Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 19
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Multumesc mult fetelor pt sfaturi referitoare la raul de masina! 
O sa le incerc pe toate sa vedem cum i-o fi mai bine. Ma enerveaza ca dupa ce ca seamana fizic cu ta-su a mai luat si problema asta de la el
(cica el voma de cate 2-3 ori la un drum mai lung).
Codrutaa inca nu am reusit sa vb pe mess, dar am vazut ca ne-a spus LauraI si Anca de acele bratari.
Nu pot sa ma uit cu sunet la printzesa ta care recita poezia, dar o voi face de acasa. Abia astept!
Eliza multumesc de raspuns
. O sa-i cumpar si eu mai ales ca am citit ca e bun si pt dintisori, ca tot are ea probleme cu ei 
Ce scumpa Sofiuca cum s-a sters ea cu servetelele umede si intre degetelele de la picioare! ![]()
Elle ma bucur ca te simti mai bine! Sa-ti fie de bine noua tunsoare!
Cristina Doamne ce scumpa Antonia! Mi-au dat lacrimile cand am citit ce dor i-a fost ei de tati! 
Dana felicitari lui Darius pt crestinare!
Foarte frumosi sunteti cu totii! Pupam si nazdravanii mari si harnici! 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Cu placere...chiar vroiam sa te intreb unde va duceti cand cere in brate? Ideea e sa nu parcurgeti distante lungi si nici sa mergi repede, caci oboseste...lasa-l in ritmul lui...sa mai adune o pietricica, ceva...eventual arata-i tu ceva intresant...o sa vezi ca va reveni la carut dupa o vreme...probabil s-a plictisit in el. ![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
pai depinde de situatie: daca suntem in casa, se cere in brate cand vrea ceva(la care nu ajunge)sau pur si simplu cand vrea sa-l tin in brate...insa daca vreau sa-l las jos, se tine agatat de mine ca maimutica si incepe scandalul(nu de fiecare data, din fericire...)...de obicei ii distrag atentia, il pun jos, il iau de manuta, ii zic: 'hai sa mergem sa vedem cutare sau cutare lucru'...cateodata prinde faza,cateodata nu...
afara de ex face cativa pasi, apoi se opreste, vine spre mine cu bratele intinse sa-l iau in brate...sigur, il pacalesc cumva, mai facem cativa pasi si se repeta situatia...sunt si situatii cand, daca vede ceva interesant, prins fiind de acel lucru...uita ca mai vrea in brate...
acu ce sa zic...mi-e groaza si de concediu...ca cica ar trebui sa mergem sa ne relexam...dar daca o sa-l plimbam de la unul la altul in brate...nu stiu zau...
sper totusi ca acolo sa-i distraga atentia lucrurile noi si apap si alti copilasi...cine stie...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kalosalina spune:
Mari ma bucur ca v-ati simtit bine la mare! Abia astept sa mergem si noi, dar mai este pana la sf lui iulie...

LA MULTI ANI IRINOUKA!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 acu ce sa zic...mi-e groaza si de concediu...ca cica ar trebui sa mergem sa ne relexam...dar daca o sa-l plimbam de la unul la altul in brate...nu stiu zau... sper totusi ca acolo sa-i distraga atentia lucrurile noi si apap si alti copilasi...cine stie...********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mada... eu sunt absolut convinsa ca, dak vom pleca la mare, noi doi vom veni mai obositi decat suntem acum; dar asta este - anul asta este anul ei; la anul, poate o sa facem si un contzed in doi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Azi dimineata am fost si noi la dr. Vreau sa-i fac niste analize Dariei, dar nu a reusit asistenta sa-i ia sange, asa ca ne-a trimis la laborator la inceputul lui iulie. In schimb, i-am facut vaccinul de varicela. Ne-a spus dr ca este epidemie si e bine sa fim protejati. M-a costat 140 ron. I-am spus ca vreau sa-i fac si cel de hepatita A si a zis sa revenim peste o luna. Intrebarea mea e: oare nu e devreme (la doar o luna de asta) si e bine sa-l facem doar cu o saptamana inainte de a pleca la mare???
Aaa, si sa ne laudam si noi la 1 an si 5 luni cu 11.600 g si 85 cm.
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
ancadragoman spune:
Alina eu zic sa il faci dupa ce te intorci ,nu de alta dar unele dau reacti dupa 7-10 zile si va stricati tot concediul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Azi dimineata am fost si noi la dr. Vreau sa-i fac niste analize Dariei, dar nu a reusit asistenta sa-i ia sange, asa ca ne-a trimis la laborator la inceputul lui iulie. In schimb, i-am facut vaccinul de varicela. Ne-a spus dr ca este epidemie si e bine sa fim protejati. M-a costat 140 ron. I-am spus ca vreau sa-i fac si cel de hepatita A si a zis sa revenim peste o luna. Intrebarea mea e: oare nu e devreme (la doar o luna de asta) si e bine sa-l facem doar cu o saptamana inainte de a pleca la mare??? Aaa, si sa ne laudam si noi la 1 an si 5 luni cu 11.600 g si 85 cm. Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Bravo, Daria
, pt 'masuri'! 
Mie, pediatra mi-a zis sa lasam cam 2 luni intre vaccinuri; cum a 2-a doza de prevenar am facut-o la jumatatea lui mai, de-abia prin 15 iulie o sa facem urmatorul vaccin. Acum, eu as fi vrut sa-l fac pe cel de hepatita A (mai ales, dak reusim sa plecam la mare, sa fie pregatita) dar cum e prea devreme, nu-l facem.
Cat despre, ca e chiar inainte de plecarea la mare , nu stiu ce sa zic; poate sunt fete care il vor face si stiu mai multe.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Anca si Roxanici multumesc de sfaturi! 

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
ceska777 spune:
La multi ani, Irinouka!
PS Inca nu l-am uitat pe Rares si ne e dor de voi!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Danonique,
am admirat pozele de la botezul lui Darius cu mama langa mine. E si ea de acord ca cei trei muschetari ai tai sunt superbi. Sunteti o familie frumoasa, sa ramaneti mereu asa....
Caciulita cum a avut Darius cu cele trei animalute, alb-galbui a avut si Benji cat a fost mic, i-a incaput pe cap numai pana la 3 luni
. Si biserica de lemn mi-a placut si cred ca a fost un botez foarte reusit.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra