Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

si din ciclul 'frate cu Dracu(la)...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInIunaCireselor#5346755219496826402

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

hihi, ce fatuca are asa mozolit de ciresele .. dulcic foc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

si din ciclul 'frate cu Dracu(la)...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInIunaCireselor#5346755219496826402

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

ce bune au fost ciresele!
Iti spun sincer ca la prima poza m-am cam speriat, am crezut ca e sange

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou!

Ellenuta,
iau eu o cafea virtuala daca mai ai la ora asta. De ma pun sa fac, trezesc copilul care doarme cu bunica la noi in dormitor si cand m-am dus sa-i verific era sa alunece din pat!!

Eladea,
ce simpatic e Eric mozolit cu cirese! Asa arata ieri dupa masa nepoate mea de trei ani si ceva dar ea daduse iama in visine!!!!
Copilul meu nu a mancat decat prajitura cu visine fructele crude nu ii plac.

Roli25,
i-am vazut aseara pe baietii tai! Foarte frumos si-a serbat Marc ziua.

Fiindca o sa aniversam cele 18 luni cu un mic party aici ma tot gandesc daca ne vom mai lauda cu poze aici pe DC si cand vor implini clopotei 18 ani?

Merg sa fabric un post pe blog cat mai doarme gaza. Astazi a fost foarte atipic: a tras un somnic in carucior spre biserica si in biserica pana a inceput orga sa cante.... a trebuit sa iesim ca a inceput sa planga. Dar am apucat sa il binecuvanteze de doua ori, o data adormit in carucior la inceput apoi la final inca o data, treaz.
Azi e o sarbatoare importanta la catolici: Sf Anton de Padova si in biserica au fost sfintit crini (floare preferata a sfantului, e reprezentat cu un crin in mana iar in celalalt brat il poarta pe Pruncul Isus) si binecuvantati copiii. Traditia binecuvantarii copiilor vine din chiar ziua in care Sfantul s-a stins si copiii orasului Padova alergau pe strazi sa spuna tuturor ca s-a stins sfantul lor.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti si multe bucurii Eliza, Kristina si Larisa

Nu am intrat in ultimile zile deoarece am fost foarte ocupata cu un nou hobby : http://lalablogsdesigns.blogspot.com/

Si m-a prins microbul atat de mult incat am stat pana si noptile sa pigulesc la design-uri
Sunt inca incepatoare dar sper sa ma perfectionez.

Asa ca va rog sa imi scuzati absenta.
Va pup si pe voi si pe copilasi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Wow, Lala, tu ai facut minunile alea??? Cum le faci? Vreau si eeeeu! Nu in scop comercial,... Ci pentru mine! De-ai sti cat stau sa caut un background potrivit cand ma gandesc sa il schimb! Si mereu gasesc ceva aproaaape, dar nu tocmai cum imi d oresc eu.. Si tare-as vrea sa stiu cum se fac Imi impartasesti si mie secretul? De unde iei chestiutele alea mici gen fundite, floricele, etc. aplicate?

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Lavi,
cu mare placere pot incerca sa iti fac unul.
E dificil sa iti spun cum se fac, se folosesc niste kit-uri pe care le cumperi sau sunt la oferta pe internet in magazinele online si le prelucrezi bucata cu bucata in adobe photoshop. Apoi schimbi coduri prin blog etc ...
Asa incat daca te hotarasti ca doresti asa ceva da-mi un mesaj privat cu o adresa de mail si vorbim.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ellenuta, ramona, ceska...a big de la Eric...

grati, si eu zic ca sangele a fost de la 'impact'...zgudiutura, cum vrei sa-i zici...ideea e sa nu curga f mult... si Eric a cazut cu capul de gresie (dar pe spate)...de vreo 3 ori deja...si de vreo 2 ori pe parchet

asa cum zicea ellenuta, sa-l urmaresti vreo 24 de ore sa vezi daca se schimba ceva in comportamentul lui...buba...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Salutare si de la noi!

Am vazut pe nerasuflate poze de Eric-moscolici, iti vine sa-l mananci de dulce ce e! Pupam fatsuca de dracula

Lala, multu', da' io am niste gusturi mai ciudate, nu stiu daca o sa reusesc sa ma fac inteleasa... Nu vrei sa treci prin chinurile prin care trec oamenii care incearca sa ma multumeasca (croitoreasa, zugravi, etc etc.) Poate o sa reusesc sa imi pun intentiile pe hartie, detaliat, si atunci I'll let u know! Un maaare!

grati, uuuuuf! Dudu mic a facut buba la nasuuuc! Da, au zis bine fetele, asa stiu si eu ca daca e afectat creierul se vede in primele 24 h - apatie, somnolenta, eventual voma.. Dar eu zic ca e ok, e o cazatura common, de care au parte toti clopoteii la varsta asta. Pupicei de incurajare si ii tinem pumnii lui Tudo' sa nu mai cada in nasuc!

Ma duc sa fac o salata rece de paste cu masline, usturoi si rosii! Yum-my!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mitsu,
deja pluteste un iz de usturoi prin aer de la pastele tale.....POfta buna!

Noi ne pregatim de gratare in curte am facut frigaruile carnea a fost la marinat etc. Mi-e o ciuda pe vantul asta.... de trei zile nu a mai intrat gaza la piscina si tot intr-acolo il trage.... e goala, pustie.
Pe mine ma doare un cap de la vant si mai bag o cafea pe bune....cea virtuala a fost buna dar nu indeajuns.

LalaD,
sa nu ne uiti.......toate blogurile se schimba la fata incet-incet!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Salutare si de la noi!

Am vazut pe nerasuflate poze de Eric-moscolici, iti vine sa-l mananci de dulce ce e! Pupam fatsuca de dracula

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Lavi, multam'... de la Eric la camaradul nostru Conrad...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello,

Milan a facut un pic de febra azi, pana in 38.5, iar stau de garda la noapte sa il verific. Cred ca e de la dinti, sunt asa umflate si denivelate gingiutele in dreptul maselelor, jos, iar pe alocuri au aparut coltici albi.E foarte marait si sta numai cu suuzeta si dou dou ul toata ziua, si vrea in brate micutul.

am vazut si eu pozele cu Marc baiat mare , cu fratiorul dulce si cu bunicutii, apoi cu Eric ciresarul hihi

sanatate Mayei si celorlalti clopotei bolnaviori, pupicei lui Tudor care a facut buf si concediu frumos Grati!

Shose yummy bunatatile pe care ni le ai oferit!

Roli poti sa mi spui te rog, la pensiunea cehov cum a fost cu mancarea, e ok restaurantul de langa ei? am inteles ca ei asigura doar mic dejun. tare am vrea sa plecam acolo cat de curand

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Ia sa vad dak imi mai iese schema cu Shose : cum 'arunc un oki' cum o 'fac' s-apara - multumim de tratatie; asteptam sa ne 'tratezi' si cu niste poze 'aniversare'.

Lavi-mishu, chesti asta cu retardul cognitiv ti-a mai spus-o un psiholog? Eu zic sa mai ceri una-doua pareri.

Andreea, si eu tot sange am crezut ca este
E tare dulce Eric 'ciresarul' !

Ema, off, baiat frumos chinuit de dinti.
Tu cum te simti, mai ales cu noptile astea, nedormite?

Helene, imi place visul tau - eu l-as continua: sa stau seara, la o taverna, in Santorini, s-ascult muzica si sa beau o limonada rece.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput