de piatra
monis 19+
Ramonika spune:
buna dimineata burtici,
am reusit sa citesc din urma.
in primul rand, cu scuzele de rigoare ca am intarziat o zi, ii doresc Adrianei LA MULTI ANI! multa sanatate, fericire si noroc.
laurairina - casa de piatra! asteptam povestea detaliata.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
miany75 spune:
Buna dimineata,burtici!
E randul meu sa fac cinste,asa ca poftiti la tot ce va doreste inimioara..sunt de toate!!..am facut 19 saptamani!
miany
19+
miany75 spune:
LA MULTI ANI ,ADRIANA si din partea mea!Sa fii sanatoasa si bebe la fel!
Ramonika ,bine ai revenit!
Pentru toate fetele o saptamana plina de vesti bune !
miany
19+
Ramonika spune:
as avea o intrebare pt. fetele care au DPN-ul apropiat de al meu (8 dec.) adica ionelamaria, adriana, floricik, andrecluj,lauradi, romanitza - la voi a inceput sa se vada cat de cat burtica? dar nu de la balonare sau mancat mai mult, ci de la bebe
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Andrecluj spune:
Ramonika, la mine da, putin. Eu aveam burta tare plata si acum se vede, chiar mi-au spus persoanele care ma viziteaza ca acum e prima data cand se vede. Monis, multumesc, actvez si apoi incerc sa ma prind ce am de facut, poate poate. Ma faci sa ma simt mai primita in randurile voastre.Miany, uite ca azi maine esti la jumatate de drum, felicitari si la ince cel putin 20!La multi si fericiti ani, Adriana!, sa fii iubita pentru ca esti o frumoasa si o cueajoasa!15 +
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Ramonika, la mine da, putin. Eu aveam burta tare plata si acum se vede, chiar mi-au spus persoanele care ma viziteaza ca acum e prima data cand se vede. Monis, multumesc, actvez si apoi incerc sa ma prind ce am de facut, poate poate. Ma faci sa ma simt mai primita in randurile voastre. Miany, uite ca azi maine esti la jumatate de drum, felicitari si la ince cel putin 20! La multi si fericiti ani, Adriana!, sa fii iubita pentru ca esti o frumoasa si o cueajoasa! 15 + |
multumesc la fel si tie,Andre
miany
19+
monis5 spune:
Adriana
Andrecluj - vezi ca ai la contul personal o optiune pentru PM.
Miany - felicitari
Ramonika - poate inca nu se vede ca tu faci sport si ai muschi pe burta. La mine in primele luni se vedea doar balonarea intestinelor, neavand nici un muschi 'multumita' vietii sedentare. Burta cu copilut a inceput sa se vada destul de tarziu, in partea de jos, desupra osului pubian, si daca nu era balonarea nu s-ar fi vazut mai nimica o lunga vreme.
monis 19+