Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

la multi ani si de la mine cu intarziere tuturor aniversatilor!

noi suntem mega prinsi in mega-party-urile de saptamana asta. radeam cu sotu' ca parca maritam fata sambata asa o manifestare de forte ce e pe aici miercuri avem party acasa cu neamurile si sambata cu neamuri + gasca + nasi + taiat de mot, turte, tavite, etc adica vreo 40-50 de invitati. va fi la gratar la o curte frumoasa, cu baloane, pampoane, o veselie am dat ieri comanda de tort

si eu, ca si sun () sunt nostalgica de cateva zile...imi amintesc cu emotie fiecare zi azi, pe 14, acum un an, ma internam cu contractii si cu emotii ca imi voi vedea piticul iubit hehe...nici nu banuiam dimineata atunci ca voi naste abia peste 3 zile

pupam gasca

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

capri, ce dulce e ilincu, ce m-am distrat, fiica-mea e puturoasa rau, nu face ea gesturi de-astea, o mananci de dulcica cum ducea e lingura la guritza, iar fratelo este un adevarat moderator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani pepenasilor de 14 iunie, Alexandru Ionut si Stefan Cristian! sa cresteti mari si sanatosi!

la multi ani Vio, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi tie.
si succes la examene, mai am si eu unul

scuzati intarzierea, acum ne-am adunat pe-acasa

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Da' ca platim taxa pe apa de ploaie stiti nu? O platim cu apa normala. Dar interesant e ca o platim lunar, chiar daca nu ploua

NARCI - da-mi soro si la mine cartea. Pe gmail ca yahoo nu folosesc. Am ankalaura@gmail.com
Multam!!!

Doamne...am ras ca ma doare burta...ce spui tu acolo????
Nu esti sanatoasa fata....apuca-te sa scrii comedie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cu amintiriele...eu as vrea sa gasesc o injectie pe care sa o fac si intre 14 iulie - 21 august sa nu ma mai trezesc..

nu voi putea sa merg cred ca niciodata la ziua lui Filip (al lui Bujo)...eu pe copilasul asta parca il vad pe Darius al meu...nu de alta dar nu as vrea sa izbucnesc acolo in plans sa stric bucuria parintilor lui...

Chiar ieri vb cu Cristi...ca peste o luna fix ar fi implinit un anisor ingerasul meu scump...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

camy .Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat ca abia imi pot imagina durerea pe care o simti. Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treceti cu bine.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eu am avut o noapte alba. Matei abia pe la ora 3 a adormit cat de cat, si sa trezit la 5. Din cauza de febra care na vrut sa cedeze...Acum este bine.La 6 i-am dat nurofen desi trebuia sa-i dau abia la 7.I-am dat alternativ cu eferalgan, ca asta il aveam in casa si nu stiu de ce am impresia ca eferalganul nu la ajutat deloc...Nu avea febra mare, doar 38,5 rectal insa...nu a cedat deloc.Acum nu are febra,doarme, si sper ca de acum in colo sa fi trecut hopul.Daca pana maine nu se restabileste temperatura o sa merg la medic.
Doamne ca toata noaptea am stat si m-am gandit...de unde, cum, cand si de ce sa racit, ce nu fac bine...si unde stau virusii...abia cand sunt bolnaviori realizam cat de fericiti suntem cand sunt sanatosi chiar daca uneori mai dificili. Ieri a fost fff linistit, fara vlaga, din cauza temperaturii, si eu as fi dat orice sa-l vad ca "ma incurca" ca cere orice numai sa nu-l mai vad asa trist.Parca imi spunea mereu "mami ce-i cu mine?" din tonul cu care gangurea.Este un dulce si un curajos!Sa cerut numai in brate asa ca ieri am stat cu el pe piept, plus toata noaptea in brate.Na fost chip sa-l dau jos si nici nu am vrut.
Dimineatza la 5 a fost musai sa se duca la Stefan in pat, sa asezat langa el ghemuit pe burtica cu funduletul in sus si tot gangurea si il mangaia pe obraz, vroia sa-l trezeasca, Stefan la luat in brate si au stat asa cateva minute bune de imi venea sa-i mananc!Ma bufnit rasul ca Stefan la un moment dat ia spus asa pe jumatate adormit "Matei, care din noi adoarme primul primeste un premiu mare mare!!hai sa dormim!!" Si asta mic ii gangurea pe limba lui.

edit:narci, am primit mailul, multumesc mult!Interesanta idee, sigur am sa o pun in aplicare cand si Matei va putea intelege.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Moni pai na ca asa arata, a sosete. Multumim de comentariu.
Ana eu am stat imbracata in costum de ala toata ziua ca mergeam la windsurfing si ala era gros era wetsuit ca ala de scufundari si nu transpiri ca oricum stai si in apa e chiar ok, is facute cu, cap si au fost testate inainte si verificate si etc.
Anka belea mesaju.
Ralu asa si la noi avem sute de incdarcatoare si toate se ascund.
Tecky multumim.
Dana si eu cred ca e buna crema si traducerea e aiurea ca traducerile astea le cam fac la oha de te doare capul.
Caprioara super papacioasa mica, se uita si Ari la filmsi cica ohh look mummy its a baby shes so cuteee.
La poze votez cu: dau utza ratusca si tot eu cu ratza, si amandoua frumoase foc .
Super fain melcul si avem si noi ratzuste din alea amandoua au cate un set de la bunicu din ro.
Camy

