Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska e plecat pe teren, aici in tara sa gaseasca marele zacamant. Of, vad ca si al tau e mereu in deplasari…cred ca sti si tu de ce ma tot plang. Va rog pe toate sa ne tineti pumnii saptamana asta, caci va fi decisiva pt proiect. Daca iese, trai bun, nu mai trebuie sa plecam prin tari straine. Ce tare faza cu razbunarea

Cristina back, cred ca e topit sotul dupa ea. Distractie placuta la mare!

Eliza ce splendoare am admirat si ce seamana cu tine Emma.

Elle, da, e super tare melodia. Sti cat de repede au zburat kg la a doua nastere…wow, o sa vezi si tu.

Roxi

Laura, felicitari pt. reusita

Kalosalina , se manifesta acum pt ca realizeaza diferenta dintre ce vede si ce simte… nu te panica, raul va trece cu timpul prin exercitiu…incearca sa ii dai mancare mai uscata pe drum (fripturica cu putine legume ca la regim daca va opriti la pranz, fara lapte, sucuri numai apa insa cate putin), putin si des data mancarea si un pic mai sarat decat de obicei, la curbe mai usor si mai ales e bine ca soferul sa foloseasca cat mai putin frana…si asta cere talent (sotul meu conduce tare sportiv….offf cat ma enerveaza chestia asta). Vad ca sfaturi bune au dat si Elle si Cristina. Pe Iulia, caci cu ea am pb asta, o mai culcam la orizontala agatata in centura, desi nu e prea safe, o calma teribil. Ideea e ca trebuie sa stea cat mai jos de axul drumului sau mai sus sa vada inainte si sa anticipe miscarea (insa se aplica la copiii mai mari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

multumim pentru laude .

Alina eu ii dau ulei de peste de la un an, 2.5 ml pe zi dimineata. Noi folosim Fish Oil Liquid Omega-3 de la Carlson cu gust de lamaie. E ulei din ficat de cod, se gaseste sigur si in Romania.Ii place foarte mult doar ca miroase a peste dupa. Alta vit D nu ii mai dau.
Pentru lovituri in genunchi noi folosim rivanol pt dezinfectat si gel de arnica pentru vanatai.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Tiiii, nimeni? Absolut nimeni? Acum cand am si eu timp toate zuzicile dorm langa clopoteii cuminti?

Daca vreti sa vedeti cum spunem noi poezie http://community.webshots.com/album/572322508PaLaHz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
LauraD m-am stricat de ras la fazele puilor tai Cat de scumpi pot fi! Chiar asa: nu-l duci pe Dimi la "copiii spun lucruri traznite"?
Elle ce istetica e Eva O pup cu mare drag!
Nati ce mai face Ana? Stefi?
Vad ca vorbiti de raul de masina. Offf si Thea mi-a facut de vreo 3 ori figura si a vomat in masina (ultima data, cand am venit de la Bucuresti, in mai). Am vazut pe prospectul la romergan ca-i bun impotriva raului de masina, asa ca cred ca-i voi da cand vom merge la mare.
Codruta, Alina, am si eu bratarile "sea band", am luat pt mine ca-s belea cu raul de masina (acum e mai bine, dar pe un drum de 130km - Piatra Neamt- Iasi, in timpul facultatii, vomam si de 10 ori), dar le uit in casa. Le-am luat de la baby expo si au costat 36 RON. Functioneaza pe principiul presopuncturii si cica au efect imediat (chiar si pt greturile de dimineata ale ), dar nu i-am luat Theei ca sunt convinsa ca nu sta niciun minut cu ele la manute! Mai ales ca bratarile trebuie sa stea intr-o anumita pozitie, sa preseze un anumit punct...Aveau si pt copii, mai colorate (ale mele sunt negre), dar cred ca ar fi tras de ea in toate directiile!
Fetelor, eu gresesc ca-i mai dau borcanele? Nu tot timpul, dar aproape in fiecare sapt.
Am masurat-o si cantarit-o eu singura sapt trecuta si avea 12,300kg si 84 cm (cred ca are un pic mai mult in inaltime, ptc nu am putut-o lipi cu calcaiele de perete cum trebuie). E bine? M-am cam ingrijorat ca a lut cam mult in 4 luni de zile: aproape 2kg (la 1 an si o luna avea 10,770 si 79cm).

Azi am fost la nasii Theei, care stau la vila cu piscina (nu am lasat-o in piscina mare ca era apa cam rece) si au umflat o piscinuta gonflabila. Era plin de copii acolo, era ziua baietelului mic al nasilor si s-au balacit toti in piscinuta, inclusiv Thea! I-a placut extraordinar...cand am adus-o acasa si i-am facut baie a inceput sa incerce sa inoate Nu-m,i venea sa cred: statea in maini si ridica piciorusele, parca facea pluta si dadea din picioruse, apoi din manute....pe urma s-a rasucit si a repetat figura stand pe spate (ea, pe care nu am putut-o never ever convinge sa stea pe spate sa o pot clati pe cap)...imi venea sa o mananc!
Saptamana trecuta am lasat-o langa cada in timp ce o umpleam pt baita ei, iar eu faceam bibe; cand imi arunc un oki in baie, o vad cocotzata pe cada, cat pe ce sa pice in cap in apa....am crezut ca mor de spaima! Si cada e inalta, nush cum, pana mea, s-a cocotzat acolo!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Mey, Codruta, e cri-mi-na-laaa! O pup de o mie de ori, cat poate fi de scumpa! Cum de stie ea asa o poezie? Asa multe cuvinte stie? Cat timp i-ai spus poezia pana a retinut-o??? BRAVO!

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Vera despre ce melodie zici ca-i faina?

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Laura Ioana, . Da, stie foarte multe cuvinte, toate partile corpului, multe animale domestice, obiectele din casa si curte, grade de rudenie, cunoaste toti vecinii si neamurile pe nume...nu mai stiu, Am incercat sa i le numar dar am renuntat. O sa o fac, tata insista! Acum, de ex. recunoaste clopoteii (florile, hihi) si margaretele cu care ne jucam: ma iubeste, nu ma iubeste (nu ma tete, zice ea). Si are o memorie buna, zic eu. Cam de vreo doua trei ori asculta un cantec sau poezie si stie ultimele cuvinte din fiecare vers. Destul m-am laudat. Nu stiu cat e meritul meu... asa a dat-o Doamne Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna seara si de la noi!
Vad ca vb despre raul de masina, Sofiuca nu are spre fericirea mea, eu inainte sa raman insarcinata puteam sa merg cu capul in jos pe toate serpentinele posibile, de cand cu sarcina m-am ales cu rau de masina dar doar pe serpentine sau drum serpuit si doar atunci cand sunt in dreapta sau in spate, nu va spun cand mergem spre munte pe posada sau de la predeal la brasov stau cu punga la gura

Azi noapte a fost horror micuta mea are o explozie dentara de toata frumusetea de la incisivii laterali pana in fundul gurii sus facand exceptie cate o maseluta pe fiecare parte care sunt deja iesite are numai coltisori iesiti inclusiv caninii.

Laura felicitari pt proces!

Am citit fragmentat asa ca prea multe in cap nu am.

Ema cum mai e Milan?

He sa va spun ce a facut azi matza mea, eu nu o sterg cu servetele umede cand ii schimb pampersul dar azi a fost apa cala oprita si am sters-o, dupa ce i-am schimbat scutecul ia pachetul de servetele si incepe sa scoata unul si se stergea la pasa peste pampers, il arunca, apoi ia altul se sterge pe fata, altul se sterge pe maini, altul pe picioare si apoi intre degetele de la picioare si nu il prea putea baga intre degete si tipa de nervi este asa ofticoasa caprita mama mama, imi pare rau ca nu am fost inspirata sa o filmez.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

Cafea, capuccino, expresoo, cacao, lapte, ceai.... avem de toate!

La TM a plouat peste nopate si e racoare bine... sper sa se indrepte vremea pana duminica sa putem face party afara....
Gaza a invatat sa zica ce masina are unchiul Thorsten: Opel, care face ti-tiiiit. Acuma mama il invata sa zica Skoda. Repeta dupa noi ca o moara stricata. Ieri se juca cu prietenul lui Radu asa "frumos" in nisip cam aproape 1h fara galagie, doar cu forme de nisip o lopatica. Cand l-am dezbracat pentru baie am adunat din pampers de pe el si din body aproape un pumn de nisip.

Merg sa vad o mare recitatoare, Codrutaa.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tot eu!
O sa va plictisiti de mine in vacanta asta. Mama a iesit cu gaza afara la plimbare in carucior ca de manuta sunt prea multe balti de testat.

Intrebarea mea: a urmat cineva programul HERBALIFE? Eu am de slabit muuuult si bine si nu am reusit sa tin nici o dieta cu succes in ultimele 9 luni..... Daca stiti ceva as aprecia sa imi spuneti am fost ieri la o consultatie si as vrea sa aflu mai mult pana nu incep dieta HERBALIFE... daca ati recomanda-o sau nu....etc. Mersi zuzici!
Se vede ca sunt high in vacanta, nu?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput