~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Degeaba ca nu am timp sa intru...
Pe langa ca-s obosita moarta si ocupata nu ma simt bine deloc. Banuiesc tiroida.

La multi ani copilasilor!

Gusta sa te faci bine.

Tdi ma gandesc la voi.

Am trimis poze pe contul comun. Ziua lui Tony, etc. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut pozele cu casa lui Onixone. Mi-a placut, foarte frumusica, mai ales tomberonul si dusul...

Olga, sanatate multa! S-ar putea ca sarcina si nasterea sa fi declansat ceva pe la tiroida, mai am o prietena care a patit asa, nu se simtea bine si se ingrasa prea tare. S-a dus, a pus-o pe tratament si dupa vreo saptamina a inceput sa se simta mai bine. Dar sa stii ca poate fi si oboseala, eu am devenit paranoica cu sanatatea, tot timpul cred ca am ba una, ba alta, dupa simptome, dar se pare ca la mine toate sint din cauza oboselii (dureri mari de cap, senzatii de voma, ameteli, dureri de picioare, de spate - cred totusi ca spatele trebuie investigat mai bine, si densitatea osoasa, dar astept acel RV la medicul de familie, de trei luni il astept si nu ma mai suna).

Androix, mi-am adus aminte astazi dimineata de bancul tau si rideam de una singura, de-or fi zis gunoierii ca rid de ei (desi aici rid ei de noi la ce salarii babane au). Am auzit masina si aveam doi saci de dos si cum e cald nu mai pot sa-i tin... si am iesit din casa cum eram, cu parul vilvoi, in halatul de baie... iti dai seama, ca aratam mai rau decit sacii...

Noi sintem bine, dar tare ocupati. Eu am examen si miine si ingras porcul cum se spune, Agata are concertul de sfirsit la pian si repetitie pentru demonstratia de kung fu care va avea loc in Cartierul chinezesc si la care a fost invitata spre surprinderea noastra. Am fost flatati, pentru ca ea nu e de-a lor si la demonstratie nu ma asteptam sa o cheme, si am fost si inca o data surprinsi, dar si mindri pentru ca a trecut-o la un nivel avansat, in timp ce copii chinezi au ramas la acelasi nivel. Asta nu ar fi nimic, dar eu miine sint la curs pina la ora doua si Octav va trebui sa se descurce cu toti si sa o duca si pe Agata peste tot. S-a intors roata as zice... Dar apoi pe noi ne duce la gratar la prietenii care se muta din Montral si are si el competitie de kendo... Duminica vom fi frinti toti, nu cred ca mai iesim pe undeva...

Ma duc sa termin gatitul, am facut, adica asta fac, supa de pui cu taite de casa, sufleu de cartofi cu friptura, ciorba alba de pastai (cu iaurt adica) si tocanita de telina. As mai vrea sa fac si prajitura Albinita, ca mi-a ramas gindul la ea si am de toate in casa, dar nu stiu daca mai apuc pina se culca copiii, ca imediat ce-i vad adormiti, trebuie sa continui sa invat.

Va si un weekend placut va doresc!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cam slabuta miscarea pe aici . Pe ste cateva zile ne mutam la sectiunea dedicata copilasilor mai mari si pe acolo nu e asa de aglomerat .

Ieri am crezut ca nasc, asa contractii am avut, dar am scapat . Azi sunt mai in forma si am zis s aporofit si s ava scriu doua randuri.

Multa sanatate Olga, Gusta, Laura!

Onixone, foarte draguta casa! Sa fiti fericiti in ea!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna!
Sunt cu ochii carpiti de somn, bag multa si va dau si voua. M-a spart asta mic azinoapte, imi venea sa-l bat la un moment dat. S-a frichinit toata noaptea, a scancit, s-a jeluit, nu-si gasea locul, nu stiu ce a avut. De fapt banuiesc un dinte, care nu mai iese odata.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

la multi ani Daria sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.

gabitza cafea vreau si eu ca la mine la 3 Mara imi spunea ca ii este foame si burta ii este goala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Andutzy, am vazut poze cu voi de la Aqua Magic. Cum vi s-a parut? Cum era apa la bazinul copiilor. Ne-am duce si noi odata doar pentru pitici. Cat era intrarea?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Unde umblati, mey? Astept si eu dupa o zi istovitoare de buchisit sa am ce citi si can colo voi umblati pe la acuamagic v-o fi rau? Lasa ca mai am putin si eu, am intrat in linie drepata, cum singura mi-am zis vineri am depasit "the point of no return" in momentul cand mi-am achitat taxa de licenta Deci, cum spuneam am intrat in linie dreapta, mai am o saptamana si o zi pana la primul examen. Si dupa examene nu ma mai intereseaza nimic: imi iau copiii si ma duc direct la bazin cu ei

Hai sa aveti o noapte usoara fara muci si alti carcalaci cu care se lupta soacra-mea acum din nefericire. I-a trecut mucareala lui Filip dar a ramas "stomac de azbest" in urma lui, care pana la urma se vede treaba ca va scapa si fara antibiotic. E mult mai rezistenta decat Filip la bolesnite, n-am treaba cu ea. Hai ca dau sa-mi iau la revedere si mai scriu juma de pagina, na, macar voi sa aveti ce citit maine dimi la cofi...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Frate, de-abia trece bolesnita la unul, incepe celalalt, entertainment asigurat non stop. Acum e Raducu cu tuse productiva si muci, uof!

Androix, bafta multa si succes la invatat, hai ca-ti fac si galerie ca la nastere , ca mai e nitelus si ai scapat.

Cornelia, esti OK? Sa nu nasti fara noi

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI DARIA ...

LA MULTI ANI ANA ...

sa cresteti sanatoase si norocoase dragelor ...

pai imi luasem frate un avant sa ma apuc de citit si cand colo sa mor de inima ... haoleu da pe unde care umblati?!

Eu sunt singurica dar nu mi-e frica ... al meu e plecat o saptamana la un curs la Capitala soarelui rasare asa ca-mi fac de cap cu fetele ... nu prea tare sa nu obosesc ...
Aseara eu intindeam rufe si Delia ii spunea lui sor-sa ca nu stie ce rochie de mireasa sa-si faca ca trebuie sa se marite ...eu de colo o intreb cu cine ... cum cu cine zise ea, cu TATI ... ei tzeapa zic io ca m-am maritat eu mai repede cu el si a inceput sa rada ... ei poftim ce griji supreme are Delia ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Vaaai, am uitat sa urez La multi ani ANA (aka Mogo) !!! Sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa cresti mare si frumos, sa n-ai nici o grija pe lume si sa fii inconjurata cu dragoste si ocrotita!

La multi ani si Daria e Mickyyy!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput