Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani IRINOUKA!!!!!!

PS mai intra pe la noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, am si eu o intrebare...dar sa nu radeti...

copilasii vostri se mai cer in brate??? si daca da, in ce situatii??

ca Eric mai nou tot mereu se cere, iar eu nu pot sa-l iau tot timpul, cand vrea el... si maraie, se face ca plange si insista pana il iau...cum sa reactionez??? cum sa-i distrag atentia???
(adevarul e ca bunicul tot mereu il ia in brate, ba chiar si la plimbare tot in brate il poarta, desi i-am zis sa nu mai faca asta...cred ca mi-a 'stricat' copilu')....

mentionez ca nu 'servim' carucior si nici tricicleta n-o vrea, deocamdata...ufff...nicaieri nu pot merge cu el, din cauza asta...ca tot in brate vrea...

ce sa fac???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Tiiii, nimeni? Absolut nimeni? Acum cand am si eu timp toate zuzicile dorm langa clopoteii cuminti?

Daca vreti sa vedeti cum spunem noi poezie http://community.webshots.com/album/572322508PaLaHz

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Wow, bravo Alexia!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

felicitari!!!!!!!! bravo Alexia!!!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna zuzici! ne-am intors si noi luni seara de la mare, a fost f. frumos si odihnitor. Plaja de la Jupiter a fost libera, copii s-au putut juca unde vroiau fara sa le faca cineva observatie sau sa stam noi cu gura pe ei. Daria s-a bronzat si mai tare pe maini si picioare, e mica negresa, doar burtica si spatele au ramas mai albe. i-a placut sa se joace in nisip, in piscina. in mare am intrat cu ea doar 1 data pt.ca era apa cam rece, in schimb se ducea singura la malul marii si se juca cu apa.
luni, am mers si in Mamaia, la intoarcerea spre casa, nici acolo nu era f. aglomerat, ca in sezon, in schimb era apa calda, calda, am facut o baie si a stat si Daria mai mult in apa.

nu am reusit sa citesc nimic din urma, am despachetat bagajele, am spalat rufele...

va pupam pe toate si concediu placut tuturor!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, IRINOUKA!
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA TE BUCURII DE MINUNEA, RARES!

Andreea, si Adela face la fel; merge cam 100m si se-ntoarce la mine, se-agata de pantalonii mei si se-ndoaie de genunchi.
Eu ma opresc si incep "nu, nu, nu te iau; ai mers prea putin pe jos; mai incolo" - si stam cam un minut pe loc - in care ea ar vrea sa planga - dupa care, pleaca mai departe bombanind.

Bine, dupa 2h de mers pe jos, o vad ca i se-mpleticesc picioarele si o iau, pana la masina.

Nici noi nu mai 'servim' carucior sau trici.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetelor, am si eu o intrebare...dar sa nu radeti...

copilasii vostri se mai cer in brate??? si daca da, in ce situatii??

ca Eric mai nou tot mereu se cere, iar eu nu pot sa-l iau tot timpul, cand vrea el... si maraie, se face ca plange si insista pana il iau...cum sa reactionez??? cum sa-i distrag atentia???
(adevarul e ca bunicul tot mereu il ia in brate, ba chiar si la plimbare tot in brate il poarta, desi i-am zis sa nu mai faca asta...cred ca mi-a 'stricat' copilu')....

mentionez ca nu 'servim' carucior si nici tricicleta n-o vrea, deocamdata...ufff...nicaieri nu pot merge cu el, din cauza asta...ca tot in brate vrea...

ce sa fac???

ERIC IN 2009...
ERIC

Al meu vrea in brate cand e obosit, plictisit, bolnav, cand vrea atentie...
Nu stiu cum sa faci...si eu obosesc tare sa il car in brate...si cand o fac ma asez pe un scaun...nu prea ii convine chestia asta caci e umblator, se plictiseste repede asa ca vrea jos si ma tine de mana sa merg cu el...cu timpul va renunta la asta...oricum chiar daca altii il tin in brate, asta nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel, asta desigur in cazul in care, asa cum am inteles aici, te deranjeaza (e valabil pt orice sit). Va invata sa ceara de la tine altceva decat luatul in brate. Ceva ce ii place lui si tu esti dispusa sa il faci. Ce vreau sa zic este ca ei sunt in stare sa stabileasca relatii diferite cu persoane diferite...offf nu stiu daca ai inteles si nu pot sa fiu mai explicita, ideea e sa nu iti faci griji daca altii il invata lucruri care tie nu iti convin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa vad si eu pozele de la botezul lui Darius. felicitari micului crestin, asa mi s-a spus si mie, ca isi cheama norocul daca plang la botez.
Dana, arati ca o pustoaica de 20 de ani si ai 3 copii minunati, unul mai frumos decat altul. sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Roxana, Vera...multumesc de raspunsuri...

si Eric merge putin apoi se cere in brate...eu il mai fentez...ii arat o pasarica, un avion...sau merg in fata lui cu cativa pasi si atunci e nevoit sa vina dupa mine, sa ma 'prinda'... - sigur, chestia asta e valabila in parc sau in curtea blocului, unde nu sunt masini si nu trebuie supravegheat sau luat de manuta... nici lui nu-i palce daca il iau in brate si am asez pe scaun apoi... face scandal si-mi arata cu manuta sa mergem 'incolo'...undeva....ufff..sper sa treaca repede si periaoda asta...ca e greu cu el in brate, altfel...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Roxana, Vera...multumesc de raspunsuri...

si Eric merge putin apoi se cere in brate...eu il mai fentez...ii arat o pasarica, un avion...sau merg in fata lui cu cativa pasi si atunci e nevoit sa vina dupa mine, sa ma 'prinda'... - sigur, chestia asta e valabila in parc sau in curtea blocului, unde nu sunt masini si nu trebuie supravegheat sau luat de manuta... nici lui nu-i palce daca il iau in brate si am asez pe scaun apoi... face scandal si-mi arata cu manuta sa mergem 'incolo'...undeva....ufff..sper sa treaca repede si periaoda asta...ca e greu cu el in brate, altfel...

ERIC IN 2009...
ERIC

Cu placere...chiar vroiam sa te intreb unde va duceti cand cere in brate? Ideea e sa nu parcurgeti distante lungi si nici sa mergi repede, caci oboseste...lasa-l in ritmul lui...sa mai adune o pietricica, ceva...eventual arata-i tu ceva intresant...o sa vezi ca va reveni la carut dupa o vreme...probabil s-a plictisit in el.

Mergi la inceput

Sa vedeti ce am rasfoit recent...am gasit site-ul pe blogul Lalei http://www.activitaticopii.ro/home . Mie mi-au placut tare mult partile cu parintii inteligenti...va invit sa lecturati...ce societate faina am cladi daca am putea respecta ce e descris acolo

Mergi la inceput