Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
ieri dupa-amiaza am reusit sa fugim un pic pe la tara, la un gratarel si la joaca .. eu am venit singura cu eva cu masina si tati cu masina lui .. la un moment dat, ce i-a venit sotului sa se puna paralel cu mine si sa-i faca cu mana evei .. si s-a pus asta pe un jelit .. tata, tata .. abia am potolit-o cu elefantii .. am ragusit de atata cantat .. l-am mustrulit pe sot ca mi-a facut figura ..
cand am ajuns in fata blocului, din senin, langa masina s-a infiintat un catel .. chiar era sa calc pe el caci m-am aplecat s-o iau pe eva din scaun si cand m-am intors era sa dau peste el .. i-am pus sa plece ca nu am nimic sa-i dau de mancare .. boonn .. in lift .. ce spune eva .. mama ham papa .. numai asa a tinut-o pana s-a culcat .. Doamne, baga la cap imediat cupilu' asta ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
Neata!![]()
ema, roxana, shose...
ici de la Ciresar...![]()
am intrat scurt...sa va salutam...azi mergem iar la bunici...povestim de acolo...![]()
O duminica minunata!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura_dimitris spune:
hello zuzulici!!!
Bag si eu un mesaj repede-repede ca mor de somn si trebuie sa profit sa dorm si eu cat timp doarme eleni ![]()
Am fost plecata la tara la mama. A fost frumos, aer curat dar... tare-tare obositor !!!!De dimineata de la 6 trezita am stat non stop in picioare ba si cu eleni in brate de cele mai multe ori...
Am picat franta aseara! Pe bune daca eu mi-as dori sa stau la casa in momentul asta... Pai,prin curte eu stau non stop in spatele lui eleni (si tot cade,cu mine langa ea
) iar eleni cand suntem la mama vrea sa stea numai afara... Ce bine este la apartament unde poate sa mearga in orice camera fara probleme si fara sa ma tin dupa ea....
!~!!!
In alta ordine,
Am vazut fotografii cu eric strengar murdarior la gurita
Vai ce scump este
!!! Si imi plac fotografiile din curte... ce mutritza serioasa avea... cred si eu ca se simtea tare bine fara pampers...
!!!
Roli, gata mutatul ? M-am delectat si cu fotografiile de la petrecerea lui marc!!!! Ce baieti mari si frumosi ai
!!!!
Diana,
si ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai intri sa ne mai povestesti de sofia !!! Ce bine ca incepe sa se adapteze cu aparatele!!! Eu cred ca "liposenia"ei, nevoia de a sta cu tine,pe langa faptul ca mare majoritate a copiilor de aceasta varsta o au,la ea este amplificata si de faptul ca acum aude sunete noi pentru ea... poate este un pic speriata si de aici dorinta de a sta lipita de mami a ei ce o protejeaza.
cu mult drag frumoasa mica si va doresc o vacanta minunata!!! Oricum, foarte frumoase si interesante locurile unde ati ales sa mergeti! Abia astept fotografiile!!!!!!
Larisuk, ceva fotografii...???
vorbareata mica si pe mami a ei "maaare" de 30 de ani
!!!!
Roxanici, trebuie neaparat sa pun si eu
pe tine!!! Pai este de'a dreptul vorbareata buburuza la cate ai scris tu ca spune.... si, sunt convinsa ca mai spune si altele dar le-ai uitat tu sa le spui noua.... Uite, cine ma intreaba de eleni eu ii spun ca este o vorbareata... Si este ! Exact ca buburuza!!! perceptia noastra este alta... Eu daca dimitris a spus doar "aaaaaaa"pana pe la 2ani... mi se pare de'a dreptu' geniu maimuta mica....![]()
fetele scumpe!!!
Gratiela, ce face dudu? cum a trecut ziua de ieri? Imi parerau ca a cazut... stiu cum este ca nu stiuy ce a avut eleni ca si ea de cateva zile tot cade.Si,vorba ta in nas de i s-a si umflat mititicai nasucul...
Elle, ce bun trebuie sa fii fost dorada la gratar....

!!!!!
Cat despre eva... tare ce m-am amuzat de cum ti-a spus ea ca trebuia sa dai papa la caini..![]()
si imi venea sa rad si cand mi te imaginam cantand vreo suta de elefanti...
Offfff, ce am mai cantat si eu ieri dimineata si astazi la pranz....si elefanti, si pupeze si broaste... tot tacamul. de fapt, 2 cutiute muzicale ![]()
Danutule? astazi este botezul ? sa intri sa ne povestesti cum a fost , sa ne arati poze!!! Abia astept! 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ellenuta spune:
lauricii
lasa ca facem voce, poate poate ne bagam si noi la un megastar .. hihi .. e greu la tara caci tre' sa te tii dupa ei tot timpul .. eu am noroc ca mai sunt bunicii, strabunica, tati pe care sa-i mai fugareasca eva .. dar nu pot sa-mi iau ochii de la ea ca acu' fuge la poarta sau la galeata cu apa ..
am vazut pozicile noi .. ce de copii frumosi .. dar eleni si dimi sunt cei mai frumusei! mi-a placut tare pozuta in care copiii stateau cuminti la pozat, numai mandra ta o luase la picior ..
zulufata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
papa bun
roli25 spune:
Am avut o serbare luuunga si frumoasa...s-a tinut la Insula copiilor in Herastrau...a durat mult ca au fost 2 programe (grupa mica si grupele mijlocie si mare), apoi dansuri, apoi clovni, apoi mancare si tort. L-am dus frant la bunici. Am fost tare mandra de el ca a spus poezia ca la carte, tare si raspicat, a dansat, a cantat...ce mai...m-am umflat in pene
.
Drept urmare acum incepe ziua de munca...si e tare tarziu.
Ceska, hehe, abia astept sa pun poze cu noaua casuta, dar mai durea santierul cam o sapt, iar noi vom locui acolo, in moloz
.
Danonique sa aveti un botez minunat si bebe cumintel!
Revin cand oi mai putea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
cristacoman spune:
Salutari si pupici si de la noi.

LA MULTI ANI!
Grati, Larisa, Eliza
Sa aveti parte numai de bucurii.

Daca am uitat pe cineva, scuze, scuze, scuze.
Noi weekendurile suntem plecati la munte. Saptamana trecuta am fost la Moeciu, super pensiunea si cu papa bun si proaspat, toate produsele sunt din ferma proprie.
Saptamana asta suntem pe valea Rasnoavei, pana in Rasnov cu vreo 5 km. De asemeni, pensiunea este de vis, cca 1 ha de pasune, cu locuri de joaca pt. copilasi, gratarele, leagane si hamac pt. parinti. La restaurant se mananca bine, chiar daca nu sunt ei "producatorii" ingredientelor.
Antonia este super fericita ca este LIBERA, drepta urmare, a cazut de pe scara de la terasa si are un ditamai cucuiu, ea care coboara si urca scarile fara probleme si foarte, foarte precauta.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa si concedii cat mai placute si relaxante.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Stiam eu ca am uitat pe cineva....

Kristina, LA MULTI ANI!!!!

luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Pe bune daca eu mi-as dori sa stau la casa in momentul asta... Pai,prin curte eu stau non stop in spatele lui eleni (si tot cade,cu mine langa ea Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Buna!
La noi nu este asa..eu o pot lasa pe Ioana in curte sa faca ce vrea..de cazut f rar cade (cand alearga sau nu este atenta)..in rest eu stau in balansoar si o supraveghez..acum 2 zile a deschis si ea poarta (nu era inchisa bine), ajunsese aproape in strada..
ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
am fugit 30' de la serviciu si am fost sa pap ceva la terasa .. o ciorba de potroace (caci avem o petrecere de dupa nunta..) si un snitel cu salata si cartofi prajiti .. yammy .. acu' m-as culca da' nu am cum ..
roli ma bucur ca marc a fost baiat destept la serbarica! asteptam pozutele, da?
alina ti-am spus .. ai un copil super cuminte! esti o norocoasa!
cristina spune-ne si noua numele pensiunilor .. am vrea sa plecam weekendul viitor ori la mare ori la munte .. si tb sa facem rezervare luni sau marti!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
papa bun
cristacoman spune:
Elle, cea din moeciu este pens nicoleta si cea din rasnov pens tudor. Dau site mai tarziu ca acum plecam in excursie sa vedem oitele si sa culegem soc. Au dormit copii 3,5 ore.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a