Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Ceska, si eu recomand Felixul (e locul meu de munca,). Strandul e renovat, iar daca vrei ceva mai luxos poti merge la International.

Alina, ai aflat despre ce bratari e vorba? Cum se pot cumpara, etc... Te rog, spune-mi si mie!

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Bratarile se numesc SEA BAND si eu le-am luat din farmacie dupa ce am sunat la numarul de la ei de pe site,iar de acolo mi-au spus unde le gasesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Dana...am vazut pozicile...sunteti o familie tare reusita...ai niste copii minunati..iar tu arati FE-NO-ME-NAL!!!! felicitari!

ici multi celor 3 iezi cucuieti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Saptamana viitoare imi trimit puiutii cei mari la bunici.Ii duce tati cu avionul.Eu si Darius vom ramane aici.Cred ca ma voi topi de dorul lor dar stiu ca ptr ei e mult mai bine la casa decat in poluarea din Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Deja mi s-a terminat pauza!Darius incepe sa maraie iar ceilalti doi se cearta de la o matura.Vor amandoi sa faca ordine in casa si nu reusesc sa isi imparta sarcinile.Ieri Abbi i-a dar Vanessei cu matura in cap.Noroc ca e mica si din plastic si nu s-a intamplat nimic.Am niste copii tare harnici! tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Neata',am venit la

Codrutaa,am admirat-o pe Alexia,e o scumpa,Sonia mai are pana sa recite poezii desi de un an de zile mami ii canta nu o pasioneaza,mai nou a invatat sa zica vaca,si acum daca o suparam eu sau mama ne apostrofeaza cu"va",sper sa ii treaca repede

Dana,ti-am admirat copiii,sunt superbi,sigur sunt ai tai?Nu se vede ca ai nascut recent,un mare tuturor

Ceska,as vrea si eu sa arat ca Dana,sunt din aprilie la dieta,cu o mica pauza de pasti,si sunt multumita de rezultate,e greu,de fapt e foarte greu,dar nu as apela la tablete,formuli minune de slabit,sper ca din iulie sa ma duc la sala si ma ajute mai mult,iti trimit pm

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Serviti si de la mine o , o cana de lapte, de ceai, suc? Ce doriti aia va dau

Eu am tot umblat zilele astea dupa actele pt titularizare.Am reusit in sfasit sa le depun ieri cand m-am si enervat foarte tare pt ca trebuie sa ma duc in data de 3 iulie la validarea dosarului.Desi in metodologie scrie ca perioadsa e 29 iunie-3 iulie, nu se poate decat in 3 pt ca e bac-ul pana in 2 iulie si nu au voie s aintre in scoala.
M-am enervat pt ca eu in 3 iulie la ora 6 trebuie s afiu in Neptun .Asa ca v-a trebui s ama duc dimineata buna la dosar si de acolo direct spre mare Nu stiu cum v-a rezista piciu.Noi voiam sa mergem din 2 sa ne oprim o noapte undeva si apoi sa ajungem in 3 la mare.

Laura, super tare Dimi tau cu balaceala si cu malitatu bunicii. AM vazut si pozicile inconjurati de copii.
Dana,am vazut pozele.Doamne ce frumosi sunteti toti 5.De tine nici nu mai vorbesc, arati atat de bine dupa 3 copiii, ca nu mi-ar veni sa cred ca-s a tai daca te=as vedea pe strada
Ce elgant era si Albert si ce cocheta era Vanessa.Iar Darius, un frumos si jumatate, are cu cine semana, ai copiii foarte reusiti.

Codruta am vazut-o pe Alexia cum spunea ea poezia felicitari mami pt asa fetita.Chiar ca are memorie foarte buna daca stie atatea deja.

LauraI ce bine stati cu masuratorile si voi.Si zici ca voia sa innoate? Scumpa de ea, du-o undeva la bazine din astea de innot pt pici.
Abia astept sa il vad si pe al meu balacindu-se la mare.

Mada pup curatica

Vad ca vb de raul de masina al clopoteilor.Eu sper sa nu am surprize pe drumul spre mare.Pana acum nu am avut probleme cu el, cel mai lung drum a fost de vreo 300 de km da asta a fost anul trecut cand avea vreo 6 luni.
Eu am avut rau de masina pana pe la 23 de ani.Acuma nu mai am pt ca am tot mers mult cu masina si se pare ca m-am obisnuit.Dar un drum asa de lung tot nu am fost, asa ca nu-s sigura nici de mine .

Vreau sa va zic ca blogul meu are o noua fata datorita LaleiD careia ii multumesc inca o data si aici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Tiiii, nimeni? Absolut nimeni? Acum cand am si eu timp toate zuzicile dorm langa clopoteii cuminti?

Daca vreti sa vedeti cum spunem noi poezie http://community.webshots.com/album/572322508PaLaHz

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Wow, bravo Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Am inceput foarte bine: am admirat-o pe Alexia (de codruta) - isteata foc! sa vezi mai incolo, cand o sa retina toata prostiile!
Si pe micul crestin Darius (cu familia) - Dana, poza de familie imi place cel mai mult! Si toti trei, arata de milioane, asortati!

LauraI, arata foarte bine, Thea; poze n-ai cum se balacea? Sunt ceva de speriat copiii astia cu apa - si de scos, banuiesc ca doar cu scandal.

Mada, sa mai zici ca n-o sa fie cocheta si ingrijita.

Cristina, imi dau seama ce-au tras de tine piticii.

Ven, ce bine ca mai 'dai pe la noi'; ce-ti mai fac baietii?
Si cum merge masinuta?

Ramo, off, ce idioti si astia; de ce naiba au mai pus din 29.06 dak tot nu primesc acte?! Doamne, numai la noi se poate intampla asta .

Ca tot ati vorbit de rau de masina: dak voi, care ati mai fost cu piticii plecate, mie deja mi se face paru' maciuca; dak ne iese 'schema' (financiara) si reusim sa mergem macar 4-5 zile la mare (pt Adela) sa vezi distractie pe capul nostru, dak o sa-i fie rau. Mai ales, ca si eu, si Dan avem un stil de condus 'vitezist'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

La multi ani, Irinuka!

Laura aia cu: “O pony, pony, pony….”, m-a aruncat Alina in copilarie. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137319&whichpage=1 Ce dimemensiuni de invidiat are pitica…wow.

Ceska sti cum am slabit eu? Am monitorizat atent mancarea si am redus din portie. Usor si fain. Acum am sub greutatea de dinainte de a ramane insarcinata cu Vlad. Adica 58kg fata de 62 kg la 1,73 m. Sper sa ma si opresc…ca am la nunta am avut 51 kg si aratam ca un schelet. Si mai sper sa imi retonific musculatura dar sunt de o leneeeeeeee.

Cristina ce emotionanta intalnirea cu tati.

Dana sa-ti traiasca crestinul, sanatos, frumos si norocos!

Ramo ce idioti si astia…off, ce debandada.

Mergi la inceput

Ceska mi-am bagat si eu nasul in blog, f faina noul background. Felicitari! Deci de aia nu mai da Lala cu nasul pe aici...hm, ma duc sa vad ce mai bloguieste si ea.

Mergi la inceput