~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Am luat examenul ala de care imi era frica, nota mica da' acceptabila, inca un curs pus pe lista de facute, asta conteaza. La celalalt nu am emotii, asa ca poate ma apuc si eu serios de engleza, ca tot am examen astazi.
Loreen, nu eu am zis ca seamana Bianca cu tine... desi si eu cred ca seamana si cu tine.
Eu am spus ca mi-a placut sa o vad cu coronita si ca am picat pe spate de cum arata Delia.
Am zis ca raspund, dar las pe alta zi, ma duc la invatat, ca vorba lui Androix, sint in forma... si nu ma tine mult. In plus, acum cit doarme Lisandru, ca daca se trezeste, nu mai pot.
Danelutza spune:
NewMami batrina sint eu ca am 42, dar tot as face pereche Isabellei, daca ar fi de acord si cocosul ![]()
Lucas, Nelia felicitari pentru examene. Oare era si Androix si n-am citit eu bine ? 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

nelia spune:
Asa, am primit nota si la celalalt curs, de data asta sint printre premianti: A
. Acum imi pare rau ca nu am mai mult si la celalalt, dar asta e!
Lucas, felicitari pentru reusita la examen!
Si vezi tu de ce apuci, invatatul tine creierul tinar, desi pe moment ai senzatia ca te timpeste.
Eu aseara, din lipsa de ocupatie, ma uitam ce master se poate face cu facultate in Social Work (ca in engleza as vrea sa fie) in asa fel incit sa fie cit mai cautat pe piata si am ajuns la concluzia ca nu cel in Social Work, cel in Social Work, Psychologie and Education sau ceva de genul asta, i-am uitat titlul exact, ar fi cel mai bun. Si cind mi-am dat seama ce fac cind eu nu sint decit la o treime de facultate, am inchis si am sters si History, ca ma bat si Octav si copiii...![]()
Si legat de asta, cind eram la scoala, in liceu, nici prin cap nu mi-a trecut ca eu nu voi studia mai departe. Dupa ce m-am angajat si m-am simtit pe picioarele mele, mai ales ca in urma scolii postliceale am capatat o meserie frumoasa si un post bun la o editura pe care o adoram... m-am linistit, nici prin cap nu-mi mai trecea ca eu ma voi mai intoarce vreodata la scoala, mai ales dupa ce am trecut de 30 de ani si am avut primul copil. Totusi, pe undeva am avut tot timpul nostalgia studiului si vaga senzatie ca nu are cum sa se termine doar cu atit. Nici nu-mi doream, nici nu-mi propuneam, nici nu eram complexata, ci pur si simplu nu-mi imaginam ca viata mea se va termina fara sa mai studiez ceva. Si uite, ca am avut dreptate in simtirile mele, pentru ca viata m-a fortat sa-mi continui studiile, in primul rind schimbind tara si trebuind sa invat bine limbile (aici inca voi avea de studiat mult si bine, poate chiar toata viata), apoi dorinta de a avea o meserie in care sa gasesc oferte de munca, nu ca in prima, m-a obligat sa ma duc la scoala. Iar Octav la fel, dupa 5 ani de facultate grea in Romania, dupa un an aici si citeva cursuri freanceza si engleza, el a zis ca nici batut nu se mai duce la scoala. Si uite ca, pina la urma, s-a dus, a inceput un program bun, dar a fost acceptat la altul si mai bun si mai inalt ca studii, si se duce din nou la scoala. Bine, ca nu pot sa discut prea mult cu el despre asta ca ma musca, dar bine ca s-a hotarit sa se duca.
Ma astept si la o bataie buna cind o da de greu... dar suport daca e pentru viitorul nostru.![]()
Pe de alta parte, dupa cum vedeti, as scrie despre orice decit sa ma duc sa ma asez cu fundul pe scaun si sa invat...![]()
loreen spune:
Nelia scuzoaile mele ...am inteles ca cucu-n gura ... am o raceala cu o placere orgasmica sa mi-o traga si-s putin chiauna ...
