~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Gusta, imi pare rau pentru urechea ta, sper sa-si revina. Te inteleg perfect, eu am fost surda o luna in ultima luna de sarcina cu Tudora... a fost de la sarcina, ceva legat de presiunea singelui, dar a fost atit de nasol sa nu aud!
Nu ma durea, doar ca nu auzeam nimic cu o urechea afectata, mi-au facut atunci audiograma si mi-au spus ca e de la sarcina si ca ar trebui sa-mi revina auzul dupa ce nasc, daca nu sa ma intorc la ei. Si-a revenit inainte de a naste, dar tot nu pot sa uite, pocnea ceva acolo si ma speriasem foarte tare. A fost si amuzant, ca ai mei rideau de mine si spuneau tare: hai sa vorbim despre mami, ca si asa nu aude...![]()
Dar la tine stii ce s-a intimplat? S-a spart timpanul? Asta se reface am inteles sau e o afectiune mai grava? Oricum ar fi, sper sa se rezolve.
Hai, sa va spun si voua, chiar daca nu va priveste, da' sa nu ma bucur de una singura pe aici.
Ca apoi plec sa iau masa in oras, ma intilnesc cu doua sau cu trei fete de la Sezatoare, sa mincam la un chinezesc.
Asadar si prin urmare, dupa luni de agitatie, stres, nopti nedormite si incercat sa ma impart in zece, in sfirsit sint si eu linistita!
Aseara m-am uitat si la un film... M-am linistit in primul rind cu cursurile din programul meu, au afisat acum rezultatele finale pe buletinul de note. Si uite asa, numai eu stiu cum le-am facut, am 11 cursuri terminate (din 30, dar 8 sint stagii platite, deci din 22, adica mai am jumatate pina intru pe banii mei, daca nu gasesc vreun contractel pina atunci. Media generala pina acum este B+ (cam 80% cred). Ceea ce nu e rau deloc tinind cont de conditiile in care am invatat si oricum e media care se cere cam peste tot, la posturile bune. Sper sa nu scad sub ea, acum realizez ca puteam sa am chiar A- cu un efort in plus, dar am mai si frecat-o la rece.
La engleza am notele dupa o jumatate de sesiune, nu sint mari, dar merg, la scris am media 7.5, la oral 7.8 (adica tot B+ dupa baremul lor). Mai am un examen oral simbata, dar l-am pregatit si nu cred ca va mai scadea sub 7.8 nota. Dupa ce termin si cu asta, mai am examenele finale, deloc usoare si de care va depinde media finala, dar si aici m-am linistit, ca aici chiar nu ma intereseaza notele decit ce imi ramine in cap si progresez cu limba... dar totusi am nevoie de minim 65% ca sa trec mai departe la alt nivel, altfel cursul e trecut si cu 50%.
Asa ca, simbata, voi merge la prietenii care se muta in Edmonton din cauza serviciului si voi avea si eu o simbata dupa-amiaza linistita, pot sa beau o bere fara sa ma mai gindesc la examene si teme, cum fac de luni de zile incoace.![]()
NewMami spune:
Lili,
nu pot sa spun decat ca l-am urmarit cu gura cascata pe micutul greieras de cateva ori la rand, mai dar tu ai un adevarat artist acolo .. cat de clar, cu intonatie, fara greseli a recitat poeziile care n-au fost deloc usoare.
Mi-e atat de drag de el 
onixone spune:
Gusta: in primul rand multa putere pentru cine va avea grija de socrul tau.Bunica are Alzhaimer si mama are grija de ea.Prendnisol(sau cum s-o numii) ia matusa mea ca are vasculita.Daca iti aduci aminte ziceam ca e suspecta de cancer asta vara.Si acum nu mananca sarat.Ea nu a avut voie pic de sare la prednisol.Cat trebuie sa iei?Si de ce totusi ti-a dat?Prednisolul ataca oasele.Are inceput de osteoporoza. dar cantitatea care a luat-o ea nu se compara cu a ta.
desi am citit tot pana acum m-am oprit la Gusta ca am o durere de cap enorma.Am baut si ceva tarie poate trece, ca pastilele nu au mers.Am terminat de, defrisat gradina, dar nu am poze cu ea goala
Poze cu casa la semnatura.
PArdon, acum am vazut ca la semnatura te duce la alea vechi.
http://www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-06-06/20:25:10
Va pup si ma duc sa mai iau un gat de "wisiki" poate imi trece.Ori ma imbat ori stau cu durerea.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Oana, misto casuta! S-o stapaniti sanatosi! Ce misto ca are Alex cu cine si unde iesi sa se joace!
La poza cu tine topaind in tomberon mi-a amintit un banc: o gospodina alearga despletita cu punga de gunoi dupa masina de gunoieri. Am ajuns prea tarziu? Nu, cucoana, sari inauntru! ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Oana, am vazut si eu pozele cu casa, mi-a placut. Si bucataria mi-a placut. Iar sotul tau e funny cu dusul cu vedere in curte
Am vazut si un motan super.
Andrei a avut o problema cu burtica, diaree la greu si varsaturi, asta fiind in weekendul trecut. Doctorita a zis ca e o enteroviroza si i-a dat Sumetrolim. Si de ieri s-a umplut de bube. S-a dus la pediatra cu el dimineata si se pare ca e alergie la Sumetrolim. A mai patit cineva asa cu copilul? Eu de-abia acum am citit pe net ca sunt destui copii care fac alergie la Sumetrolim. I-am dat Zyrtec acum, si Ketof diseara la culcare, mi s-a spus ca ar trebui sa paleasca spuzeala aia de pe el. M-am speriat initial, am crezut ca e vreo boala din asta de copii, dar n-a facut febra, doar deranjamentul stomacal de zilele trecute.
Nu l-am dus la gradinita azi pe Andrei, asa ca am iar "dixtractia" asigurata, iar trebuie sa fac pe politia militara intre ei doi.
Alaturi de SEBI
Androix spune:
Gabi, sumetrolimul a fost super la noi, ca o revelatie dupa o serie intreaga de medicamente fara efect. In 24 de ore l-a scapat pe Filip de o cacaresnitza care dura de ceva timp si pe care n-o razbeam cu nimic. Dar si el dupa cele 24 de ore s-a umplut de niste buboaie de ne-am speriat. De-atunci nu mai ia sumetrolim nici pastile nici sirop (el mai luase sirop inainte si nu patise nimic, dar prima data cand a luat pastile a patit alergia asta). De atunci cand il mai apuca diareea ii dau furazolidon. Altceva nu s-a mai intamplat, bubele au trecut in cateva zile chiar fara sa-i dam nimic pentru alergie, dar nu sunt sigura ca mai tin bine minte... Sanatate multa si "dixtractie" placuta azi ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Buna ziua...
Cat de bine poate fi sa fi racit vara ... io nu stiu ce naiba am facut toata iarna de n-am avut timp de viroze...
Gabitza si Delia a avut reactie la ala si m-am gandit ca la ei e o sensibilitate in plus din cauza dermatitei avute ... oricum eu nu-i mai dau Sumetrolit si Amoxi ... la amandoua face reactie ... aaa si la prednison
Ce-ai mai facut cu bona?!
Gusta cum stai cu prednisonul?!
Onixone tare faina casuta ... stilul englezesc evident ... mi-a placut patul conjugal
... si pozele tendentioase cu tricoul rosu ...
Andra nu ai mai zis nimic de masina sau n-am vazut eu ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Buna ziua!
Laura, merci pt comentariile la poze...masina e super ok, o cumduc cu maare placere, ba chiar pot spune ca alea sunt cele mai relaxante momente din zi...sunt eu cu ea si muzica![]()
Ma scuzati, eu cam bat campii, am o dispozitie mai ciudata in ultima vreme, de aceea nici nu am mai intrat sa scriu, Horia a avut otita, Dragos a stricat serbarea la gradinita cu plansul si mofturile lui si eu sunt intr-o faza din aia de detasare de nici nu ma mai omor pentru orice prostie dar nici bine nu-mi e....
.
tuturor copilutilor si mamicilor ale caror zile le-am ratat in urari!
Va pup, sper sa revin cu trairi mai frumoase curand...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
Laura, scuze, ca m-ai mai intrebat o data de bona si n-am raspuns. Am gasit o doamna, printr-o alta bona din parc. O sa inceapa de la 1 iulie. Asa la prima vedere mi se pare femeie cumsecade, gen Dora. Acum are un baietel in grija in varsta de aproape 3 ani. Am stat pe linga ei prin parc zilele astea, sa vad cum se poarta cu el, am mai si vorbit. Sper sa fie bine.
I-am dat Zyrtec lui Andrei de dimineata si aproape i-au disparut bubele spre pranz.
Alaturi de SEBI
gusta spune:
Buna
Oana noi avem grija de el,asa ca nici nu comentez.
Loreen sunt umflata la fata si mana dreapta si in continuare surda.
Deja fetele incep sa cred ca am sa raman surda ca nu vad nici o ameliorare si pastile bag ca nebunul in mine.
Iar regimul fara sare merge dar tot ma umflu asa ca continui ca a inceput sa imi placa sa citesc etichete ce pot manca
.
Marilena si Mara Augusta