Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, Monis5, am reusit.De la mine poze mai greu, tot ce am laptop, stick, cd-uri imi sunt in Italia (eu am venit la Cluj cica o saptamana de Pasti), iar acum, stand in pat de atata vreme, sincer nu-mi arde sa ma laud. Poate mai incolo. Dar cate femei frumoase avem la fulgusori! Pe cuvant, generatie de miss-e. 15 +

Mergi la inceput

Multumesc, Monis5, am reusit.De la mine poze mai greu, tot ce am laptop, stick, cd-uri imi sunt in Italia (eu am venit la Cluj cica o saptamana de Pasti), iar acum, stand in pat de atata vreme, sincer nu-mi arde sa ma laud. Poate mai incolo. Dar cate femei frumoase avem la fulgusori! Pe cuvant, generatie de miss-e. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Monis ai dreptate si la mine e cam la fel...plus ca se vede "linia maro" ,pe linia buricului....la tine ?!
miany
19+

Miany, linia maro nu se vede, in schimb s-a format o linie... paroasa , din niste fire care nu au existat ever. Am citit insa ca parul cu pricina cade dupa sarcina - praying for that

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Laurairina felicitari esti superba!!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun.

Camy imi pare rau ca suferi dar sper ca Flavius sa iti dea puterea sa treci mai departe.offff ce nedreapta e viata cateodata.

Fetele am fost dimineata sa iau rezultatul de la triplu test si apoi am mers cu el la medic sa il interpreteze.
Totul este foarte bine asa mi-a spus si rezultatele sunt in parametrii.
Sunt asa de bucuroasa deci sa bem

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Nici eu nu am vazut pozele Laurei pt ca de lenenu am cerut pana acum parola de la mailul comun. Poate sa ma salveze si pe mine cineva ca raman dataoare.
In alta ordine de idei nici eu nu il simt pe BB desi joi am 20 de sapt. Singurul lucru care ma consoleaza e faptul ca stiu de la ultimul eco ca am prea mult lichid amniotic si probabil de asta o sa il simt mai greu

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Nici eu nu am vazut pozele Laurei pt ca de lenenu am cerut pana acum parola de la mailul comun. Poate sa ma salveze si pe mine cineva ca raman dataoare.
In alta ordine de idei nici eu nu il simt pe BB desi joi am 20 de sapt. Singurul lucru care ma consoleaza e faptul ca stiu de la ultimul eco ca am prea mult lichid amniotic si probabil de asta o sa il simt mai greu

19+

Ai PM

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Laurairina felicitari esti superba!!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun.

Camy imi pare rau ca suferi dar sper ca Flavius sa iti dea puterea sa treci mai departe.offff ce nedreapta e viata cateodata.

Fetele am fost dimineata sa iau rezultatul de la triplu test si apoi am mers cu el la medic sa il interpreteze.
Totul este foarte bine asa mi-a spus si rezultatele sunt in parametrii.
Sunt asa de bucuroasa deci sa bem

16+

felicitari pentru rezultatul bun!!

miany
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA ZIUA si de la mine,

ANDRE eu stau in PESCHIERA BORROMEO la 8 minute de milano, dar oricum mai stau aici pana in sept ca pe urma ma mut.Dar tu esti in It?

IONELA, FLORICIK, LIDIA, CAMY va multumesc mult ptr sustinere. Nu vreau sa par o nerusinata ca D-zeu mi-a dat copil si acum ma plang de oboseala, dar oricat as fi de puternic....cedez uneori....va multumesc!

Voi reveni,fug s-a trezit Ale

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Buna sa-ti fie inima, [red]Danangie[/red.Da, traiesc mai mult in It decat in Ro, la Cosenza, dar acum sunt la Cluj. Am venit de Pasti si aici m-a prins sarcina, asa ca am ramas la analize si restu, inca nu am decis unde nasc, dar cred ca aici, pt ca acolo nu am asigurare.Te-ai odihnit, e ceva mai usor azi? ANDRE eu stau in PESCHIERA BORROMEO la 8 minute de milano, dar oricum mai stau aici pana in sept ca pe urma ma mut.Dar tu esti in It? 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare la toata lumea,

In primul rand, cu intarziere, ii urez Adrianei La multi ani!. Multa fericire, sanatate si o sarcina usoara in continuare.

Felicitari, Laurairina. Casa de piatra si multa fericire! Vreau sa vad si eu pozele de la nunta

Camy este trist ce s-a intamplat, dar Dumnezeu iti va da putere sa treci peste, si sa te gandesti ca il ai pe Flavius in burtica si trebuie sa fii tare...

Ramona, Roxyaly felicitari pentru rezultatul de la triplu test! Ma bucur ca sunteti bine!

Pentru cele care nu ati simtit inca primele miscari, daca va consoleaza cu ceva, eu nu le-am simtit la prima sarcina decat la 21 saptamani...
Iar in privinta contractiilor nedureroase eu stiu ca sunt normale de la 5 luni incolo si nu au efecte negative... se numesc contractii Braxton Hicks si ajuta uterul sa se pregateasca pentru nastere.

Cat despre mine, am fost Sambata la Bioclinica, mi s-a recoltat sange si astept rezultatul abia pe miercuri.. Doamne ajuta! Am avut un weekend plin, am avut multi musafiri... de 2 saptamani ne-am mutat in casa noua... inca nu m-am obisnuit

Va pup

Alina 17+

Mergi la inceput