Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Bai Anka cum sa nu te primesc? Common
Cu cea mai mare placere, oricare aveti drum incoace dati un semn.
Asa ca mi-am adus aminte, melanina pigmentul asta care il produce corpul cand ne expunem la soare este modul organismului de a se proteja, din pacate corpul nu are si filtre ca sa se apere de efectele negative ale razelor de aia e bine sa folosim creme de protectie cu factor cat mai mare.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
narcisa.s spune:
Ana, parca tu ma intrebai de vreo povestioara pentru fratiori.Sau?Ma insel?Am gasit intr-o carte despre educatie cum sa aplanezi conflictele dintre frati.O sa-ti trimit pe PM daca te intereseaza, bine?
Pupam
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Ana, parca tu ma intrebai de vreo povestioara pentru fratiori.Sau?Ma insel?Am gasit intr-o carte despre educatie cum sa aplanezi conflictele dintre frati.O sa-ti trimit pe PM daca te intereseaza, bine? Pupam Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici |
ok, astept PM.multumesc
proud mummy
ankalaura spune:
Cica Bucurestiul este pe ultimul loc din Europa in topul calitatii vietii (pana si Sofia e inaintea noastra...)
Bucurestiul este singura capitala europeana care NU dispune de o ADEVARATA statie de epurare a apelor uzate, care ape se duc direct in Dambovita, din Dambovita in Dunare, din Dunare in Marea Neagra.
Eee, cica apele curgatoare se autoepureaza dar numai daca nu intalnesc alta sursa de poluare pe urmatorii 9 km, ori cum la noi asta e imposibil, apele devin asa de poluate incat, Dunarea, ar avea nevoie de 80 de km fara nici o sursa de poluare pentru a se autoepura. Deci nu se autoepureaza.
Actualmente, asa zisele statii de epurare nu sunt chiar de EPURARE pentru ca nu dezinfecteaza apa, ci doar o "limpezesc"
Momentan cica s-ar lucra, cu bani europeni, la modernizarea statiilor actuale, si cica prin 2010 la sfarsit ar trebui sa se cam finalizeze... Fara lucrarile care se fac acum, azotul si fosforul din apele murdare nu se elimina ... Dar la televizor am vazut ca nu s-au prea apucat inca de treaba...
Acuma, astia de la Constanta cica nu e adevarat ca e murdare apele, ca submineaza astia economia nationala, si ca la ei statiile sunt deja modernizate europenizate si functionale de 8 ani de zile! Si ca jegul de la hoteluri si din oras nu curge direct in mare. Si ca la analize, apa marii e corecta.
Ati vazut reportajul ala la Discovery, cum epurau aia apa in texas? Ca aveau la una din etape niste viermi care mancau mortaciunile si alte chestii din apa, si la urmatoarea etapa dadeau drumu la niste pasari care mancau viermii? Te doare capul si alta nu!
Asa cum in multe tari (prima de care am aflat si m-am crucit, a fost UK) sub gropile de gunoi au sisteme de colectare a gazului metan degajat...
Daca citesti, iti vine sa nu te mai duci la inot in mare,... e ca si cu ciresele... daca le desfaci si vezi viermele, nu le mai mananci. Daca nu le desfaci ca sa te uiti, sunt bune frate ![]()
ankalaura spune:
Da' ca platim taxa pe apa de ploaie stiti nu? O platim cu apa normala. Dar interesant e ca o platim lunar, chiar daca nu ploua ![]()
NARCI - da-mi soro si la mine cartea. Pe gmail ca yahoo nu folosesc. Am ankalaura@gmail.com
Multam!!!
ankalaura spune:
Deci frate, astia sunt nebuni! Romanul e nascut renovator! Este incredibil cum de cateva saptamani, de cand s-a incalzit nitel, se aud in continuu bormasini!!! Uite in momentul asta, mai bate si cineva cu ciocanul. poc poc poc si brrrrrr bormasina.
Pe cuvant ca o intrebi pe Er cum fac vecinii si ea raspunde BRRRRRRR!!!
Ei, si zic eu, de cateva saptamani,... Dar cand era inca frig, astia din perete, vecinii, de la camera Elizei, au demontat geamul si au lasat camera asa, deschisa, erau inca 2-3 grade afara, si ma intrebam eu ce naiba e asa rece peretele la Eliza, si cand m-am apucat sa ii schimb asternutul, vad in spatele patului ditamai mucegaiul format, pe toata lungimea patului dar mai jos de nivelul lui, deci daca nu ridicam salteaua sa scot husa nu l-as fi vazut, probabil m-as fi intrebat numai ce miroase...Si a trebuit sa tragem nene toate alea de pe perete si sa ne apucam sa curatam, si intr-un sfarsit si-a pus si idiotul de vecin geamul la loc, dupa vreo 3 saptamani 
Bun si deci si azi, duminica, orele 2 dupa amiaza, aud un cor sexi de baraieli 
PS - cre' ca se observa ca nu am copil mare acasa si ca ala mic doarme nu? De altfel, si barbatu-miu viseaza frumos acuma, ca a dormit numai intre 1 jumate si 5 dimineata
Deci ce misto e sa nu stai sa pui masa, sa pui mancare, sa strangi....
Tecky spune:
Multumesc pt felicitarile pt kg pierdute.Regimul a constat in 3 mese pe zi:prima la ora 9 dimineata,a-2 la 14 si ultima la ora 17-18.Nu am mancat nimic intre mese.Am mancat gratar,fructe,legume si am baut multa apa plata si din cand in cand si cate o cola light.
Si ce m-a ajutat cred ca a fost plimbatul Ralucai cu caruciorul,in fiecare zi merg km intregi pt ca eu nu prea le am cu gimnastica.![]()
ankalaura sotul vine in aceeasi zi cu nasul vostru pt ca ai avut dreptate....Si eu am emotii daca Ralu il va recunoaste.
Schimb fata,o imbrac si iesim in parc 
ana_a spune:
camy, eu am pus 30 de kile in sarcina cu Matei, dar nici o clipa nu mi-am facut probleme cat am fost gravidutza! Stai linistita si nu te lua tu dupa noi astea negravidute!
Ca uite, eu deja pot sa spun ca ma simt bine in pielea mea, mai am un pic de tras si gata, asa ca cu siguranta vei reveni si tu la greutatea initiala.
proud mummy
narcisa.s spune:
Ana trimit pm, daca ai e-mail si mai bine
Ankule, e un fragment dintr-o carte. Copiez si trimit pe mail ca aici, langa Jimbolia, n-am scaner...
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici