~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Eric Andrei, zis si Ericozaurul!

Oana, mami de Alexandra, ce mai faci? M-am gindit astazi la voi, nu stiu de ce... Ai venit, ne-ai incintat cu vacanta voastra superba si cu imaginea voastra de familie tinara si frumoasa... si ai fugit!

Onixone, asa mult mi-a placut cum ai descris viata la noua casa! Abia astept sa revii si sa vad poze.

Gusta, imi pare rau pentru ureche! Sanatate, sper sa rezolvi!

Laura, felicitari pentru Bianca! Asa da, ce mi-a placut sa o vad cu coronita! Dar Delia m-a dat pe spate: arata supeeeer! A crescut, ii sta bine fara breton, e atit de finuta si de frumusica! Mi-a placut mult de tot de ea in costumatia de la serbare, iar costumul a prins-o de minune. Sa-ti traiasca ambele fete si sa fie sanatoase!

ChrisDun, sper sa rezolvi cu locul de parcare.

Cloreta, tu nu ne mai arati poze cu printesa ta? N-am mai vazut-o de mult, dar n-am uitat cit de finuta este. Sau ai pus deja si nu am vazut eu...

Beatrice, sint convinsa ca a fost super, ma duc sa ma uit la poze, de altfel ca toate locurile pe unde mergeti.

Gata, acum s-a trezit de-a binelea... va . Cred ca iar voi lipsi o perioada, ca intru iar in focuri. Dar vine el acel 9 iulie...

Ah, Elisoooor! Ma ingrijorezi, pe unde esti? te pregatesti de vacanta, hai?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA MULTI ANI!!!
BIANCA
PATRICK
ERIC
sa fiti sanatosi si sa va de-a DD tot ce este mai frumos si durabil pe lumea asta.

Nelia gripa asta ne innebuneste pe toti. mai mult anunturile si panica.Bine ca sunteti bine.

Gabitzam am vazut ce fat frumos a fost la serbare. nu conteaza ce se intelege, important este ca si-a indeplinit cu succes task-ul, de cite ori ai inteles tu ce ti-a spus seful??

Androix
te inteleg perfect, va fi greu, dar mai bine linga voi.

TDI am citi printre rinduri o superba declaratie de dragoste pentru sotzul tau! care este artistul din familie????

Loreen nu e joi dar vreau sa-ti tin morala: mai femeie fata aia a terminat cu 10 pe linie (eu nu am reusit veci pururi asa performanta!!!!) si tu te plingi ca nu invata te bat!! si e frumoasa, seamana leit cu tine.sa nu te mai aud! apropo ce recompensa a primit?
Delia, draga mea, o sa va invirta pe toti pe degete. este generatia!

Beatriced da ce serbari lucrative aveti!!! si tu...noroc cu carul, vorba Gabitzei joaca la loto!!!

Gusta bafta la doctor, sa nu fie un dop!

Anca felicitari pentru petrecere. cum zice fi-miu GROZAV!

eu azi mi-am scos a doua masea, tare bine a fost, musc din masa.
DAR.........am luat examenul!!!!!!! AM TERMINAT!!! au venit intr-un final rezultatele, dupa 2 luni! si daca ma m-ai auziti ca ma apuca dorul de invatat sa aruncati cu rosii si oua!
sotzul a zis ca o sa rabd pin la toamna, si iar ma apuc de altceva.
ma apuc cu siguranta de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ericozaur, Robert de monicica !

Lucas, felicitari pentru exam !

Tdi, unde ati disparut ?

Cornelia, nastere usoara ! S-a facut saptamana de cand te simti "mai usoara" ? Cica mai e inca una, si nasti Asa a patit fina mea, care a nascut o zi dupa ziua Carinei

Fetele din Buc: stiti ca eu mereu vin cu intrebari de baraj: ce club imi recomandati pentru niste tineri de 24 si respectiv 16 ani (verii mei) ? Ceva unde sa danseze si sa se simta bine, dar sa nu dea de "marlani de Dorobanti" sau alte specimene citate la Guerilla Cam am pretentii, nu ?

@Edit: aveti idee daca a fost saptamana cu reduceri la Z ?

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, cred ca nu suntem in targetul de varsta pentru intrebarea cu cluburile Daca intrebai si tu de un loc de joaca, de un magazin de hainute, vreo gradinita, ceva Auzi, club, ce e aia?

Lucas, bravo pentru examene, bine ca ai terminat. Eu am dificultati in a scrie lista de cumparaturi saptamanala sau a memora poeziile lui Andrei, sa le invat odata cu el, sa mai fac iar scoala??? Tu esti eroina pentru mine. La fel si fetele care mai fac scoala, Nelia, Androix.

La multi ani Robert de monicica! Aniversare fericita si o copilarie minunata iti doresc!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Scuze, uite linkul cu poze aici: www.dropshots.com/adelasimionescu
La multi ani ERIC !
La multi ani Robert!
sa va dea Dumnezeu o viata fumoasa si plina de lumina si sa va bucurati parintii

Fi'mea tocmai a mazgalit patul lui David cu pixul si acum este pusa sa il curete.Si vine din 5 in 5 sec sa imi spuna ca nu se curatza...
Cred ca ajung tot eu sa il frec...deocamdata ma tin tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, am trimis pe contul comun o carte cu retete de salate pe care am primit-o de la Cloreta.

As mai sta dar sunt in forma sa invat, ca abia am facut ochi. Ce rau e sa nu ma trezeasca fi-miu de cate 4-5 ori pe noapte si apoi definitiv la 7 cel mai tarziu. Asa cand ma trezesc la 10 sunt umflata de somn toata ziua

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

LA MULTI ANI ERIC ...

LA MULTI ANI ROBERT ...

Multumesc pentru complimentele la adresa Biancai ...

Lucas pai io n-am zis ca nu invata, am zis ca-i lenesa si nu lucreaza nimic in plus ... e constiincioasa nimic de zis , dar daca e sa citeasca ceva suplimentar mai bine o zace-ntr-o fericire la teveu ...
Si ca sa nu se plictiseasca acasa am inscis-o la Oxford si uite asa de luni iar e la scoala , dar numa 3 ore pe zi ...
Recompensa ... a vrut un anume telefon ca deh a zis ca a muncit pentru el si merita ... de meritat nu contest dar i-am zis ca a muncit pentru ea ...
Felicitari pentru examen ... si durere surda pentru masea ... si mai lasa naibii cartea ca sa stii tot asa te duci cu picioarele inainte ...

Nelia Bianca nu seamana cu mine mai deloc ... este copia fidela a soacra-mii ...

Cuscra te felicit pentru hotarare ... asta pentru ca ai pus cracu-n prag ... ca si sunt muscata de bracinari ca fac numa cum vreau eu si nu tin cont ...pai de ce-as tine daca nu eu imi bat capul cu ce baga copii in gura sau cu ce scot pe scot pe gura ... ca daca-s educati e meritul meu, daca sunt laudati pai da Laura s-a ocupat , ca daca Bianca e prima normal Laura s-a ocupat a eu nu am timp ... pai atunci mucles ...

Gabitza ce-ai mai facut cu bona?! Ai gasit alta?!

Gusta cum stai cu urechea?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam eu aseara am realizat ca fi-miu peste 2 ani se duce la scoala si m-a apucat plinsu! la propriu. nu-mi vine sa cred. la lectii cred ca tati va fi abonat permanent, eu nu am foarte multa rabdare, si ca sa fiu sincera l-am nascut cu lenea in singe. m-am hotarit (daca nu devin senila pina atunci) la 18 ani sa-i inchiriez garsoniera, sper sa rezist pina atunci.

Loreen io te inteleg, ca mama, da sa de-a naiba daca eu la virsta ei faceam mai mult decit ne dadea profesoru,si cum iti spuneam nu am avut veci pururi 10 pe linie, sincer o admir teribil.
bravo pentru Oxford, decit sa se fitiie prin casa, mai bine acolo, si cred ca e si distractiv.

Chris io's leat cu Gabitzam, vorba ei club???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Robert la multi ani.

Ca sa nu va las fara raspuns,urechea si-a spus cuvantul.Am 10% auzul afectat pe partea stanga.Am o tona de pastile de luat si sa vedem marti ce o sa fie.I-au antibiotic 5 pastile pe zi si predinson vreo 8 tot pe zi.Era singurul lucru ce imi lipsea.

Lucas nu e dop ca eu de pe la 65herti(sau ce o fi aia) aud mai putin nu.

Ma simt naspa rau si numai pot.

Aveti experiente cu predinson ca eu stiu ca nu trebuie mancat cu sare dar ei zic ca nu?

A si e o liniste in cap la mine daca nu aud nimic,nici copilul care mai maraie nu ma deranjeaza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am intrat in paine, cum s-ar spune … nu mai am timp de ninik … Patrick e singurul fericit ca a mers inapoi la daycare unde are fun si i-a fost tare dor de copii.

Danelutza, Laura, Clara, IoanaIlinca, Nelia, Lilisor m-am amuzat cu comentariile haioase.

“La Multi Ani!”, Eric & Robert, sanatate, fericire si noroc cu carul.

Raluca, Felicitari ptr. sucessele scolare – la mai mare si un post pe masura. O fi fost ceva in aer, caci la fel am facut si eu ieri ... am ajuns la daycare era poza de la graduation-ul celor de anul asta ... tare frumoasa ... si am realizat ca si una bucata fiu la anu in septembrie incepe scoala

Cornelia, tin pumnii stransi, sa ne anunti cand nasti, pleaseeeeeee.

OanaEnglezoica, mama ce fericire pe Alex – face curtea aia toti banii numai cand te uiti la el cat de fericit e.

Danelutza, tu ca si Patrick o ti una intr-una cu baby … dar din pacate suntem tot mai batrani si nu mai avem timp, nervi rabdare sa o luam de la inceput. E asa de bine acum, nu ma mai vad in stare luand-o de la inceput cu copil mic.

FlorentinaG, vai ce eleganta si distinsa e printesa exotica … iar Patrick cel mic … ma uimeste de fiecare data ce mare e si smecheras.

Laura, am admirat cea mai smecheroasa vulpita de peste ocean . Am asa un feeling despre Delia caci se va descurca foarte bine in viata

Elisor, concediu cat mai placut, cu mult soare si relaxare. Poate mai apuci sa dai si pe la noi. Eu tot astept pozele de la ziua Biancai….

Am incercat sa ii reduc medicatia ptr. alergii lui Patrick, la 48 de ore dar din pacate nu tine … suntem inapoi la 24 de ore fiindca aseara déjà a facut reactive. Can vom termina cu problema asta … habar n-am si nici nu se stie inca de la ce … cica e pe baza virala …, déjà e pe medicatie din decembrie zi de zi !

Va pup - back to work ca ma asteapta ... si o saptamana cat mai buna va doresc.

Mergi la inceput