Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LauraIoana,
ce bine ca ii place Theie balaceala... nu cred sa existe clopotel fricos de apa, sau?

Codrutaa,
ce talentata recitatoare am vazut.... acusa recita Luceafarul....
gaza mea imi spune doar cuvintele de inceput ale unei melodii germane de gen bate vantul frunzele si eu trebuie sa ma execut.

Madalina28,
ce fetita cocheta si curatica.... si independenta. Acusa o trimiti doar la baie si se descurca singura.
De cand suntem la bunici B se spala de cateva ori pe zi pe dinti....a factu fixatie cand suntem la baie sa ne spalam pe maini vrea si periuta.

Toata lumea doarme inca?????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la ! ce super e afara! ploicica, racorica ..

azi sunt un pic mai bine caci am fost ieri si m-am vopsit si m-am tuns .. nu mai arata ca leana de la coada vacii ..

ceska da-mi PM cu nr tau de tel. in reclama am auzit ca de la rompexpo poti cumpara peter pan si frumoasa adormita, dar, mi-a spus cineva de pe DC pe PM ca mai gasesc colectia la libraria adevarul. poate reusesc sa te rezolv. e ok calitatea si textuletele sunt super scurtate, iti dai seama .. dar ii atrag pe pitici! cat despre herbalife .. am niste prietene care l-au tinut si dupa .. s-au ingrasat dublu fata de cat au slabit. cel mai bine e sa adopti un regim de viata sanatos cu sport si miscare si salbesti frumos si durabil. eu sunt tare incantata de montignac .. de ce nu incerci? e adevarat ca slabesti in timp insa slabesti frumos si te tine daca mentii stilul de viata sanatos ..

cristina super ca antonia papa orice .. eva e mofturoasa tare si in plus papa numai pasat la blender .. nu stiu cand s-o dezvata.

laurici pupam pe theutza desteapta si cumintica! te cred si eu ca-i place la apica, cum sa nu .. si eva e disperata! sta foarte bine cu kg si cm printesica ta. eu n-am mai cantarit-o de ceva vreme .. ultima oara avea 11.500 si 80 cm .. acum cred ca are 12 kg iar la cm .. zic undeva 82-84, cel mult.
ca intrebai de melodie .. e un cantcel din copilarie care pe eva o amuza tare .. o pony pony pony, mustafa fa fa, omega ga ga, comedepe epe epe, ugio o o ... si nu mai stiu ...

codruta elle pe ali de desteapta mica .. ptiu, sa nu-i fie de deochi .. cred ca e cel mai istetic si vorbaret clopotel de aici .. e super, pe bune!

mada uff .. o chinuie dintisorii pe sofiuca .. sper sa iasa repede sa scapati!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!CESKA multumim ptr cafea!Un tuturor celor care s-au gandit la noi duminica.Am scapat si de botez!Darius a plans mult in timpul slujbei dar apoi s-a linistit si a fost foarte cuminte la restaurant.Am pus cateva poze la semnatura. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata.
Ceska, bine ca te prind, cartile de la ziarul Adevarul le poti comanda la ei pe site, la acelasi pret plus transportul.

-pam fetele si baietii isteti.
Din pacate, de la munca nu pot vedea poze, filmulete nici atat...vedem acasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Dana, , ce bine ca s-a linistit Darius dupa botez, asa v-ati putut distra si voi.

Fetelor, ieri am fost cu Antonia sa-l luam pe tati de la Aeroport.
Cand l-a vazut ca vine, a inceput sa-l strige asa incetisor, tati-tati, cand s-a apropiat de noi la bara si a pupat-o, a incept sa rada in gura mare, de se uita toata lumea la noi. Apoi am vrut sa o las jos din brate sa mergem la el si a inceput sa urle ca nu-l mai vedea. Ei, in momentul in care a luat-o in brate s-a lipit de el ca o lipitoare si asa a mers cu ea in masina. Pe la jumatatea drumului a reusit s-o dezlipeasca de el si s-o puna in scaunul de masina, cu proteste si jucand-se cu ea.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani!

IRINUKA SA TRAIASCA, IRINUKA SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de minunea ta de baietel, de sotior si de cei dragi!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

danutza crestinatul mic! lasa ca cica e bine sa planga la slujba ca isi cheama norocul .. eh .. un babism .. la cat a plans eva la botez, ar trebuie sa aiba noroc cu carul toata viata ..

vai ... m-am topit .. e superb darius, a crescut! si ce frumos l-a imbracat mami lui .. superbi si piticutii mai mari .. imi place tare ca i-ai asortat!

iar mami ... jos palaria .. arati superb!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

La Mult Ani!!! IRIUKA.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

danutza crestinatul mic! lasa ca cica e bine sa planga la slujba ca isi cheama norocul .. eh .. un babism .. la cat a plans eva la botez, ar trebuie sa aiba noroc cu carul toata viata ..

vai ... m-am topit .. e superb darius, a crescut! si ce frumos l-a imbracat mami lui .. superbi si piticutii mai mari .. imi place tare ca i-ai asortat!

iar mami ... jos palaria .. arati superb!

Eva

papa bun
ELLENUTA .Multumim ptr laude!Nu stiam ca daca un copil plange la botez isi cheama norocul!Sa dea DD sa fie asa.Darius are deja 6,530 kg.E baiat mare!Parca si colicii s-au mai rarit si incepe sa isi formeze un program.Se trezeste de 2 ori noaptea sa pape asa ca sunt mai odihnita.Abia astept sa vad poze cu printesa din butrica ta.

Mergi la inceput

IRINUKA

Mergi la inceput