Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 6
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Lipsesc si eu doua zile, si , ce-mi vad ochii, 3 zuzici dragi, mamici grozave, frumoase si blondine au avut ziua de nastere...
Le pup si eu tare tare pe Eliza, Shose si Angi! Fetelor, sa fiti sanatoase si mereu in forma pentru puiutii vostri scumpi, pentru ca de la ei vine fericirea! La Multi Ani!
Altfel, daca tot am lipsit asa mult , sa mai spun si despre noi: Sofia e o dulcica si o rasfatata, invata in fiecare zi sa faca din ce in ce mai multe lucruri, e de ajuns sa ii arat o data si repeta...e o cocheta innascuta, se oglindeste si se stramba la ea insasi...E la fel de mamodependenta, mai nou seara la baita aproape tot timpul cat e in cada sta lipita de mine, cu mainaile pe dupa gatul meu, ea goluta eu cu haine, deci la sfarsit suntem amandoua "imbaiate"! Daca vrea tati sa o desprinda de mine, e ja-le...Dar o iubesc asa mult, si pe de o parte ma amuza asa tare lipiciosenia ei, incat nu ii rezist ![]()
Cu aparatele auditive s-a mai obisnuit, dar nu sunt inca prietenii ei cei mai buni. A inceput sa raspunda la nume, si ne uitam impreuna la TV la videoclipuri - am dat mai tare si pt prima oara a interesat-o scalambaiala de pe ecran. Dar adesea si le scoate din urechi, si nu pot s-o fortez sa le poarte. Dar deja cum ma vede cu cutia in mana, isi duce mainile la urechiuse...
A luat si ea doua bufuri cam nasoale sapt asta, tot asa a cazut pe spate, o data in casa, de pe canapea (statea in picioare), si altadata in parc, cu capul fix pe asfalt. Si ei i-a dat sangele pe nas de la cazatura asta, dar eu cred ca mai degraba din cauza ca a plans tare, pt ca s-a oprit imediat ce a incetat sa planga.
Si ca sa incheiem saptamana frumos, azi a avut 3 * kk, deci e la regim + debridat + biotics...iar dimineata a mers cu tati in parc, tati i-a dat verigheta, ea a scapat-o in iarba, si nu a mai gasit-o...e a doua pe care o pierde, pe prima i-a furat-o Mediterana cand eram in luna de miere...
Ma rog, sanatosi sa fim si luam noi alta...
Marti mergem la dr audiolog la o evaluare la 3 sapt de cand poarta aparatele, iar vineri plecam in vacanta mult visata de mine...o sa stam cateva zile la Lisabona la un prieten si apoi mergem o saptamana in Madeira (e la o ora jumate cu avionul de Lisabona). Sper sa fim in forma maxima toti trei si sa ne bucuram de locurile frumoase pe care o sa le vedem.
Vreau si eu sa urez insanatosire grabnica clopoteilor care sunt bolnaviori, ii pup pe toti, vorbareti sau mai timizi, rasfatati sau cumintei.
Sper sa mai pot intra saptamana urmatoare, printre bagaje si liste si haosul aferent plecarii :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
roxana
sunt ok, am reusit sa dorm si eu cu milan la pranz, sincer uneori cand nu se trezeste prea des, ma trezesc eu, din obisnuitna, si mai nashpa e ca nu pot adormi la loc, insomniile de trim 3 au inceput sa apara, uf.
ziceam ca sunt ok deoarece e un pic racoareee in oras, ceea ce ma face sa rasuflu mai usor. cand e torid sunt terminata, si de luni am inteles ca asa va fi iar. poate fugim un pic la munte...
lavi si eu zic, mai cere o opinie, eu nu cred ca ai motive de ingrijorare, chestiile despre care vb tu ca l a pus sa faca si nu a facut, poate nu au fost exersate , gen batut din p[alme, bravo etc, sau nu a avut chef atunci smecherelul tau, caruia ii trimit un pup
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Shose spune:
Ptiuuu, daca asta nu e telepatie, inseamna ca io nu's Larisa!
Ginettel
frumoasele mele, bine faci cand mai arunci tu ochiu', ma faci si pe mine sa zic prezent.
Am vazut pe Eric frumusetze rara cum papa el ciresele (tzireshele, ca sa citez din Iulia) 
Vazut pe marc de Roli cum s'a serbat la gradi si cu bunicii. Inca o data sa'ti traiasca minunile, Roli!
Gratzi uffffff
din pacate stiu cum e sa urmaresti copilu' si sa stai numai cu ganduri negre, sa'ti faci procese de constinta. Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca cucuiul Tudorasului. Ce mai face Ozanica?
A batut un vant azi la Craiova, de nici gratar n'am mai facut. Am papat bun cu ai nostri si in rest cam atat. Iulia e la bunici, asa ca suntem singurei acasa.
Ema iubita, plecati la munte? Abia astept sa plecam si noi intr'o vacantzica. Cred ca asta va fi la sf lui iulie, inceputul lui august. Mai e asa muuullllttttt!
Lala am aruncat repede un ochi la tine pe blog si am vazut ce minunatzii ai facut din noul tau hobby. Mai iubita mea, tu ai numai hobby-uri constructive! Asa sa te tzina DD mereu
. Ce fac frumuseii nostri?
Elle si io, si io cu tine pe malul marii, pe un sezlong cu cocktail si mult soare.
si mai zi ce mai face Evita.
LauriciI mi'e dor de voi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Pt Stankutz
si Ema pt ca sunt pe receptzie. Sanatate la puiutzi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
stankuta pupam Sofiuca ce nu a ratat niste bufuri saptamana asta, uf
Ce bine ca ne dai vesti bune despre evolutia lucrurilor. sa iti zic ce muzica il tenteaza pe milan la tv, de m a facut sa introduc acele programe si la tv ul din dormitor- po pu la ra .si anume etno si favorit. e muzica ritmata si ei sunt atrasi si de dansurile mai pamantene decat ce pot vedea la mtv&stuff. poate incercati si voi.
n am ascutlat atata po****ra ca in ultimul timp de cand mama m a facut, hihi
shose hehe, la sf lui iulie unii nasc, altii in vacanta![]()
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
roli25 spune:
Salutari la ceas de noapte.
Acus ne-am intors de la carat. Maine dimineata avem serbare la gradi. Apoi din nou caram.
Multumiri pt vizionarea pozelor. 
Ema, noua ne-a placut mai mult un restaurant care era vis-a-vis, peste sosea (Taverna Lupilor) si cred ca mai sunt si altele mai bune ca cel de langa pensiune. Dar pensiunea este extraordinar de primitoare, curata, linistita, cu o curte si o terasa imense, in curte Milan va avea mult de lucru, gaseste si jucarii ale copiilor gazdei. Si poate ii prindeti si pe prichindei acolo..nu se va plictisi cu siguranta. Iar micul dejun e f. bogat si delicios. Au microunde, frigider in sala de mese si cred ca si acces la bucatarie daca vrei sa-i pregatesti ceva lui Milan.
Ma duc la nani ca maine incepe ziua devreme.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
danonique spune:
Buna dimineata!Cu intarziere 
LARISA

ANGI
Un
Sofiei si lui Dudu care au facut buf sa treaca repede cucuiele.Noi ne pregatim de botez(de fapt eu ca restul dorm).Am niste emotii!Va pup si va doresc o duminica frumoasa!
ceska777 spune:
Buna dimineata!
La noi e o dimineata luuuuuuunga, inceputa la 04:55! A cerut lapte si nu a mai adormit la loc! Plus ca peste noapte pe la vreo 3 il recuperam din afara patului unde statea in picioare intre pat si comoda tv. El doarme de cand am venit cu mine intr-un pat dublu. Deseara incerc sa il strecor adormit in patul de voiaj...
Am avut timp de blogareala....de baut cafea dar cred ca mai beau una.
Copilu e la mine in brate si deseneaza cu carioca roz.....ieri si-a scris pe body.....
Stancutza,
va dorim o vacanta superba. Sunt convinsa ca asa va fi avand in vedere destinatia.... sa ne aduci un vin de Madeira, da? Glumesc!
Roli25,
spor la mutat! Sa ne arati casuta voastra odata.
Danonique,
crestinare frumoasa va dorim!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
hellooooo
eu iara la job si asa nu am niciun chef .. e frumos afara si as sta la iarba verde ..
danutza crestinare frumoasa! sa fie cumintel darius si sa petreceti frumos!
roxanici frumos mi-ai continuat tu visul .. si adaug eu .. apoi
la malul marii ..
si a doua zi sa o luam de la capat .. vise ..
ema pupam maraiciul! sa-i iasa repede maselele si sa nu mai supere baiatul! sa stii ca si eva e fan etno si taraf .. dimineata cum se scoala, zice "hop-hop" si ridica mainile sus .. sa-i pun muzica popu lara .. daca ii dau pe mtv sau muzica usoara, protesteaza ..
stancutza
si imbratisez dulcica mica! ma bucur ca s-a mai obisnuit cu aparatele. cu timpul, chiar ca nu o sa mai aiba nicio problema cu ele. e o istestica papusica ta! ce vacanta frumoasa o sa aveti .. va doresc de pe acum petrecere si timp frumos!
shose noi am facut ieri gratarel .. pestuc si pui .. a luat sotu' dorada si l-a fript .. este extraordinar de bun si gustos!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neata!
Dau si eu o inka cine doreste sau o 
Stancutza, ma bucur sa aud ca sunteti bine.O sa se obisnuiasca ea cu aparatele si o sa le poarte atat cat trebuie.
Concediu placut si vreme buna.Va asteptam cu drag inapoi si cu poze ![]()
Ema si voi plecati la munte?! Minunat!
Si noi pleceam pe 2 iulie la mare si va trebui sa ne oprim undeva o noapte, pe la pensiunea Cehov cred.Abia astept!!!
Danutza, crestinare frumoasa sa aveti, sa fie cuminte Darius.
Asteptam poze 
Ceska, eu daca m-as trezi la oara aia nu stiu ce as face
nu stiu cum rezisti.
Ziceati de puiutii vostri ca le place muzica p o p u l a r a, ei la al meu ii place MTV si posturile de gen, UTV, Kiss, de astea.
Ii place muzica in general, eu pun muzica in casa aproape non stop si poate de aceea s-a obisnuit cu astea.
Dar ii place si etno si favorit, orice melodie ritmata, nu conteaza genu.Una doua se da la topait, e asa de scump.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)