Gata recuperat fugim la pregatirea de mers la gradi si apoi eu la bagaje si curatenie sa las casa curata pana plecam, uff cate se aduna nici nu zici ca plec in concediu eu plec deja rupta de oboseala.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ana, sanatate puiului, stiu cum e, ca si eu am trecut de 2 ori prin nopti din astea cu febra. Ai dreptate, cind ii vezi asa bolnaviori nu-ti doresti decit sa-i vezi cum iti intorc casa cu fundu-n sus, e de o mie de ori mai bine decit lipsiti de vlaga.

camy, nu te mai gindi la ce a fost, nu te mai gindi la kilograme, Dumnezeu e bun si mare si ti-a dat o noua minune, concentreaza-te pe viitor si lasa trecutul in urma

Fetele, ca tot discutaram o gramada de de educatie, nu stiu daca ati vazut subiectul asta, mie mi s-a parut foarte interesant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138629

Asta legat de tantrumuri si de ce ne asteapta cind copiii nostri vor vrea sa-si proclame independenta.

Citii si eu ce-ati discutat legat de protectia solara si cum vineri zburam spre Grecia m-am inarmat cu costum cu protectie uv, palarioara cu uv, dar crema i-am luat numai cu SPF30. Asta am gasit pentru copii si n-am mai avut rabdare sa caut. Oricum, diferenta intre un SPF25 si un SPF50 e ca iti ofera jumatate de timp ca si protectie, asa ca probabil ca o sa cre-mui-esc copila mai des decit cu un 50+.
Asa ca sint pe pozitii, inca n-am impachetat, inca mai socotesc cite toale sa iau pentru Mara si de ce fel, deci mai am de lucru.

In rest, pierdut job, gasitorului ofer recompensa Ma rog, nu-s foarte fericita de ce s-a intimplat, firma a inceput restructurarile din cauza crizei financiare si am fost pusa sa aleg: fie maresc procentul de lucru de la 60% la 100%, fie plec. Am ales sa plec, nu pot sa o dau pe Mara 5 zile pe saptamina la cresa, ar fi inuman sa o vad numai serile inainte de culcare si in week-end. Ca sa nu mai zic ca oricum inca alaptez si mulsul la servici imi era si-asa al naibii de dificil.
Insa am ramas cu un gust amar, mi-am dat seama ca in momentul in care am decis sa devin mama am fost practic scoasa din circuit, n-am nici o sansa sa concurez cu restul barbatilor sau cu celelalte femei de cariera fara familie si fara obligatii. Degeaba sint cu patalamaua de 2 mastere si doctorat la mina, pe mine scrie acuma mama, nu mai sint dispusa sa stau la servici pina seara la 8, nu mai sint dispusa sa traiesc si respir pentru job si in cazul asta pa si la revedere, gasim pe altcineva.

Din fericire ne permitem financiar ca eu sa stau acasa, insa daca n-ar fi fost asa situatia nu stiu cum as fi reactionat sa stiu ca duc copilul de dimineata pina seara la cresa.
Acuma ma bucur ca am sansa sa stau un pic mai mult cu Mara acasa, insa sincera sa fiu mi-e teama ca daca o sa fac o pauza prea mare n-o sa imi fie prea usor sa imi revin in cimpul muncii.

Chiar vroiam sa va intreb, voi cum va simtiti din punct de vedere al carierei? Cum credeti ca o sa fie dupa ce reveniti la job dupa 2 ani de pauza?

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

Fetelor eu am avut azi o revelatie. Mi-a luat aproape 11 luni sa-mi dau seama, dar bine ca m-am prins in final. Eu cred ca noi suntem acum iubite la modul cel mai sublim si minunat cu putinta. Si poate nu mereu apreciem lucrul asta. Ma uitam la Mirunicime- cum ma vede i se lumineaza fetisoara, rade cu tot corpul si cred ca si cu sufletul. Noaptea cand se trezeste si ma vede ca merg la ea imi zambeste (bine, asta daca nu urla tare de foame), daca o doare ceva se alina la mine in brate si multe altele care le fac toti bebelusii. Adica si noi iubim, dar nu cred ca m-ar fi ajutat prea mult sa ma tina in brate iubitul cand imi ieseau maselele de minte, nu? Cred ca acum e varsta cand ne iubesc cel mai mult, iar eu cel putin mai uit cateodata. Nici Miruna nu prea vrea sa doarma in timpul zilei si pana azi ziceam ca nah e curios copilul, nu vrea sa piarda explorari, joaca si altele. Dar azi m-am gandit ca poate vede somnul ca o despartire temporara de mama pentru ca explorarile si jocurile si maimutarelile se desfasoara cu mine. Si poate de aia nu vrea sa doarma- ca sa stea mai mult cu mine. Si m-a busit plansul. Mi-am amintit de diminetile in care as fi dat orice sa mai dorm juma' de ora dar ea se trezea si eu nu ma bucuram ca o vad asa cum se bucura ea (nu ma intelegeti gresit- ma bucuram dar cu somnul ala as fi preferat sa mai dorm) si ma tot rugam de ea sa mai doarma. Cand ea poate de abia astepta sa ne trezim sa ne jucam...Acum sunt putin trista, dar hotarata sa ii intampin fiecare trezire cu un zambet din sufletul meu afurisit catre sufletul ei minunat.
Sau oare nu e asa? Ma plasez eu ca mama pe un piedestal pe care de fapt nu sunt? Hmmmm

Pupicei tuturor si o zi minunata

Mergi la inceput