Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 13
Ralu79 spune:
Ola ola!
Moni_or- pun si poze cu Mirunicimea tunsa numa' deocamdata mi s-au descarcat bateriile si nicicum nu vrea sa vina incarcatorul din ascunzatoare![]()
Narci- eu carti am luat de la Litera International, Editura Art si editura Gamma. Aaaa si sa nu uit- iau colectia Adevarul- Disney- sunt absolut superbe cartile alea
Cu ficatelul- eu il fierb in lapte sa aiba gust mai bun si il tuflesc impreuna cu legume. Cu dovlecelul nu fac mare sofisticarenie- un maglavais cu alte legume si carnita
Cre'ca ti-am fost de mare ajutor cu retetele![]()

Tecky- felicitari pt. kg! Eu ma mai chinui cu 2 kg de cateva luni bune (unde a se chinui nu inseamna mare lucru
)
Cam atat am retinut
Pupicei tuturor si o zi minunata
narcisa.s spune:
Katalyna, trimite.Eu copiez pasajele si le pun pe mess
Rlu, deci fiert in lapte...cum e aia cu adevarul-disney
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Tecky spune:
mada foarte misto costumasul si papuceii lui Ari.Pacat la noi nu gasim lucruri la fel de frumoase.
Ralu79 spune:
Narci- in fiecare luni Adevarul de Bucuresti se vinde impreuna cu o carte de povesti Disney. Pana acum au fost Cartea junglei, 101 dalmatieni si Mica sirena. Costa 12 lei. Mie imi place tare mult cum sunt facute. 
dana81 spune:
Buna!!!
Ne-am adunat si noi in sfarsit pe acasa dupa pomeni si inmormantare....obositor.
Sa va povestesc...am luat azi o crema UV spf50 de la URIAGE nu m-am uitat ce scrie pe eticheta in romaneste..ajung acasa mi-a picat fatza, "nu se recomanda copiilor sub 4 ani", m-am apucat sa citesc instructiunile din interior in engleza franceza, nu scria nimic despre vreo interdictie, bun...am intrat pe site sa vad..undeva pe acolo scria ca nu se recomanda sa tinem copii sub 4 ani la soare si nici decum ca aceasta crema nu e recomandata celor mai mici...acum ma intreb sunt eu cu capul, sau traducerea se face dupa ureche.Ca nici nu e asa de ieftina ca sa iau alta rapid.Voi ce ziceti?
Acum ca mi-am varsat offul ma duc sa citesc din urma si revin
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Helau,
Iaca ce realizare am avut noi azi, asa ca sa sarbatorim cum se cuvine 11 luni
:
Deci, Ilincu vrea de acum sa pape singurica. Deocamdata ii pun eu in linguritza, ca nu nimereste singura cescuta cu pireu. Si daca ii dau castronel cred ca o sa ne facem ca purceii
. Imi imaginez ce va fi daca o las chiar singura Revin cu sedinta foto de 11 luni un oic mai incolo.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Gata, am pus pe picasa sedinta foto de 11 luni.
As vrea din pozele de aici sa aleg doua pentru concursul de pe DC cu ratusca. Ma ajutati cu pareri, pe care sa le aleg, pleeeease?
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
flo1980 spune:
Hello
Revenit si noi acasa din plimbari in afara orasului...nu am recuperat tot din cauza de oboseala ![]()
Urez multa sanatate, fericire si o viata cat mai frumoasa sarbatoritei de ieri:
Violeta29 
bebelusilor Alexandru Ionut si Stefan Crsitian!!!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
SunSmile spune:
Buna seara fete,
Vio, sper ca accepti urari si mai tarziu dar sunt cu tot dragul. La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de minunea ta bruneta si de toti cei dragi tie!

La multi ani Alexandru si Stefan! Sa aveti o copilarie de vis si o viata plina de frumos si soare!
La multe lunite pepenasilor de astazi si numai bine!
Vad ca sunt multe subiecte interesante dar nu am foarte multa vreme sa dezvolt! Despre crema de soare si costume, ce sa zic...crema am avut 50+, cum am mai spus, costum uv nu dar am pus rompere multe pe noi si le schimbam des si am avut si ciupici si sepci...asa am hotarat noi si nu inseamna ca e bine sau rau ci doar ca asa am hotarat noi!
Despre medici nu stiu ce sa zic, sunt " si asa si asa". Eu pe dritza de familie cred ca am vazut-o de 2 ori si nu stiu cum o cheama dar le intreb mereu pe cele de la clinica la cine sunt eu :) si aflu. E drept ca nici nu am avut nevoie. La ginecolog am mers la super-mega-draga mea de Emel iar la pediatru...well, uitandu-ma la doamna noastra, realizez ca asa arata ingerii! Citind si mailul pe care ni l-a trimis aseara, dat fiind ca pe 16 nu va fi in tara, inteleg ca am dreptate...ca dansa arata ingerii! Si atunci, dintr-un respect si-o iubire si-o apreciere care merg pana la cer si inapoi pentru aceasta femeie, nu vreau sa vb despre medicii mai putin dedicati! Noi o avem pe cea mai buna, pe cea care ne-a daruit copilul si ne invata de 1 an de zile ce inseamna sa fii bun, pur, profesionist, frumos si luminos in suflet! Oh...
Despre nudism nu stiu ce sa spun, nu am nimic impotriva lui chiar daca nu-l practic. Sunt doar topless-ista convinsa:) (sor'mea stie, ca ea m-a vazut). In general, ca am vazut ca e si asta un subiect, imi plac oamenii impacati cu ei insisi si deciziile pe care le iau (evident, daca acestea nu lezeaza pe ceilalti); imi plac oamenii zambitori si aranjati si curati (sufleteste si trupeste). De fapt, desi uneori sunt prea plina de dulcegarii si enervez, desi uneori oamenii ma scot din sarite cu diverse apucaturi...concluzia e ca-mi plac oamenii!
Moni, multumesc. E "what u give is what u get", asa ceva.
Danuta condoleante si multa putere! Crema pe care ai luat-o e una ok, din cate stiu eu si cred ca doar traducerea e defectuoasa.
Capri felicitari pt copiii tai frumosi. Stiu ca ai cerut opinia pentru doua poze dar eu iti spun 3, care mi se par mie potrivite. Nu stiu daca mai retin exact cum le-ai denumit dar erau cam asa " dau utza ratusca", "eu cu ratza" si " in schimb eu musc"! Succes la concurs!
Sanatate multa multa pepenasilor bolnaviori si felicitari din suflet celor care au mai adaugat cate o realizare pe listuta! Ahh, si muuulta pofta de mancare tuturor grevistilor!
Noi tocmai ne-am intors de la botezul pseudo-finutei (trebuia s-o botezam noi dar nu am mai facut-o din diverse motive, nu asta conteaza in final) care a fost o cuminte totala si o zambareata si o dulce!
In rest...acum 1 an mi se fisurau membranele si intrebam pe forum ce si cum si fetele radeau de mine!(drept ca n-am crezut nici o clipa ca e asta):) Pana pe 3 iulie voi fi intr-un carusel al amintirilor (in care am intrat deja) in care totul se deruleaza cu aceeasi intensitate ca anul trecut, fiecare miros, sunet, lacrima, grimasa e retrait/a! Si vreau sa las durerea si disperarea si neputinta sa se deruleze...vreau sa le retraiesc, ca sa invat sa traiesc cu ceea ce s-a intamplat!
Scuzati, devin patetica, dar cam asa sunt eu :)
Va imbratisez!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá