Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Am activat, dar dupa m-am blocat, am incercat la album, dar nu stiu de ce nu ma prind 
| Citat: |
citat din mesajul lui monis5![]() ![]() Adriana Andrecluj - vezi ca ai la contul personal o optiune pentru PM.Miany - felicitari Ramonika - poate inca nu se vede ca tu faci sport si ai muschi pe burta. La mine in primele luni se vedea doar balonarea intestinelor, neavand nici un muschi 'multumita' vietii sedentare. Burta cu copilut a inceput sa se vada destul de tarziu, in partea de jos, desupra osului pubian, si daca nu era balonarea nu s-ar fi vazut mai nimica o lunga vreme. 19+ |
15 +
luciandrea spune:
Neatza!!!!!
Nu am mai scris de mult timp, am avut foaaaaarte mult de citit din urma ca sa pot fi la zi cu discutiile.
LAURAIRINA- felicitari pentru nunta, ai fost o miresica superba, cat despre rochie..vezi ca ti-ai facut griji degeaba?
DANAGHIE si ANDRECLUJ- multumim de retete
Si mai am o nelamurire...eu vineri am implinit 15 saptamani si tot nu il simt pe bebita, oare trebuie sa imi fac griji?, pe 25 am o programare la medic, la eco..si tot atunci poate aflu si ce sex o sa aiba!
Si inca ceva si mai important..dau de baut la toate burticile(ce vreti voi) pentru ca joi am semnat actele de vanzare cumparare pentru o locuinta

de aia nu am putut sa mai postez mesaje pe forum, am fost un pic stresata cu toate actele si imprumut la banca...stiti voi.
Va poop
15+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
A_Driana

cu intarziere pt ziua de ieri.
Sa-ti dea DD multa sanatate, fericire...si un copilas sanatos la termen. 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui monis5 Ramonika - poate inca nu se vede ca tu faci sport si ai muschi pe burta. La mine in primele luni se vedea doar balonarea intestinelor, neavand nici un muschi 'multumita' vietii sedentare. Burta cu copilut a inceput sa se vada destul de tarziu, in partea de jos, desupra osului pubian, si daca nu era balonarea nu s-ar fi vazut mai nimica o lunga vreme. monis 19+ |
mersi monis. chiar ma intrebam cand incepe sa se vada. ca inca n-am anuntat la munca.
iti mai aduci aminte cam in ce sapt. erai cand se observa prima oara?
nu am numai muschi pe burta, mai am si un colacel de care n-am reusit sa scap. dar e asa, cam de la buric in jos de doua degete. prima oara se umfla burta mai jos?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
| citat din mesajul lui luciandrea Neatza!!!!! Nu am mai scris de mult timp, am avut foaaaaarte mult de citit din urma ca sa pot fi la zi cu discutiile. LAURAIRINA- felicitari pentru nunta, ai fost o miresica superba, cat despre rochie..vezi ca ti-ai facut griji degeaba? DANAGHIE si ANDRECLUJ- multumim de retete Si mai am o nelamurire...eu vineri am implinit 15 saptamani si tot nu il simt pe bebita, oare trebuie sa imi fac griji?, pe 25 am o programare la medic, la eco..si tot atunci poate aflu si ce sex o sa aiba! Si inca ceva si mai important..dau de baut la toate burticile(ce vreti voi) pentru ca joi am semnat actele de vanzare cumparare pentru o locuinta ![]() ![]() de aia nu am putut sa mai postez mesaje pe forum, am fost un pic stresata cu toate actele si imprumut la banca...stiti voi.Va poop ![]() 15+www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
felicitari pt casa...sa o stapaniti sanatosi.. Doamne Ajuta sa fie intr-un ceas bun!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
miany75 spune:
| citat din mesajul lui luciandrea Neatza!!!!! Nu am mai scris de mult timp, am avut foaaaaarte mult de citit din urma ca sa pot fi la zi cu discutiile. LAURAIRINA- felicitari pentru nunta, ai fost o miresica superba, cat despre rochie..vezi ca ti-ai facut griji degeaba? DANAGHIE si ANDRECLUJ- multumim de retete Si mai am o nelamurire...eu vineri am implinit 15 saptamani si tot nu il simt pe bebita, oare trebuie sa imi fac griji?, pe 25 am o programare la medic, la eco..si tot atunci poate aflu si ce sex o sa aiba! Si inca ceva si mai important..dau de baut la toate burticile(ce vreti voi) pentru ca joi am semnat actele de vanzare cumparare pentru o locuinta ![]() ![]() de aia nu am putut sa mai postez mesaje pe forum, am fost un pic stresata cu toate actele si imprumut la banca...stiti voi.Va poop ![]() 15+www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Felicitari pentru cele 15 saptamani si la mai mare;
si de asemenea pentru casa...sa o stapaniti sanatosi!miany
19+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Am activat, dar dupa m-am blocat, am incercat la album, dar nu stiu de ce nu ma prind ![]() 15 + |
Andre, acuma intra in mailul comun pe gmail cu userul: nov.dec2009 si parola o ai in 'mesaje private' trimisa de mine
In mail ai sus in stanga in meniu link la 'Photos" si acolo e albumul comun. Asteptam poze si de la tine
monis
19+
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
mersi monis. chiar ma intrebam cand incepe sa se vada. ca inca n-am anuntat la munca. iti mai aduci aminte cam in ce sapt. erai cand se observa prima oara? nu am numai muschi pe burta, mai am si un colacel de care n-am reusit sa scap. dar e asa, cam de la buric in jos de doua degete. prima oara se umfla burta mai jos? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Nu-mi amintesc saptamana, dar cred ca pe la 3 luni a inceput sa se arcuiasca putin, si cumva era o dunga, o linie de demarcatie intre cele 2... burti. Nu'sh cum sa zic, parca era dunga de la chiloti adancita in piele
monis
19+
monis5 spune:
Hehe, duble felicitari

monis
19+
miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Andre, acuma intra in mailul comun pe gmail cu userul: nov.dec2009 si parola o ai in 'mesaje private' trimisa de mine In mail ai sus in stanga in meniu link la 'Photos" si acolo e albumul comun. Asteptam poze si de la tine monis 19+ |
Monis ai dreptate si la mine e cam la fel...plus ca se vede "linia maro"
miany
19+