Lucas eu am cunoscut succesul in culmine si maretia lui ... primariatul l-am terminat cu 10 si veritabila coronita, apoi 5-8 am fost printre primii plus comandant de detasament si unitatea,iar in liceu m-am descurcat ... esti singura care-mi zice ca e bine c-am inscris copilul la alta scoala ... evident mi s-a spus ca mai bine sa o leg de calorifer si cand scapa dusa e ... eu inca mai sper ca Bianca va avea multe succesuri si ca va fi oameni care sa vrea sa vorbeste cu ea ...
Anca si eu am aceeasi senzatie cu Delia desi de multe ori ma intreb daca va termina macar ultima din clasa ca sa nu ramana repetenta ...
Un alergolog de-aici mi-a zis ca desensibilizarea apare treptat cu varsta, la alergii ma refer ... la Delia s-a mai rarit dermatita, desi ne luptam inca cu urmarile ei si episoade noi ...
Gusta cum dracu 8 prednisoane pe zi?!Doza de camila clonata?!
E adevarat ca nu scrie nimic in prospect legat e sare,dar sigur e ceva ca mi-a zis medicul cand am fost cu Delia pe la 2 ani...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Si eu stiu de prednison ca se mananca complet fara sare in timpul tratamentului, altfel te umfli.
Fetele din Bucuresti, de unde cumpar casca si ochelari de innot pentru Andrei? Cei de la gradinita ii duc la cursuri de innot, la Pescariu Sports, si ne trebuie 'echipament'.
Alaturi de SEBI
ChrisDun spune:
'Neata!
Gusta, si eu stiam ca nu se mananca mancare sarata cat timp iei prednison. Multa sanatate !
Gabitza, Lucas, mey, eu am fost o singura data intr-un club
, si m-am afumat ca o scrumbie pentru tot restul vietii
Era o ceata groasa de o taiai cu cutitul, lume multa, n-aveai unde scapa un ac, o porcarie ! Si cand ma gandesc ca prietenele mele se duceau destul de des acolo, si chiar le placea ...
Sa aveti o zi minunata ! Spor la invatat, Nelia si Androix !
@edit: Gabitza, eu am vazut la Carrefour in Militari - chiar cum intri in supermarket, langa solutiile de dezinfectare a piscinei. Cred ca poti gasi si la Decathlon...
patriciaRO spune:
Eric, Robert
Sa fiti norocosi si sa aveti o copilarie fericita.
Lucas, da, mai, ce tare ar fi sa joc la loto....
Da' numai la asta danez ca la ala romanesc nu s-a prins deocamdata nimic.... hihi
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
gusta spune:
Neatza pe la pranz.
Loreen vor sa experimenteze pe mine,ce altceva .
Multumesc de raspunsuri pentru prednison si de azi sunt la regim si am sa pap nica
,deja de dimineata aveam mainile umflate un mic balonas bucurie nu gluma.Surda sunt in continuare deja am impresia ca ce fac e frectie la piciorul de lemn si trebuie sa ma gandesc serios ca am sa raman surda
.
Inca odata multumesc de sfaturi si cele primite pe privat si daca ma umflu tare promit ca vin si cu poza.Fac haz de necaz ca altceva numai am ce face
.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Neatza ...
Gusta io nu stiu care-i mangla cu prednisonul ca nu am luat, dar i-am dat Deliei pe la un an si-un pic si mi-a facut o reactie alergica si mi-am bagat io niste picioare si la revedere ... dar am citit prospectul si nu prea zice nimic concludent acolo ...
Gabitza la magazine sportive gasesti ochelari si sapca ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
la multi ani ERIC ANDREI si ROBERT! sa fiti sanatosi si fericiti1
laura-felicitari premiantei!
gusta-cred ca e o lege nescrisa cu prednisonul cu sarea daca nu gasesti in prescriptia medcamentului. Si eu stiam la fel si asta nu numai la copii ci si la adulti e valabila.
gabitza- ei ei la voi vad ca nu prea sunt comercianti buni. La noi se gasesc exact in locul cu pricina si ochelari si sepci, e conditie obligatorie sa ai asa ceva pt. ca altfel n ai acces in bazin. Cum zice si laura sigur gasesti la articole sportive cele de marca si de calitate.
elisor- nu ne uita!